Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    15. Rujan 2018. 18:49

Klikerica

Netko je uslikao onaj paket od pampersa, jel to onaj gratis sto se dobije preko njihovih stranica,ili je to paket koji se moze kuputi?
    Tnx!

Ja san uslikala ..to je poklon dobrodoslice...za novorodence...meni su dali nezz neko kaze da se to podize kad se rodi ja pitala oni dali...tako da..onaj za trudnice sam podigla ima vec par mj..sad san sve skuoila..i dobila knjizicu za bodove di dobis balzinice za doje kao gratiss tako da cu i to skupit sl.puta...ja san dosta toga skuoila...DM PA BUBAMARU PA SAM NOVALAC HIPP BEBIMIL I ISKRENO NEMAM POJMA VISE poslala san jos i u konzum za pelene to cekam i jos neke uzorke nakupila ja ko cigance😆🤣😆🤣😆🤣

url=https://lilypie.com]

Mina93
    15. Rujan 2018. 19:04

AnnaO

Mina93

AnnaO

Kupila majka svome drugom sinu danas nisam mogla odoljeti 😍

Te su mi preslatke, ja sam uzela onaj paket di su dva para, samo za mum and dad 😍

Nisam mogla odoljeti isla sam starijem po neke sitnice a kad sam to vidjela sva sam se raspametila 😍❤️💙

Dada ne mozes odolit kad ono onako malo vidis 😍😍

Klikerica

Netko je uslikao onaj paket od pampersa, jel to onaj gratis sto se dobije preko njihovih stranica,ili je to paket koji se moze kuputi?
    Tnx!

• Dalal
    15. Rujan 2018. 19:15

zadranka86

Msme jako brinem inace imam jakooo zivahnu bebu ali ima dva dana tako je mirna…on se javi eto da se javio..inace je jakooo aktivan i rekla bi da ne staje nikad…i onda sam bass zabrinuta..jel ima i kod vas takvih dana..I sto se tice peckanja doli kupila san si caj od brusnice jel vi kad vas pecka samo caj pijete i prode il je potrebno isto poc doktoru..nije to jakoo peckanje osjetim negdi u dubini da malo zari…Ne mojte zamirit stvarno nezz nista po pitanju upala i mjehura….nisan im skolna i Bigu hvala samo jednom sam u zivotu osjetila al to bass onu jakuu kad vas dole sve zivo pece i kad jakooo pece dok se piski…dajte me malo usmjerite i onda jos bebonjo necee..😣😣😣😣😣…..bas san tuzna i zabrinuta

vjeruj da bas sad razmišljam da pitam na forumu za.isti problem oko javljanja bebice. ..Uvijek turbo aktivan a jučer i danas onako..po malo ..I to me baš tuče po dnu stomaka. .a inače uvijek oko pupka. .Valjda nam se javi koja mamica da nas utješi 😇

Jagodica86
    15. Rujan 2018. 19:22

Ja sam 24 tjedan, sutra 25.bebač se javlja kako koji dan, mislim da i oni imaju aktivnije i mirnije dane. 
    Normalno je da se zabrinemo, ali dok god se javljaju mislim da nema brige. I meni je čudno kad je miran maleni, ali onda to nadoknadi za koji dan 😊😊 tako da mislim da nema brige oko toga, bitno da se javi povremeno, nekad baš tulumari, a nekad ima dan odmora. Hahahaha 

Maggie85
    15. Rujan 2018. 19:25

Noćas smo i muž i ja ganjali komarca, pola 4 je već postalo uobičajeno vrijeme za buđenje, bilo za wc ili zbog tih beštija. Nije se dobro završilo za njega 
    a danas sam u dm-u kupila onaj aparat za u struju... baš me zanima hoće li pomoć jer toliko mi je vruće preko noći da spavam skroz neotkivena, a samo u donjem vešu.
    Ana, super ti je popis... bojala sam se da ništa neću imati, ali na kraju nije tako strašno... više manje za bebu imam sve, ali za sebe nemam ništa.
    M.girl6, jel popust na dada&rocco samo ako odeš u Arenu ili i online vrijedi? Meni se čini da online nema popust, a ako odem u Arenu, dol platim ulaznicu (za sebe i muža), mislim da ću doći na isto da kupim online. Zapravo i nisam mislila kupovati te navlake jer sam dobila 2 spužvaste ogradice, ali čini se zgodno da beba ima više zraka. 
    Barbie, super da si vidla tetre iz IKEE i da kažeš da su ok... morat ću ionako po druge stvari pa ću i njih još uzet.
    Moj mužek bolestan od jučer, temperatura i curi nos i danas se iz kreveta nije maknuo. Evo ga spava 2. rundu... probudio se u 10 pa spavao od 12 do 15 i sad opet od 18 h... Pekmez moj mali 
    Nadam se da će mu sutra bit bolje jer smo danas htjeli premještati namještaj, ići na velesajam i kupiti farbu za zidove. I mi ćemo u bebinom kutku jedan zid ofarbati u sivo, i to onom perivom bojom, za svaki slučaj ako/kad bude iznenađenja 
    Sad se idem baciti na lubenicu... kupila sam vjerojatno zadnju za ovu godinu.
    Bliži nam se tečaj u Merkuru - baš sam uzbuđena što ćemo se družiti tamo!!
     svima!

Ana89
    15. Rujan 2018. 19:33

Maggie85

Noćas smo i muž i ja ganjali komarca, pola 4 je već postalo uobičajeno vrijeme za buđenje, bilo za wc ili zbog tih beštija. Nije se dobro završilo za njega
    a danas sam u dm-u kupila onaj aparat za u struju… baš me zanima hoće li pomoć jer toliko mi je vruće preko noći da spavam skroz neotkivena, a samo u donjem vešu.
    Ana, super ti je popis… bojala sam se da ništa neću imati, ali na kraju nije tako strašno… više manje za bebu imam sve, ali za sebe nemam ništa.
    M.girl6, jel popust na dada&rocco samo ako odeš u Arenu ili i online vrijedi? Meni se čini da online nema popust, a ako odem u Arenu, dol platim ulaznicu (za sebe i muža), mislim da ću doći na isto da kupim online. Zapravo i nisam mislila kupovati te navlake jer sam dobila 2 spužvaste ogradice, ali čini se zgodno da beba ima više zraka.
    Barbie, super da si vidla tetre iz IKEE i da kažeš da su ok… morat ću ionako po druge stvari pa ću i njih još uzet.
    Moj mužek bolestan od jučer, temperatura i curi nos i danas se iz kreveta nije maknuo. Evo ga spava 2. rundu… probudio se u 10 pa spavao od 12 do 15 i sad opet od 18 h… Pekmez moj mali
    Nadam se da će mu sutra bit bolje jer smo danas htjeli premještati namještaj, ići na velesajam i kupiti farbu za zidove. I mi ćemo u bebinom kutku jedan zid ofarbati u sivo, i to onom perivom bojom, za svaki slučaj ako/kad bude iznenađenja
    Sad se idem baciti na lubenicu… kupila sam vjerojatno zadnju za ovu godinu.
    Bliži nam se tečaj u Merkuru - baš sam uzbuđena što ćemo se družiti tamo!!
    svima!

Dokgod nekome pomogne, svaki popis je dobar. Ovaj je actually komponiran od više njih. Izbacila sam hrpu nepotrebnih gluposti sa 3 različita popisa da dođem do ovog. Nekako sam ekstrahirala najbitnije sebi u tim trenucima- jer je nastajao 2 tjedna  haha( nerd alert !!😆😆). Ima ofc mjesta za doradu , kako kome treba za individualne potrebe😀
    Mužu želim da brzo ozdravi i da se bavite na krečenje što prije 😀.
    Žao mi je što nisam u ZG da mogu doći na tečaj i družiti se sa vama . Ali valjda će biti još prigoda nekad😚

url=https://daisypath.com]

mmama2
    15. Rujan 2018. 19:44

busybee

Cure koje su me savjetovale oko anomalya- hvala. Ipak cu u cetvrtak, javim vam i spol :)
    Barbie, super su spavacice, stvarno puno bolje izgledaju nego na njihovoj stranici.
    Ja isto planiram kupit neke jeftinije jer mislim da bacis u kantu onu u kojoj radjas (ako uopce u njoj radjas), a i inace to ne nosim.
    Joooj, vi ste se sve nakupovale. Ja imam tocno nista! Doslovno nista. I to jer zelim da prva stvar koju kupim bude ful lijepa, pa to detaljno biram😅 i jos nisam izabrala!

Ja sam sa D dosla u rodiliste u tajcama i, tunici 18.7 rodila u tome istome jer ne da se nisam stigla presvuc nego sam jedva skinula tajce te uopce.. cim je izasao iz mene su mi ga stavili na prsa.na tu istu tuniku i to sada stoji (oprano😂😂) u ormaru medu onom hrpom koju ne mogu vise obuc ili nije za nosit ali necu baciti dok sam ziva, kao npr prve levisice od prije 15g u kojima mi je guza kao sa reklame bila😂😂😂

• zvrkica
    15. Rujan 2018. 19:51

Dalal

zadranka86

Msme jako brinem inace imam jakooo zivahnu bebu ali ima dva dana tako je mirna…on se javi eto da se javio..inace je jakooo aktivan i rekla bi da ne staje nikad…i onda sam bass zabrinuta..jel ima i kod vas takvih dana..I sto se tice peckanja doli kupila san si caj od brusnice jel vi kad vas pecka samo caj pijete i prode il je potrebno isto poc doktoru..nije to jakoo peckanje osjetim negdi u dubini da malo zari…Ne mojte zamirit stvarno nezz nista po pitanju upala i mjehura….nisan im skolna i Bigu hvala samo jednom sam u zivotu osjetila al to bass onu jakuu kad vas dole sve zivo pece i kad jakooo pece dok se piski…dajte me malo usmjerite i onda jos bebonjo necee..😣😣😣😣😣…..bas san tuzna i zabrinuta

vjeruj da bas sad razmišljam da pitam na forumu za.isti problem oko javljanja bebice. ..Uvijek turbo aktivan a jučer i danas onako..po malo ..I to me baš tuče po dnu stomaka. .a inače uvijek oko pupka. .Valjda nam se javi koja mamica da nas utješi 😇

Moja je i jučer i danas mirnija, kako koji dan. Ne zamaram se sad previše sa time. Ne može svaki dan tulum 😁

zadranka86
    15. Rujan 2018. 19:51

Dalal

zadranka86

Jaooo pusti me ja odma sto filmova..jer je inace toliko aktivan i navikla san dans brate samo lup lup..i sve ono nesto malo..sad popila limunadu da vidis kako se probudio..ocito ne pase dobro se izvrtio..ali i nastavio dalje ocito spavat...nadam se da je ok..i da ima tako dana kad su mirniji..

Ana89
    15. Rujan 2018. 19:55

Dalal

zadranka86

Normalno. Npr u vašim tjednima bebon bi bio 3dana stalno sktivsn, onda jedan dan slabo. Sad je svaki dan aktivan, ali udarci su jači, u smislu kad te lupi osjetiš na mjehuru, crijevima i dijafragmi. I dijete se kreće cijelim tijelom, pa nekad imam osjećaj da se mišići miču haha- alien fore. Ali užitak je!!Čarobno nešto 😊😊

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.