Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    15. Rujan 2018. 19:59

moj je i dalje miran. lupka par puta dnevno i to je to. u svim tjednima je jednak bio. tu i tamo bi se možda minutu u komadu micao. inače se samo javi i ode dalje spavat. mislim da i oni imaju neki svoj karakter i da ne treba brinuti ako smo ih bilo kako osjetili. 

zadranka86
    15. Rujan 2018. 20:42

Ana89

Dalal

zadranka86

Msme jako brinem inace imam jakooo zivahnu bebu ali ima dva dana tako je mirna…on se javi eto da se javio..inace je jakooo aktivan i rekla bi da ne staje nikad…i onda sam bass zabrinuta..jel ima i kod vas takvih dana..I sto se tice peckanja doli kupila san si caj od brusnice jel vi kad vas pecka samo caj pijete i prode il je potrebno isto poc doktoru..nije to jakoo peckanje osjetim negdi u dubini da malo zari…Ne mojte zamirit stvarno nezz nista po pitanju upala i mjehura….nisan im skolna i Bigu hvala samo jednom sam u zivotu osjetila al to bass onu jakuu kad vas dole sve zivo pece i kad jakooo pece dok se piski…dajte me malo usmjerite i onda jos bebonjo necee..😣😣😣😣😣…..bas san tuzna i zabrinuta

vjeruj da bas sad razmišljam da pitam na forumu za.isti problem oko javljanja bebice. ..Uvijek turbo aktivan a jučer i danas onako..po malo ..I to me baš tuče po dnu stomaka. .a inače uvijek oko pupka. .Valjda nam se javi koja mamica da nas utješi 😇

Normalno. Npr u vašim tjednima bebon bi bio 3dana stalno sktivsn, onda jedan dan slabo. Sad je svaki dan aktivan, ali udarci su jači, u smislu kad te lupi osjetiš na mjehuru, crijevima i dijafragmi. I dijete se kreće cijelim tijelom, pa nekad imam osjećaj da se mišići miču haha- alien fore. Ali užitak je!!Čarobno nešto 😊😊

Moj je jakoo aktivan al bas ono..i lupa jako i u mjehur i svukud okolo i udarci nekad znaju bit bolni..bass je ono zivahan jakoooo..zato san se i mako zabrinula al valjda mu takav dan...recimo popila san limunadu dobro me izlupa ..sad opet spava...valjda imaju tako i oni svoje dane...ana kupila san onaj caj brusnica sto si rekla nakon koliko se smanji peckanje??

url=https://lilypie.com]

mmama2
    15. Rujan 2018. 20:49

Kumica mi je vratila robicu, plus njihovo na posudbu.. znaci 50,56,62 i 68 imam za 15ero djece ne za jedno i sve je taaaaaaako malooooooo 😍😍😍😍😍 i sva sam cmoljava oko toga 😂😂

Ana89
    15. Rujan 2018. 20:52

zadranka86

Ana89

Dalal

zadranka86

Msme jako brinem inace imam jakooo zivahnu bebu ali ima dva dana tako je mirna…on se javi eto da se javio..inace je jakooo aktivan i rekla bi da ne staje nikad…i onda sam bass zabrinuta..jel ima i kod vas takvih dana..I sto se tice peckanja doli kupila san si caj od brusnice jel vi kad vas pecka samo caj pijete i prode il je potrebno isto poc doktoru..nije to jakoo peckanje osjetim negdi u dubini da malo zari…Ne mojte zamirit stvarno nezz nista po pitanju upala i mjehura….nisan im skolna i Bigu hvala samo jednom sam u zivotu osjetila al to bass onu jakuu kad vas dole sve zivo pece i kad jakooo pece dok se piski…dajte me malo usmjerite i onda jos bebonjo necee..😣😣😣😣😣…..bas san tuzna i zabrinuta

vjeruj da bas sad razmišljam da pitam na forumu za.isti problem oko javljanja bebice. ..Uvijek turbo aktivan a jučer i danas onako..po malo ..I to me baš tuče po dnu stomaka. .a inače uvijek oko pupka. .Valjda nam se javi koja mamica da nas utješi 😇

Normalno. Npr u vašim tjednima bebon bi bio 3dana stalno sktivsn, onda jedan dan slabo. Sad je svaki dan aktivan, ali udarci su jači, u smislu kad te lupi osjetiš na mjehuru, crijevima i dijafragmi. I dijete se kreće cijelim tijelom, pa nekad imam osjećaj da se mišići miču haha- alien fore. Ali užitak je!!Čarobno nešto 😊😊

Moj je jakoo aktivan al bas ono..i lupa jako i u mjehur i svukud okolo i udarci nekad znaju bit bolni..bass je ono zivahan jakoooo..zato san se i mako zabrinula al valjda mu takav dan…recimo popila san limunadu dobro me izlupa ..sad opet spava…valjda imaju tako i oni svoje dane…ana kupila san onaj caj brusnica sto si rekla nakon koliko se smanji peckanje??

Meni se smanjilo onaj put nakon 3-4 dana po 2 šalice na dan.

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    15. Rujan 2018. 21:01

Počeo život na vagi - aaaa! Super, sad ce oni gladovat skupa samnom... genijalno! A moci cu pratiti sta dijetno oni jedu,pa to mogu i ja😆 ajme kakav combo😁samo sto cu ja biti sretna kako bujam iz tjedna u tjedan...

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

m.girl6
    15. Rujan 2018. 21:22

Maggie, popust je na zalost samo ako dodes na sajam i to 15%, ali ne mozes ih tamo kupiti vec samo naruciti i postarina je 30kn i stignu ti na adresu za kojih 10 dana. 
    Moj mali je toliko aktivan da je to strasno, nocas nisam oka sklopila skoro, em od ambrozije em kolko me on nabijal cijelo vrijeme od veceri do jutra. Hehe neka je on nama aktivan 💙

Noa 💙

du1988
    15. Rujan 2018. 21:35

mmama2

Kumica mi je vratila robicu, plus njihovo na posudbu.. znaci 50,56,62 i 68 imam za 15ero djece ne za jedno i sve je taaaaaaako malooooooo 😍😍😍😍😍 i sva sam cmoljava oko toga 😂😂

ne znam jesi ti mislila da neces dobiti nista nazad ili mama5, ali drago mi je da jesi! i btw, umrla sam od smijeha na levisice i 🍑😂

mmama2
    15. Rujan 2018. 21:53

du1988

mmama2

ne znam jesi ti mislila da neces dobiti nista nazad ili mama5, ali drago mi je da jesi! i btw, umrla sam od smijeha na levisice i 🍑😂

Ja sam, ja sam :) evo vidis kada si das truda kaj na tavanu svasta iskopas😂😂 ( veli kuma meni ) 

Ptičica
    15. Rujan 2018. 22:04

Kupujem ovo! U njoj cemo docekivat posjete! 😂

zadranka86
    15. Rujan 2018. 22:09

Ana89

zadranka86

Ana89

Dalal

zadranka86

Moj je jakoo aktivan al bas ono..i lupa jako i u mjehur i svukud okolo i udarci nekad znaju bit bolni..bass je ono zivahan jakoooo..zato san se i mako zabrinula al valjda mu takav dan…recimo popila san limunadu dobro me izlupa ..sad opet spava…valjda imaju tako i oni svoje dane…ana kupila san onaj caj brusnica sto si rekla nakon koliko se smanji peckanje??

Meni se smanjilo onaj put nakon 3-4 dana po 2 šalice na dan.

Jel super popila san dvi danas i stalno piskim cijeli dan plus nakivam se i vode..nadam se da ce bit ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.