Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    15. Rujan 2018. 17:07

Ana divan je mali Mikael 😍 
    Sto se tice crte, linee negre, imam ju sigurno od 15tt. U biti tad sam ju primijetila prvi put. I bradavice su vec crne k'o u crnkinje. 😒 kad sam garavusa 🙄
    Moze se pojavit prije, kasnije il' nikako.

Ana89
    15. Rujan 2018. 17:39

Ptičica

Ana divan je mali Mikael 😍
    Sto se tice crte, linee negre, imam ju sigurno od 15tt. U biti tad sam ju primijetila prvi put. I bradavice su vec crne k'o u crnkinje. 😒 kad sam garavusa 🙄
    Moze se pojavit prije, kasnije il' nikako.

Imam ju od cca 14.tt i ja. Samo je sad izraženija😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    15. Rujan 2018. 17:46

Eto lektire, tu i tamo bacim pogled na jesenske, one u danu napisu koliko mi u sat vremena 🤣 zivote 🤣

Ja uspila napokon oprat sobu sta smo okrecili i usput cijeli stan malo prosla, proleti jutro.. Jos nasa soba nam ostala za preksutra i onda mogu po komodu i kinder 😍

Ogrtac obozavam nosit preko zime, imam jedan dove iz dma sta je bilo jednom akcija ako kupis odredjen br dove proizvoda dobijes ga gratis, divan je, mekan i topao ful.. Planirala sam ga uzet za bolnicu al nisam 100% jos, moram naci neki tanji.. 

Spavacica koliko sam cula bolje da je na kratki rukavi jer nabiju grijanje po bolnicama zbog beba tako da mislim da bi se u dugim prekuhale 😅

Sta se tice kolica, i nasa su teska, barem meni, u zgradi sam na 2.katu i ispanirala sam da cu samo jaje odvajat i nosit gore kad budem sama koristila kolica, a kad smo zajedno onda ce ih muz nosit gore ako nam budu trebala 😊

Njihaljku/ lezaljku smo jednu dobili koristenu ful obicnu, ali kako sam ja mislila kupit jednu sa vibracijom i muzikom u bubamari sta sam vidjela moguce da idem i po nju ako mu ova ne bude pasala, al otom potom 😊

busybee
    15. Rujan 2018. 17:55

Cure koje su me savjetovale oko anomalya- hvala. Ipak cu u cetvrtak, javim vam i spol :)
    Barbie, super su spavacice, stvarno puno bolje izgledaju nego na njihovoj stranici.
    Ja isto planiram kupit neke jeftinije jer mislim da bacis u kantu onu u kojoj radjas (ako uopce u njoj radjas), a i inace to ne nosim.
    Joooj, vi ste se sve nakupovale. Ja imam tocno nista! Doslovno nista. I to jer zelim da prva stvar koju kupim bude ful lijepa, pa to detaljno biram😅 i jos nisam izabrala!

busybee
    15. Rujan 2018. 17:56

E, gledala sam tetrice u mulleru. Mislim da tri dodu 37 kn! I stvarno super izgledaju

AnnaO
    15. Rujan 2018. 17:58

Kupila majka svome drugom sinu danas nisam mogla odoljeti 😍

zadranka86
    15. Rujan 2018. 18:11

Msme jako brinem inace imam jakooo zivahnu bebu ali ima dva dana tako je mirna...on se javi eto da se javio..inace je jakooo aktivan i rekla bi da ne staje nikad...i onda sam bass zabrinuta..jel ima i kod vas takvih dana..I sto se tice peckanja doli kupila san si caj od brusnice jel vi kad vas pecka samo caj pijete i prode il je potrebno isto poc doktoru..nije to jakoo peckanje osjetim negdi u dubini da malo zari...Ne mojte zamirit stvarno nezz nista po pitanju upala i mjehura....nisan im skolna i Bigu hvala samo jednom sam u zivotu osjetila al to bass onu jakuu kad vas dole sve zivo pece i kad jakooo pece dok se piski...dajte me malo usmjerite i onda jos bebonjo necee..😣😣😣😣😣.....bas san tuzna i zabrinuta

url=https://lilypie.com]

Mina93
    15. Rujan 2018. 18:31

AnnaO

Te su mi preslatke, ja sam uzela onaj paket di su dva para, samo za mum and dad 😍

AnnaO
    15. Rujan 2018. 18:37

Mina93

AnnaO

Te su mi preslatke, ja sam uzela onaj paket di su dva para, samo za mum and dad 😍

Nisam mogla odoljeti isla sam starijem po neke sitnice a kad sam to vidjela sva sam se raspametila 😍❤️💙

Klikerica
    15. Rujan 2018. 18:43

Netko je uslikao onaj paket od pampersa, jel to onaj gratis sto se dobije preko njihovih stranica,ili je to paket koji se moze kuputi?
    Tnx!

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.