Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    17. Rujan 2018. 10:42

zvrkica

Jel da?! 😍😍
    Ne mogua stati s time, užasna sam 😂😂😂

jedini način da ne tamanim slatko je da ga ne kupujem. i onda mi mama neki dan donijela dvije čokolade. pojela sam ih sama u jednom danu :D

barbiemama
    17. Rujan 2018. 10:43

evo, vele na radiju da je dan beba u Mulleru 18.9. dakle, sutra. i da je na sve popust 15%. ako kome nešto treba...

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 10:48

Ne znam je li netko pisao već, hoćete li unprijed pripremiti bočice, sterilizator i izdajalicu? 
    Ako da, koju izdajalicu?

barbiemama
    17. Rujan 2018. 10:50

zvrkica

Ne znam je li netko pisao već, hoćete li unprijed pripremiti bočice, sterilizator i izdajalicu?
    Ako da, koju izdajalicu?

bočicu hoću, makar jednu za svaki slučaj. nisam mislila izdajalicu uzet odmah u startu. no, to ću još odlučiti tijekom vremena.

17. Rujan 2018. 10:52

gdje si vidjela tu policu? bas je lijepa

17. Rujan 2018. 10:54

ja sam uzela sve to jer je bilo u paketu tommee tipee. kada sam to vani kupila i  izdajalicu odmah jer su  mi neki rekli da je  ponesem za svaki slucaj u bolnicu da je ne bih trebala posudivati

du1988
    17. Rujan 2018. 10:56

barbiemama

evo, vele na radiju da je dan beba u Mulleru 18.9. dakle, sutra. i da je na sve popust 15%. ako kome nešto treba…

hvala na info! 😘

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 11:02

Ja cu sad imati previse bodica hahaha. U isto vrijeme kad sam ovo narucivala, tata zvao poslovnog partnera iz Hercegovine (siju bebi odjecu) da ja nesto trazim (jer sam se raskukala da nema nigdje) i da mi telefon, i pitam imaju li, kazu kako da nemaju haha. Sad cu naruciti jos 10kom miksa kratki i dugi rukav 56 i 62 velicina. Tata casti 🤣😍
    Evo sad mi pobjeze ko je postavio bebi zimsko odijelo. Mislim da je Pepe. I bas mi se svidja, imitacija cizmicaaa 😂😍 Preslatko 

Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 11:03

Hvala curke za iskustva 😘 znaci nisam jedina i normalno je da se dogada iako jako iritantno 😅
    Allie super je polica.. kad sve to vidim htjela bi da odmah uredujemo sobu za malenu 😍 
    Pepe i Salatice slatka robica jakoo 😍
    Koje ste bocice mislile uzet, izdajalice? Ako uzmem aventovu hoce mi tomme bocica na to? Ima tko iskustva..
    Btw jeste vec gledale ona cuda sto dodju iznad kinderbeta (sarena i vrte se). Ne mogu se sjetit kak se to zove 😂

barbiemama
    17. Rujan 2018. 11:06

Pticaselicazgst

Btw jeste vec gledale ona cuda sto dodju iznad kinderbeta (sarena i vrte se). Ne mogu se sjetit kak se to zove 😂

vrtuljak :D uzela sam jedan Cam koji ide uz tu kolijevu Cam Cullami. nije šareni, više je neutralnih boja, ali ima neku površinu reflektirajuću na par igrački pa se beban bude gledao ako ništa. no, nekako to više doživljavam kao ukras za moj gušt nego što će njega zabavljati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.