Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    17. Rujan 2018. 10:39

barbiemama

Praline njam njam. prodano :D

Jel da?! 😍😍
    Ne mogua stati s time, užasna sam 😂😂😂

barbiemama
    17. Rujan 2018. 10:42

zvrkica

Jel da?! 😍😍
    Ne mogua stati s time, užasna sam 😂😂😂

jedini način da ne tamanim slatko je da ga ne kupujem. i onda mi mama neki dan donijela dvije čokolade. pojela sam ih sama u jednom danu :D

barbiemama
    17. Rujan 2018. 10:43

evo, vele na radiju da je dan beba u Mulleru 18.9. dakle, sutra. i da je na sve popust 15%. ako kome nešto treba...

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 10:48

Ne znam je li netko pisao već, hoćete li unprijed pripremiti bočice, sterilizator i izdajalicu? 
    Ako da, koju izdajalicu?

barbiemama
    17. Rujan 2018. 10:50

zvrkica

Ne znam je li netko pisao već, hoćete li unprijed pripremiti bočice, sterilizator i izdajalicu?
    Ako da, koju izdajalicu?

bočicu hoću, makar jednu za svaki slučaj. nisam mislila izdajalicu uzet odmah u startu. no, to ću još odlučiti tijekom vremena.

17. Rujan 2018. 10:52

gdje si vidjela tu policu? bas je lijepa

17. Rujan 2018. 10:54

ja sam uzela sve to jer je bilo u paketu tommee tipee. kada sam to vani kupila i  izdajalicu odmah jer su  mi neki rekli da je  ponesem za svaki slucaj u bolnicu da je ne bih trebala posudivati

du1988
    17. Rujan 2018. 10:56

barbiemama

evo, vele na radiju da je dan beba u Mulleru 18.9. dakle, sutra. i da je na sve popust 15%. ako kome nešto treba…

hvala na info! 😘

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 11:02

Ja cu sad imati previse bodica hahaha. U isto vrijeme kad sam ovo narucivala, tata zvao poslovnog partnera iz Hercegovine (siju bebi odjecu) da ja nesto trazim (jer sam se raskukala da nema nigdje) i da mi telefon, i pitam imaju li, kazu kako da nemaju haha. Sad cu naruciti jos 10kom miksa kratki i dugi rukav 56 i 62 velicina. Tata casti 🤣😍
    Evo sad mi pobjeze ko je postavio bebi zimsko odijelo. Mislim da je Pepe. I bas mi se svidja, imitacija cizmicaaa 😂😍 Preslatko 

Pticaselicazgst
    17. Rujan 2018. 11:03

Hvala curke za iskustva 😘 znaci nisam jedina i normalno je da se dogada iako jako iritantno 😅
    Allie super je polica.. kad sve to vidim htjela bi da odmah uredujemo sobu za malenu 😍 
    Pepe i Salatice slatka robica jakoo 😍
    Koje ste bocice mislile uzet, izdajalice? Ako uzmem aventovu hoce mi tomme bocica na to? Ima tko iskustva..
    Btw jeste vec gledale ona cuda sto dodju iznad kinderbeta (sarena i vrte se). Ne mogu se sjetit kak se to zove 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.