Polica je srpske proizvodnje, hellooz.rs, imaju jos preslatkih stvari. 😍
Ja sam isto naljepnice za zid narucivala na eBayu, prejeftino je, a nema cega nema.
Rucnu izdajalicu imam, to cu si prirediti za svaki slucaj, elektricnu necu uzimati, sve se nadam da mi nece ni trebati.
Luka ❤
Nije me bilo par dana i vise uopce nisam u toku 😂
Samo mogu reci da sam najgora od svih jer jos nisam kupila niti carapice za bebu 🙈
Tek ovog tjedna pocinjemo sa uredjenjem stana cekali smo majstore jako dugo, ali sve se tjesim da ima vremena. Jako mi vrijeme sporo prolazi.
Cure sa dioptrijom, nosite li sociva, i koja sociva nosite? Ja sam nedavno nabavila Bausch Lomb i totalno me zuljaju, isusuju oko i smetaju mi, dr mi je rekao da moje oci nisu za sociva ali ja ne odustajem. Je li se i vama to desavalo? Ima li nade ili da odem na lasersko uklanjanje nakon poroda? Dioptrija mi je -2 nije mnogo velika.
Svjesna imam ja dioptriju -2.5 i nosim lece otkad znam za sebe naocale samo po kuci. Bausch lomb sam sve do zadnje kontrole nosila i nisu mi nikad smetale a sad su mi dali neke bio lens i cine mi se mekse i tanje pa ne znam je li umisljam. Ispiraj ih svaki dan meni recimo ako je suho oko i pecka ja bukvalno naspem onu tecnost nakon jednog ispiranja u lecu i tako pozicioniram u oko
ja gledam o kakvoj polici pricate i sad se vracam i skuzim da sam cijelu jednu stranu preskocila 😂 preslatka je polica! a i salatice stvarno si se raspistoljila al i neka si! iskusne mame, dva pitanja! prvo:trebaju li bodiji kratkih rukava za zimsku bebu? drugo, sterilizator-da ili ne 😂 mmama je pitala za rh faktor i krvnu grupu, ja sam to obavila s 12 tjedana iako sam znala sve i imala nalaze jos od IVF-a, svejedno je trazio opet
url=https://lilypie.com]
Svjesna mislim da se ne skida laserski tako mala dioptrija,jesi pitalassvoga doktora već?
Svjesna, ja koristim Johnson&Johnson dvotjedne i nisu me nikad dosad smetale, nosim lece vec skoro 12 godina. Ali u trudnoci me znaju zuljati i smetati, kazu da je to normalno. Jednako kao sto znamo imati problema s disanjem, valjda sve nekako otice i isusuje se. Tako da sad najcesce hodam s naocalama, lece samo ako bas moram.
Luka ❤
Polica je srpske proizvodnje, hellooz.rs, imaju jos preslatkih stvari. 😍
Ja sam isto naljepnice za zid narucivala na eBayu, prejeftino je, a nema cega nema.
Rucnu izdajalicu imam, to cu si prirediti za svaki slucaj, elektricnu necu uzimati, sve se nadam da mi nece ni trebati.
Meni je isto ručna aventova spremna za bolnicu, za svaki slučaj 😉. I btw. stigli su mi Chicco ulošci. Uplaše me 😂😂.
url=https://daisypath.com]
Moze se skidati laserski tako mala dioptrija, samo je bitno da neko vrijeme stagnira sto ja nikako da docekam tako da nazalost jos uvijek nisam kandidat. Koliko sam sve ove godine ostavila novaca za lece i naocale, mogla sam si bez problema laser platiti. 😏
Luka ❤
ja gledam o kakvoj polici pricate i sad se vracam i skuzim da sam cijelu jednu stranu preskocila 😂 preslatka je polica! a i salatice stvarno si se raspistoljila al i neka si! iskusne mame, dva pitanja! prvo:trebaju li bodiji kratkih rukava za zimsku bebu? drugo, sterilizator-da ili ne 😂 mmama je pitala za rh faktor i krvnu grupu, ja sam to obavila s 12 tjedana iako sam znala sve i imala nalaze jos od IVF-a, svejedno je trazio opet
Ja cu duge bodice..sad sve ovisi kako ko..ja san spremila duge..sterilizator nisan imala..vec u tecu s vodom prokuhavala sve od duda i bocica...sad....kako ko opet kazem..
Ajmeee dok sam ja sve procitala sto sam bila u zaostatku..odprilike 20ak stranica..zaboravila sam skoro sve sto pise..zapamtila sam jedino ono sto ste pisale da netko trolla stalno i to mi je onak fkt uzasno..
Zapamtila sam da ima puno slatke oblekice, stvarcica i svaceg neceg..fora mi je onaj ormar za prematanje sta ima dio..
Dobre informacije sam pokupila o popustima i torbama i svasta nesto..
I primjetila sam da nam je osvanulo novo ime na lilypie od Sarah...Alora 😍❤💖💗💜💛
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji