Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    16. Rujan 2018. 10:50

barbiemama

Salatice, tvoja zaova me podsjeća na maminu sestru. stalno se nudi da nešto kupi. kažem joj što još nedostaje, ali to se njoj ne sviđa. pa kupuje što se njoj sviđa i što ona misli da treba. i u veličinama koje joj padnu napamet. veli kupila sam mu kapicu, malo deblju. kažem ja pa dobro, ok, toga treba. donese i skužim da je totalno, ali totalno za curice. pa se uvrijedila jer kao nije. evo, samo da vidite kako nije 😂
    i tako, sve što kažem da bi je skupooo, bude ona našla jeftinijeeee. onda mi donosi gluposti koje uopće ne trebam. rekla sam joj da više ništa ne kupuje jer imam sve. samo da mi to ne gomila po stanu.

E, zato ja kažem međuostalim, uzdaj se u sebe 😂😂. Mogu ja drugima reći što mi treba, ove dvije osobe koje slušaju,,a hoće li to kupiti, to je drugi par opanaka 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    16. Rujan 2018. 10:53

Ana, ma da barem ništa ne kupuju. meni nije problem sve sama kupiti, stvarno. samo da mi ne donose svašta. jer nemam gdje to sve stavljati. 

Ana89
    16. Rujan 2018. 10:55

Kad sam se udavala, nekome sam rekla da mi treba jedan štapni mikser, čisto eto da imam kad se odselimo svi na svoje, a ja dobila deku 😂😂😂. Jer joj je bila mekana. Ok, lijepa je i hvala toj osobi, ali i dalje nemam ono što mi zbilja treba😆.
    Sad se nudila jedna teta sa će sudjelovati u trošku za bebu. Rekli smo joj što trebamo. Više se nije oglasila. Tko zna, možda nas iznenadi 😂😂.

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    16. Rujan 2018. 10:59

Barbie,
    hahaha zanimljiva jeee  (zamisljam svog macka kralja haha), ali da, nije mi za djecaka ili cak i djevojcicu. Mislim ovo mi je za ljubitelje macaka haha.
    A zaova, ne znam. Necu da ispadam nezahvalna jbt. Da zvucim uzasno. Ali sta ce novorodjenoj bebi 2 jakne budnjace (jedna debela sa kapuljacom, druga sva cupava), kad stasa za to, bice proljece xD Necu da patim bebu u tom, patnja mi to za malo tijelo. Pa dekicu ja kazem koja mi se svidja, ona kupi druguu, itd. I juce je izjavila da li moze da beba izadje u njenom u cemu je ona iznezena, svekrva je sacuvala, dobila sam kasnije i slike tog, ono nesto kao jorgan neki fora, ubacivala se beba. Ja joj rekla, kao sto i jeste, beba ce u autosjedalicu, nema tih fora vise xD Ja ne znam kako joj pade na pamet to hahahaha, jeste buduca tetka, ali opet mi to previse hahahha. Narcisiodno, ne znam hahahhaa. Ili opet ja pretjerujem xD 

barbiemama
    16. Rujan 2018. 10:59

e, vrh mi je bilo kad mi je donijela kahlicu jer je našla neku za 8 kn. ono, kad će on koristiti to? pa dala bih radije 100 kn kad mu bude trebalo, nego da mi to mjesecimaaaa stoji u stanu.

i neki dan me nazvala da ima odlična jaknica na lidl rasprodaji u veličini 104. ja joj rekla da vidi jel ima 148, da bi 104 moglo bit premalo 😂

a kad joj kažem konkretnu stvar koju hoću i gdje se nalazi, samo pređe preko toga šutke. presmiješna je. 

AllieH
    16. Rujan 2018. 11:18

Boze, cudnih ljudi oko vas 🤦🏽‍♀️ Mi toga nemamo, nitko nam nista specijalno ne gurka, kuma, frendice, moja sestricna i nasi su nam rekli da im damo popis s konkretnim stvarima, gdje se mogu kupiti, koji tocno model/sifra artikla i uzet ce tocno to popisa, svatko ce si odabrati nesto prema iznosu koji zeli potrositi i svi sretni i zadovoljni. 

Luka ❤

Jagodica86
    16. Rujan 2018. 11:20

Jaooo cure, ja ne znam kako ti ljudi ne razmišljaju, ja sam inače alergična na kupovanje gluposti i samo zato što je nešto kakti jeftino. I kupovanja plastikarija djeci recimo, to ću dati upute svima unaprijed, koliko god se to nekome ne sviđalo. Makar većina rodbine je ok i pitaju unaprijed šta treba.
    Zato većinu toga želim ja kupiti, ako netko baš izrazi želju, dobit će upute isto što bi ja htjela pa neka to uzmu. 
    Svekrva mi je najkritičnija, pitala je neki dan gdje ima dječje robice jer je skužila da sam počela kupovati, a ovo kod nas u gradu je bože sačuvaj, pa sam ju uputila u Lidl nek prati po katalogu jer oni imaju super robicu i neće pogriješiti. Pa se nadam iskreno da će poslušati 

du1988
    16. Rujan 2018. 11:26

Kod nas isto nema gurkanja, svi su pitali sto nam treba pa da ce uzeti...moji su se ponudili za kolica, njegova sestra ce uzeti krevetic, a njegovi su pitali treba li jos nesto...rekla sam da mi od vecih stavki ne pada nista na pamet za sad, jedino znam da cu uzeti susislicu do zime...al mislim da su oni zamislili bas nesto za bebu. Ako bude tako, nek uzmu isofix bazu za AS. ne znam sta drugo 😁

zadranka86
    16. Rujan 2018. 11:31

Cure ja za  malenoga sad sve iz pocetka uzimam..i robicu i kolica..jedino krevetic necu..Evo ja sam dosta toga vec kupila iako mozda ode vas ne obavjestavam bass o svakom detalju..Al evo lupila sam mu nor 15bodija pa recimo 10 tak tutica jedno 10tak hlacica plus bice 5maica..stramplicd carapice tetrice bocice duduce kolica dekice pelene komodu..u globalu imam svee...Niko mi se nije ponudio sve smo sami..tako je bilo isto s prvim nitko mi nista nije kupio..Samo kad su bile babine donosila se robica i to je to..Tako da nit ocekujem nit slusam te price rano je...Jer ko ce mi tad puste nivce zadnji mj dana..Drugo mogu ranije rodit mogu ranije u bolnicu nikad se ne zna..Sebe sam isto opremila pidamama spavacicama gacicama imam isto sve ..Sad kupujem sitive do 11mj.sto vidim da mi jos fali..racunam mjesec orije bit totalno spremna...Ja naj vise volim sama i tako sam i naucila..Iskreno ne uzdam se u nikog i ne ocekujem..Ne kazem da bi bilo lipo al sto cu niko se ne nudi..Ja sam lipo sve opremila i nema mi ko sto ni prigovorit jer sve sam sama financirala...Tako da uzdaj se u se i u svoje kljuse..😙😙

• zvrkica
    16. Rujan 2018. 11:38

Nama se nitko osim mojih roditelja nije ponudio.
    Oni su dali pare da kupimo što nam treba i to mi super.
    Seka moja i kuma će isto dati pare kad dođu vidjeti malu i to je to.

Ostali prijatelji nisu ništa spominjali tako da ili će kupit nešto ili dati pare.
    Znam da će mi šogorica kupiti neke gluposti jer ona je takva. Sad za rockas mi je donijela punu manju ukrasnu košaru gelova za tuširanje, maski za lice, bombica za kupanje i još nekih gluposti koje ja ne koristim. I dobro zna od koga kupujem homemade kozmetiku prirodnu. Nisam nezahvalna, ali nemoj mi donositi takve gluposti, ja zadovoljna i čokoladom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.