Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Rujan 2018. 10:25

hej. da Vas ne motam previse. nesto sam postiskala pa mi se pola toga obrisalo mejl brojevi itd,pa da vas ne motam to sam ja. Sarah :)

du1988
    17. Rujan 2018. 10:28

ptico, i ja imam napade vrucine, bas sam se neki dan zalila...kao da mi se tijelo pregrijava u mirovanju 😂 nocas sam se ustajala valjda pet puta na wc, a preksinoc recimo prespavala noc...ne znam o cemu to ovisi jer mi je unos tekucine podjednak. blaza, stvarcice su preslatke! ja i dalje slinim nad pat pat stranicom, sreca pa je oskupo pa ne narucujem...sretno svima koji hodocaste na pretrage i preglede! 🤗

url=https://lilypie.com]

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 10:30

Salatice preslatki su 😍😍
    Allie sviđa mi se polica jako 😍

Imam novu opsesiju 😂😂

pepe1907
    17. Rujan 2018. 10:31

stiglo dns zimsko odjelce, naručila sam veću veličinu i baš je veliko, rekla bi za bebu od 3 mj na dalje...ipak ćemo morat kupit medo kombinezon za pocetak ali se sad ne mogu odlucit jel bi uzela ono u c&a plavo ili u h&m bijelo..za Ogtt ja sam isla u 12tj.jer mi je secer na KKS bio 5.29...sad moram opet prije slijedeceg pregleda napravit kks i jos nesto

barbiemama

Praline njam njam. prodano :D

Ana89

Imate na M&A desire neke kompletiće za novorođenčad sniženo  ako kog zanima. Ima slatkih😀, iako meni odobno sad ne treba😀. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    17. Rujan 2018. 10:33

barbiemama

Salatice, slatki su mali bodići :)

ja baš nisam kupovala kratkih rukava. mislim da imam dva u veličini 62, iz Lidla. budem vidjela hoću li uopće kupovati kratke rukave.

Ja sam uzela zato sto ce beba biti 90% u gegicama/zeko pidzamicama. Njih imam 12kom hahahaha do sada. Pa da ispod bude komotnije. 

truskawka
    17. Rujan 2018. 10:36

SarahSarah

hej. da Vas ne motam previse. nesto sam postiskala pa mi se pola toga obrisalo mejl brojevi itd,pa da vas ne motam to sam ja. Sarah :)

Heheh ma neka si ti nama nazad ovdje 🤗😘😘 

❤N i V💙

_lily_0
    17. Rujan 2018. 10:37

Maggi daj pitaj jos nekog od doktora za inekcije
    Ja sam se pikala u 10 ujutro i htjela sam da me muz pocne pikat prije posla i morala sam pomaknut na 6 ujutro i u petrovoj na cefu su mi rekli da moram inekciju u roku 24 sata najkasnije primit a najranije 23 i tako sam ja svaki dan po preporuci pomicala po pola sata ili 40 minu unatrag da bi dosla do 6 ujutro 
    Eto tako su meni rekli

• zvrkica
    17. Rujan 2018. 10:39

barbiemama

Praline njam njam. prodano :D

Jel da?! 😍😍
    Ne mogua stati s time, užasna sam 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.