Jutro.... Ja se plačem zbog svega. Nekad kad se na ljutom, kad mi se nešto sviđa, kad nesto hoću. Hahaha jedno 20 aknputa zadnja dva mjeseca
Jutro
Ja se rasplacem inace na filmove serije i sl hahah kaze dragi da se previse uzivim ja to sve osobno dozivim a sad sam jos gora tako da sam se rasplakala do sad ko zna koliko puta iz svakakvih razloga
Dobro jutro cure, danas sam baš udarila spavanje. Mačka me digla 2 puta po noći sa prohtjevima, sad bi jela, sad bi van... Al dobro, nastavila sam.
Što se lupkanja tiče vidim da i moj mališa spada u mirnije bebe javlja se on ali to kratko traje i onda odmara.
Što se plakanja tiče, možda 5-10 puta max, najviše se rascmoljim kad se on javlja pa ga tata mazi pa se javi i tako... Jučer mu je tata kupio prvu slikovnicu pa ću mu već sad početi čitati da sluša umirujući glas..
Oko drugih stvari nešto me ne dira, baš sam dosta smirena i opuštena, ne dam da me itko živcira.
Ja isto krećem gledati život na vagi, ne sviđaju mi se neke stvari iz showa ali mi je zanimljivo. Šteta što ih izbacuju, ja bi da im svima pomažu do kraja da skinu kile
Majana ja se ne razumijem u nosiljke, probaj pitati, ima na fejsu grupa ako si tamo, nošenje beba babywearing, tamo ima stručnijih cura, i stalno netko pita za savjet za nosiljke i za koju dob i kilažu su
Ja sam se rascmoljila samo jednom, onako da je bilo bez razloga, i još par puta kad smo muž i ja ušli u neke rasprave, a to recimo prije ne bih, ali generalno - nije prestrašno.
Ja budna, m još spava, baš me zanima hoće se probuditi dovoljno zdrav da haračimo danas dućanima. Planirala sam raditi još ovaj tjedan, a onda početi prati robicu i slagati u prematalicu/ormar, ali ako to ne kupimo ovaj tjedan, neću imati što raditi doma.
Jutroo,
ja ustala u 5h, ali sam krenula sa turama spavanja od 20:00h. Naspavala se 😊
A sto se tice plakanja, par puta sam razgulila ono prao haha, a novina je ono, znaju mi zasuziti oci haha (inace sam drvena, tj ne idu mi na oci emocije).
Ali sad cu razguliti jaukati haha. U Bosni i Hercegovini bodici na preklop kratki rukav NE POSTOJE hahah. Barem ne online, istresla sam google i fb prodaju. Nadjem ih u H&M-u, zaovi vise nmg ponavljati da mi to treba, a ona kupuje nesto drugo (beba ima dvije jakne i prsluk, nema bodica kratki rukav 🤣). One cure sto narucujem preko njih, kazu pretrpane da gledaju posebno nesto. Ostaje mi jos drugarica da uzivo obidje Waikiki, Teranovu, itd. Znam da nije zurba, vec ono nekako hocu da kompletiram taj dio, takav sam tip, volim planski sve da radim, a isplanirano je da sa septembrom zavrsim sa odjecom, da bih u oktobru drugo nesto uzimala (eventualno kad ugledam nesto slatkoo kupim dodatno). Tako da mi se sad place hahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣
Jutro!! Bas sam se naspavala. "Pravo dobro." 😁
Zvrkice oni koji ne znaju eng su inace tolika zabadala da sam gotovo 100 posto sigurna da ce i pitat sto pise na tutici. Pa kad ih docekam na vojej , hahahah 😂😂
Klikerice plakala sam dosta. "Najluđi" potop mi je bio kad smo igrali svjetsko, utakmica s Rusjiom. Prilog u kojem lijepa Ruskinja maze lice malom djecaku Hrvatu crven-bijel-plav. Muz zbunjen, a ja objasnjavam:"Vidis, ovo je poanta sporta. Gledaj, imamo iste boje zastave i ona ce sad jednog malisana usrecit. A ne vi muski, zavrsavate slomljenoh celjusti i u zatvoru zbog Hajduka i Dinama." Covjek gleda i ne vjeruje, ja ljuta na njega a on u zivotu dvije utakmice odgledao. I tako. Plakala sam dosta i zbog straha.
Beba, lupanje. Moje se zlato javi svaki dan u zadnji 10 dana. Bas svaki. Kad god legnem na bok, bez obzira na dio dana, u roku 5 minuta se pocne vrpoljiti. Nekad su mjehurici, nekad je bas pokret. Evo nocas me prvi put probudilo njeno migoljenje.
I ja sam ugazila u 20i tt. 😲 evo skoro na pola puta. Ne vjerujem, gdje su nestali ovi tjedni izmedu..😅
Pitam za plakanje,jer sam se jucer rascmoljila zbog gluposti koju sada ne mogu shvatiti.
Muž mi je rekao da sam mu sexy. A ja sam zabrijala da je to rekao iz sažaljenja.eto ti budale... jutros ne mogu shvatiti zasto me to rastuzilo,ali nikako ne mogu... a on je isto u šoku
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji