Jutroo..ja evo ispijam caj od brusnice...u nadi da ce mi se smanjit to lagano peckanje dole..i mislim da mozda ipak malo bolje....sto se tice plakanja ja sam u ovo trudnoci koma i nema broja koliko san se pouts rasplakala..to sam bas i kom da san u ovoj t.naj emotivnija...i muz mi kaze sto sad opet places..hahaaa al kad je to jace od mene...hormoni sto cu..proci ce i to...planovi za danas..hmmm...pisati domaci rad i uciti s mojojm M.za ispit sutra...eto to je moja Nedilja ...juce sam malo durala a danas primirje...eto curke drage toliko od mene..
url=https://lilypie.com]
jutro 😘
što se plakanja tiče, mene trudnoća smirila. prije sam čak više cmoljila. uopće nekako nemam te emotivne doživljaje i ispade. čak i za stvari za koje bi inače plakala. prilično sam si nekako zen.
mi danas ušli u 29.tt. kao puno je to, ali u zadnje vrijeme mi je nekako fizički teže i imam filing da je još 100 tjedana do kraja, a ne 11-12. sporo mi vrijeme ide. npr, osjetim baš tih par kila, osjećam se teže u nogama, sporije hodam, itd. volim bebicu, ali trudnoćom kao stanjem nisam oduševljena 😂
danas kod mame na ručak i chillanje. baš sam nekako umorna jer sam čitala knjigu do kasna i nisam se dovoljno naspavala.
jutro cure! Ocekivala sam vise stranice od sinoc, malo smo splasnule s tipkanjem ili je vikend pa ljudi imaju zivot? 😁 uglavnom, jucer sam tipkala sa sestricnom i pricamo kak joj je za dva tjedna termin i da ce proletiti kad ono...jutros rodila! 😳😂 uhvatili ju trudovi i eto princeze dva tjedna ranije...sto se emocija tice, ni mene ne lupaju hormoni u tu stranu! Zadnjih par dana imam nalete vrucine, eto to pripisujem hormonima 🤣
url=https://lilypie.com]
Ja sam plakala možda nekih 5-10 puta bez razloga, ni sad se ne mogu sjetit zbog čega al znam da je bilo nešto bezveze, a moj muž jako teško podnosi kad ja plačem, njemu nema ništa gore i onda je to kaos 🤣🤣🤣
Rita
I ja sam kao barbie, mozda me u startu vise hvatalo, ali sad u zadnje vrijeme sam prilican zen. Ni u normalnom stanju mi ne treba previse da oplacem pa i sad ako mi se zalomi, ne pripisujem to hormonima 😂
Ja sam spavala jutros do pola 10, ne sjecam se kad sam toliko u komadu odvalila, u soku sam. Jesam zaspala oko 1, ali svejedno 😳😳😳
Svi su na mimohodu, ja camim kuci. Jos cu danas strogo odmirovati, a sutra cu krenuti lagano s normalnim zivotom, samo bez vecih napora. Pa kako bude 🙏
Luka ❤
Ajme, sto se tice plakanja jadni ovi moji sa mnom, mislim, inace jesam osjecajna ali ono ne placem bas za svaku sitnicu, ali u trudnoci, pogotovo ovoj plakala bi non stop, muz se vec boji uopce uci u rasprave sa mnom jer zna kako to zavrsavaali placem i na bilo kojoj sceni iz serije ili filma neovisno dal je scena tuzna ili sretna, meni oci pune suza
Pitam za plakanje,jer sam se jucer rascmoljila zbog gluposti koju sada ne mogu shvatiti.
Muž mi je rekao da sam mu sexy. A ja sam zabrijala da je to rekao iz sažaljenja.eto ti budale… jutros ne mogu shvatiti zasto me to rastuzilo,ali nikako ne mogu… a on je isto u šoku
Ja sam preksinoc na svadbi se "potajno" rasplakala,jer mi je se jelo slatko,a taj stol sa slasticama je bio malo udaljen od nas. I nisam htjela ic,jer sam se ufilmala da ce svi gledat u mene,da sam debela.... i onda mi je on rekao da izgledam predivno,pa sam ja jos gore plakala
Sta reci.....
ako će netko uzimati. ja sam uzela jer inače i za sebe koristim te maramice. na poslu npr pobrišem stol, ruke prije/poslije jela.
Salatice, tvoja zaova me podsjeća na maminu sestru. stalno se nudi da nešto kupi. kažem joj što još nedostaje, ali to se njoj ne sviđa. pa kupuje što se njoj sviđa i što ona misli da treba. i u veličinama koje joj padnu napamet. veli kupila sam mu kapicu, malo deblju. kažem ja pa dobro, ok, toga treba. donese i skužim da je totalno, ali totalno za curice. pa se uvrijedila jer kao nije. evo, samo da vidite kako nije 😂
Pitam za plakanje,jer sam se jucer rascmoljila zbog gluposti koju sada ne mogu shvatiti.
Muž mi je rekao da sam mu sexy. A ja sam zabrijala da je to rekao iz sažaljenja.eto ti budale… jutros ne mogu shvatiti zasto me to rastuzilo,ali nikako ne mogu… a on je isto u šoku
Ja sam preksinoc na svadbi se "potajno" rasplakala,jer mi je se jelo slatko,a taj stol sa slasticama je bio malo udaljen od nas. I nisam htjela ic,jer sam se ufilmala da ce svi gledat u mene,da sam debela…. i onda mi je on rekao da izgledam predivno,pa sam ja jos gore plakala
Sta reci…..
Zamirem hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 "ja sam se potajno rasplakala, jer mi se jelo slatko" 👏👏 ide u top izjave hahahaha. Ista sam takva, upravo cekam slatkoo, kroasan sa eurokremom, pao mi secer izgleda, krenu se treskati i nekako slabo osjecati (a inace mi nizak secer ujutru, 3,2 zadnji put bio), slabo doruckovala jutros u 6:00h i evo posljedice. Pojescu ga u jednom kusu hahah 😍😍😍😍
Barbie,
super ponuda 😊😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji