Imam puno bodya bez rukava i sa kratkim rukavom bas zato jer je zimska beba i to ce mi biti kao nama potkusulja, pa gore majica ili pidamica i sl, da ima bebo dva sloja na sebi.. nemam bocicu, sterilizator, silikonske bradavice i nista od toga jer pod a) vjerujem da necu trebat, pod b) najlakse je po to otici ako bas zatreba.. nemam niti cu imati ni ad doma kao ono za svaki slucaj, samo si na taj nacin nabrijavam da nekaj ne bude bilo ok, a bude ;) citam ljetne bebe i bas su pricale o onim gnjezdima, kak ustvari brzo jako to prerastu, cisto bacite oko znam da je netko tu htio uzet
eto zasto svakom forumu treba iskusnih mama…meni uopce nije palo na pamet bodi bez rukava koristiti kao potkosulju! Hvala 😉🤗
url=https://lilypie.com]
Imam puno bodya bez rukava i sa kratkim rukavom bas zato jer je zimska beba i to ce mi biti kao nama potkusulja, pa gore majica ili pidamica i sl, da ima bebo dva sloja na sebi.. nemam bocicu, sterilizator, silikonske bradavice i nista od toga jer pod a) vjerujem da necu trebat, pod b) najlakse je po to otici ako bas zatreba.. nemam niti cu imati ni ad doma kao ono za svaki slucaj, samo si na taj nacin nabrijavam da nekaj ne bude bilo ok, a bude ;) citam ljetne bebe i bas su pricale o onim gnjezdima, kak ustvari brzo jako to prerastu, cisto bacite oko znam da je netko tu htio uzet
eto zasto svakom forumu treba iskusnih mama…meni uopce nije palo na pamet bodi bez rukava koristiti kao potkosulju! Hvala 😉🤗
Ajoj predobro jeeee 😍 Stvarno super izgleda 😊 Odoh vidjeti ima li to cudo kod nas. Svi spominjete 🤣
zadranka predivno izgleda! 😍😍 ja cu ovih dana naruciti jastuk dekicu i set bambus tetri-dekica...iako imam dosta iz lidla, al ako su tako mekane, ko bi odolio 😂
Lily, hvala ti na savjetu u svakom slučaju!
Nali, next to me krevetić možeš imati dok ti ga beba ne preraste ili ne počne samostalno sjediti, ne moraš uz to imati i "pravi" kinderbet. Ko da beba zna u čemu spava. :-) Ja sam ga planirala kupiti za spavaću sobu, a kinderbet bih držala u dnevnoj, tako da beba preko dana bude u spavaćoj. Ali, ...išla sam ih gledati (u Lesninu) i nisam baš oduševljena. Zapravo su dosta veliki. Dimenzije su im ~ 90x60 cm što ispada samo 30 cm kraće od standardnih kinderbeta (120x60 cm), a po širini dođe na isto, tako da u vezi toga nisam još odlučila. Ja kinderbet već imam, dobila sam, pa mi nije obavezno kupiti next to me.
Sto mislite u next to me kreveticima? Ja sam za pocetak mislila uzeti samo to, uz par setova posteljine. Tek naknadno kupiti pravi krevetic. Nemam di s kreveticem, u minijaturnoj smo sobi, a gledam da ako se ne preselim prije poroda, ovo bi mi bila jedina opcija. Jel uopce moguce biti prvih par mjeseci bez krevetica, samo s tim next to me?
Zasto ne?! Meni isto u nasu sobu stane samo next to me,a djecja soba je predaleko da ga ostavim da sam spava tamo u velikom kreveticu. Ovaj mislim uostalom nositi sa sobom jer je sklopiv. Mada ih nema veliki izbor, FreeOn,Cam,Chicco 2 verzije i jucer sam nasla jedan na Mall.hr u 2 boje. Nisam se jos odlucila koji cemo. Cijena je izmedju 700-1700kn
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
zadranka predivno izgleda! 😍😍 ja cu ovih dana naruciti jastuk dekicu i set bambus tetri-dekica…iako imam dosta iz lidla, al ako su tako mekane, ko bi odolio 😂
Stvarno su dekice tako mekane i nisu tanke uopce..pelenice san uzela obicne pamucne a ove male gazice su od bambusa...stvarno je sve mekano i slatko....ja san basss zadovoljna
Ajoj predobro jeeee 😍 Stvarno super izgleda 😊 Odoh vidjeti ima li to cudo kod nas. Svi spominjete 🤣
Salatice tako finoooo mekanooo..jaooo dekice su basss slatke i meke..
Sto mislite u next to me kreveticima? Ja sam za pocetak mislila uzeti samo to, uz par setova posteljine. Tek naknadno kupiti pravi krevetic. Nemam di s kreveticem, u minijaturnoj smo sobi, a gledam da ako se ne preselim prije poroda, ovo bi mi bila jedina opcija. Jel uopce moguce biti prvih par mjeseci bez krevetica, samo s tim next to me?
mi smo uzeli jedan na tu foru. Cam Cullami. malo je veći i nekako mi udobnije izgleda u odnosu na Chicco next2me pa je to prevagnulo. kasnije ćemo uzeti Ikein kinderbet. znači, prvih 6 mj ćemo imati samo tu kolijevku. ionako znam da će barem na početku beban biti uz nas non stop i ovo mi se čini jako praktičnim rješenjem.
Sortiraj odgovore
Najstariji