Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    VelikoSretnoDijete
    17. Rujan 2018. 09:48

Ne radi mi citiranje preko moba - meni se vratila lagana nesanica kao u prvom tromjesecju i neke nocne more pa sve jastuke razbacam po noci 🤦🏼‍♀️
    Meni se cude jer me tek sad salje od pocetka trudnoce na krvnu sliku i kompletan urin i ogtt - a kao neke na ogtt ni ne salju ako im je secer dovoljno nizak.
    Ali cula sam vec da se danas i pretjeruje s tim, kao na preniske vrijednosti su stavili granice. 
    Mislim da trebamo samo osluskivat tijelo svoje i btno je kako se osjecamo i sto vise se zdravo hraniti (a ja jucer ma okrenutom kolacu od jabuka i sendvicima 🤦🏼‍♀️) - idem si smiksat babanu i jabuku sa chiom i u lidl dm i bipu. I na tisak po paket s krpica 🎊 uzjvajte danas

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

AllieH
    17. Rujan 2018. 09:49

Cure, mi se uhvatimo za ta negativna iskustva sto procitamo na netu, a meni je moja doktorica dobro rekla, naravno da pronalazimo vise losih iskustava i to guglanje i citanje nas samo zabrine. Np realno, svi oni dobri primjeri se ne spominju, jer vecina ne tipka kad im je sve super. Tako da sam ja stvarno odustala od bilo kakvog guglanja. 

Nasla sam super policu/ukras malcu za sobu, na slici je roza/siva kombinacija, ali ima raznih boja. Preslatka  mi je. 

Luka ❤

Ivylee
    17. Rujan 2018. 09:52

Potpisujem vrućine i preznojavanje.... Sve mi je nekako krenulo zadnja 2 tjedna. I vrućine, i umor, i tromost i glad. I to me sve podsjetilo zašto sam s prvim uvijek govorila da ne volim to stanje trudnoće...
    Ja sam isto dobila uputnicu ponoviti testove senzibilizacije u 32 tt, a sutra ću s guk profilom odnijeti i urinokulturu. 
    Zadranka ja sam naručila ogradicu dada i rocco prije cca tjedan dana...još čekam. Koliko im je trebalo?

Ana89
    17. Rujan 2018. 09:53

VelikoSretnoDijete

Ne radi mi citiranje preko moba - meni se vratila lagana nesanica kao u prvom tromjesecju i neke nocne more pa sve jastuke razbacam po noci 🤦🏼‍♀️
    Meni se cude jer me tek sad salje od pocetka trudnoce na krvnu sliku i kompletan urin i ogtt - a kao neke na ogtt ni ne salju ako im je secer dovoljno nizak.
    Ali cula sam vec da se danas i pretjeruje s tim, kao na preniske vrijednosti su stavili granice.
    Mislim da trebamo samo osluskivat tijelo svoje i btno je kako se osjecamo i sto vise se zdravo hraniti (a ja jucer ma okrenutom kolacu od jabuka i sendvicima 🤦🏼‍♀️) - idem si smiksat babanu i jabuku sa chiom i u lidl dm i bipu. I na tisak po paket s krpica 🎊 uzjvajte danas

Ma i ja mislim da pretjeruju, ja se osjećam odlično npr. , ali ti na blago povišeno blago polude, čak i ako si sa šećerom natašte na donjoj granici inače. 
    Kako to da te šalju na OGTT u 21.tt? Mislila sam da im je to relevantno od 24.-28. TT da se mjeri.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

VelikoSretnoDijete
    17. Rujan 2018. 09:55

Polica je super, MM se bavi aviomodelarstvom tako da ce sigurno iznad kinderbeta biti tako nesto :D
    Za gdu trollericu istina, ja sam lani bila na jesenskim do AB-a i isto je upadala ali samo ignore i bok.

mmama2
    17. Rujan 2018. 09:58

Ja nisam radila ogtt jos, ionako sam ga mislila preskociti al vidit cu ionako kile gubim, ne dobivam .. prije sam ga radila kasnije, sjecam se bas trbusine vec velike 😂😂 vise me brine kaj me nije jos na rh faktor slala, kada to se ide.. krvne grupe znam i muzevu i moju.. :/ 

url=https://lilypie.com]

VelikoSretnoDijete
    17. Rujan 2018. 10:02

Ana - ma moj ginic je tako opusten, nista mi nije rekao za to nego samo dao uputnicu i na moje pitanje da li se bas to mora rekao da se samo umrijet mora. Ne uzbudujem se nekako previse oko toga. Imala sam paniku na pocetku zbog neuspjela prve trudnoce a sad mi je sve ok dok je beba ok. Kazem, ja cu sada tek krvnu sliku i kompletan urin raditi a na kraju 22.tj sam, zmaci u 23.tj cu ici...vjerovatno i svaki doktor ima svoje prioritete i nacin rada i to je to. Koliko sam skuzila meni je jedinoj rekao da se ne zaje*** sa lupocetima i dao mi uputnicu za ketonale jer ako me migra skrese nema potrebe se patiti jer su to uz voltarene najsigurniji ljekovi koje samo par dana pred porod ne treba uzimat na svoju ruku iako kaze da su ih i na porodu zenama davali...to su njegove rijeci. A sad svatko prati upustva svog lijecnika naravno i ako nije siguran ide po drugo misljenje...meni on sad za duphastone nije nista rekao a dr u petrovoj mi je rekla da to prekinem...

barbiemama
    17. Rujan 2018. 10:06

jutro :*

mene je doktorica poslala na ogtt iako mi je šećer 3.6 na zadnjem mjerenju, dobila do tada 3-4 kg i beba je nešto manja od termina. rekla mi je da šalje baš sve. radila sam ogtt mislim na 26+3, nisam baš sigurna u točan dan.

barbiemama
    17. Rujan 2018. 10:11

Allie, primijetila sam i ja tu žensku. a  znam i za slučaj  na forum.hr gdje je ženska pisala mjesecima na trudnicama. ovako kao mi sada. opisivala sve simptome i slično. ono ful detaljno. i eto došlo vrijeme poroda. veli da ide u rađaonu. i nakon x sati se s njenog nicka javi "muž" i napiše da je ona nažalost na porodu umrla, a beba valjda preživjela. a žene ono poludile, sveopća tuga. da bi se ispostavilo da je sve bila laž i da iza toga stoji bolesna osoba.

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 10:17

Nestala samm, jer sam naapokon nasla bodice na preklop kratki rukav 😍 

25 eura me izadje, ali nekaa, to je to. Uzela sam miks 56 i 62, tako imam i dugi rukav miks 56 i 62. 5 kratkih i 6 dugih znaci. Kontam da ne treba vise. Za prvu ruku.
    Emili,
    u DM-u nema torbe, alii pronadjoh u Konzumu 😍 oko 30 eura, ima i kozmetike puna torba i podloga za previjanje. Tebi hvala od srca 😍 Stvarno nemam rijeci za sve cure. Ako kad dodjete blizu BL, imate Salaticu da vas ugosti haha :) 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.