Praline njam njam. prodano :D
Jel da?! 😍😍
Ne mogua stati s time, užasna sam 😂😂😂
Jel da?! 😍😍
Ne mogua stati s time, užasna sam 😂😂😂
jedini način da ne tamanim slatko je da ga ne kupujem. i onda mi mama neki dan donijela dvije čokolade. pojela sam ih sama u jednom danu :D
evo, vele na radiju da je dan beba u Mulleru 18.9. dakle, sutra. i da je na sve popust 15%. ako kome nešto treba...
Ne znam je li netko pisao već, hoćete li unprijed pripremiti bočice, sterilizator i izdajalicu?
Ako da, koju izdajalicu?
Ne znam je li netko pisao već, hoćete li unprijed pripremiti bočice, sterilizator i izdajalicu?
Ako da, koju izdajalicu?
bočicu hoću, makar jednu za svaki slučaj. nisam mislila izdajalicu uzet odmah u startu. no, to ću još odlučiti tijekom vremena.
ja sam uzela sve to jer je bilo u paketu tommee tipee. kada sam to vani kupila i izdajalicu odmah jer su mi neki rekli da je ponesem za svaki slucaj u bolnicu da je ne bih trebala posudivati
evo, vele na radiju da je dan beba u Mulleru 18.9. dakle, sutra. i da je na sve popust 15%. ako kome nešto treba…
hvala na info! 😘
url=https://lilypie.com]
Ja cu sad imati previse bodica hahaha. U isto vrijeme kad sam ovo narucivala, tata zvao poslovnog partnera iz Hercegovine (siju bebi odjecu) da ja nesto trazim (jer sam se raskukala da nema nigdje) i da mi telefon, i pitam imaju li, kazu kako da nemaju haha. Sad cu naruciti jos 10kom miksa kratki i dugi rukav 56 i 62 velicina. Tata casti 🤣😍
Evo sad mi pobjeze ko je postavio bebi zimsko odijelo. Mislim da je Pepe. I bas mi se svidja, imitacija cizmicaaa 😂😍 Preslatko
Hvala curke za iskustva 😘 znaci nisam jedina i normalno je da se dogada iako jako iritantno 😅
Allie super je polica.. kad sve to vidim htjela bi da odmah uredujemo sobu za malenu 😍
Pepe i Salatice slatka robica jakoo 😍
Koje ste bocice mislile uzet, izdajalice? Ako uzmem aventovu hoce mi tomme bocica na to? Ima tko iskustva..
Btw jeste vec gledale ona cuda sto dodju iznad kinderbeta (sarena i vrte se). Ne mogu se sjetit kak se to zove 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji