Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    15. Rujan 2018. 13:55

Klikerica

Enna010

Cure sto mislite o ovim kolicima i AS ili jos bolje je li neko koristio babymerc?

meni djeluju brutala :-) ulaze mi u uži izbor… samo što bi ja radije kotače sa pjenom, bez pumpanja…

Da i meni je to nedostatak za kotače ali su kolica😍

• Enna010
    15. Rujan 2018. 13:55

Luks jesi li i AS njihovu koristila?

Klikerica
    15. Rujan 2018. 14:00

Blaza26

Cure. Znam da ste jucer-prekjucer pisale….. ali gljivice.. ugl nezz jesu gljivice posto bi uvijek imala onaj "sirast" grudvast iscjedak. A sada nemam skoro nikakav. Samo uzasno svrbi. Netko je spominjao i kamilicu? Ne bi neku kemiju,nesto prirodno samo za ublazavanje simptoma

Ja ću ti reći savjet koji sam ja na istu situaciju, čak možda i goru dobila od svoje ginekologinje...
    Rekla mi je da se ne tuširam svaki dan, jer ispiranjem nadražujem sluznicu koja je turbo osjetljiva, sada se tuširam tipa danas ujutro, pa tek sutra navečer. Kupila sam si Juicy od brusnice i pila ga 3-4 dana zaredom. Ukratko nemam ništa u urinu i sekret iz rodnice je potpuno uredan, međutim ona kaže da je dovoljno što piškim 15 puta dnevno svaki put kada se brišem dodatno, što je već netko spomenuo nadražujem toalet papirom pipicu.
    Također, rekla je ništa šamponi za intimnu njegu - samo voda. Kod mene je otišlo do te mjere da sam prokrvarila, ali samo od nadraženosti sluznice
    Znači ne mora biti da je išta što se treba lijekovima liječiti, može biti da je samo sluznica nadražena i zato svrbi. Pogotovo ako je svrbež samo izvana.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    15. Rujan 2018. 14:00

Enna010

Klikerica

Enna010

Cure sto mislite o ovim kolicima i AS ili jos bolje je li neko koristio babymerc?

meni djeluju brutala :-) ulaze mi u uži izbor… samo što bi ja radije kotače sa pjenom, bez pumpanja…

Da i meni je to nedostatak za kotače ali su kolica😍

Zanima me koliko KG imaju kolica, a koliko sama košara... zbog uzbrdice i stepenica koje me čekaju.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    15. Rujan 2018. 14:07

ma većina nakon 6 mj odustane od velikih kolica i uzme kišobran. tako ćemo i mi vjerojatno. bit će nam svaka preteška i nezgodna kad beba naraste. a pogotovo ova koja su u startu 14-15 kg. moja sestričina uzela Mima, bila zaljubljena u njih. curica sad ima nepunih 6 mj i vidjela sam da je nabavila kišobran kolica. znam da se žalila na težinu i praktičnost tih Mima. 

• ana_anci95
    15. Rujan 2018. 14:12

du1988

anaanci, hvala na info! Sad bas gledam lesninu online, nisam imala pojma da imaju i robicu i dude i sve…ptičice 😍😘😘

Imaju svega ali i ja sam gledala online i pola toga nema, bas u trgovini imaju duplo vise stvari 😊

• Marti8
    15. Rujan 2018. 14:54

pepercorn

Bok cure, vi koje imate banana jastuk - kako ga namjestite za spavanje? Ja kako god ga stavim ne pase mi ☹

Pola noci spavam s njim pola s nekim malim jastucicem..kad me krene jedan zivcirat uzmem drugi i tak mijenjam..ali dok se sa bananom okrenem dobijem popi..ditis koji je to proces😫😡 pa se otkrij pa prebaci jastuk pa se namjesti pa se pokrij👿

luks
    15. Rujan 2018. 15:16

Enna010

Luks hvala na info bas mi je drago mnogo mi se svidjaju ali sam citala nesto da pisu da su preteska neprakticna i sl ali mislim si da mi nece biti toliki problem jer imam samo 10 stepenica za preci s njima kada iznosim

Mi smo tada živili na 4.katu bez lifta, a auto mi je  bilo na parkingu pa bi kostur uvalila u auto, a kad nebi bilo auta onda bi u ulazu za ogradu  vezala s onim za bicikle. nikad kostur nisam odnijela u stan. Velika su kola i čvrsta ručka, pa su dobra za uzbrdice sigurno. Imali smo 3 u 1, pa sam i AS koristila. I sad ću do 5.mj sihurno a onda smo odlučili kupiti GB autosjedalicu koja će nam služiti do 4.god. nadam se. 

Lovre

• Enna010
    15. Rujan 2018. 15:28

Klikerice na ovoj slici imaju tezine pojedinacno za svaki dio

m.girl6
    15. Rujan 2018. 15:30

Allie i curke koje nemaju bas skoro nista ko i ja, no sikiriki. Mislim da imamo stvarno jos vremena. Ionako mislimo na zutoj srijedi u 10.ili 11.mj rjesiti sve odjednom. I kindac i madrac i kolica, tetrice cu dio uzeti u ikei dio preko ethernala isto ko i dekicu. A robicu cu kupovati kak mi se kaj gdje svidi. Mustelu cu naruciti preko narucilice, kadica i jos neke stvarcice u ikei. Sebi moram spavacice i te sitnice za bolnicu, ogrtac imam iz plodina bijeli sa rozim i sivim srcima, premeden je. 💖
    Ogradice iz dade&rocco mi je narucila kuma sad na sajmu i jedva cekam da stignu. Doma imam 1 bodi 56, 3 bodija 62, medo odjelo, kompletic za ljeto, kapicu, rukavice, rucnik za kupanje i posteljinu, znaci skoro pa nista hehe. 😀
    Cekam i u lidlu djecji tjedan jer im je robica stvarno kvalitetna, a i sogi mi je rekla da ce mi tih ful malih stvarcica posuduti, 56 i 62 😇

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.