Cure sto mislite o ovim kolicima i AS ili jos bolje je li neko koristio babymerc?
Ja imam baby mer kolica 3u1, kupljena za prvog malca prije 4ipo god. Ja sam prezadovoljna bila, i koristiti ću ih i sada. I ljudi su stvarno susretljivi, kad su nam pukle gume, naručili i brzinski došle nove. U zg imaju jedinu trgovinu, ali ja sam ih vidila kad su bili na sajmu u splitu. vidim sad ima baš dosta novih lipih modela.
Lovre
Bok cure, vi koje imate banana jastuk - kako ga namjestite za spavanje? Ja kako god ga stavim ne pase mi ☹
Za cure koje nemate fejs, podijelim vam svoj popis stvari. Na fejsu je u word formatu.
Krupne stvari
· Autosjedalica za bebu 0 ili 0+ (JAJE)
· Kolica (3u1 ili 2u 1)— o tome ovisi autosjedalica
· Krevetić, madrac, nepromočiva podloga, ogradica
· Komodica + dio za presvlačenje+ spužvasta podloga
· Mjesto za odlaganje bebinih higijenskih potrepština (dodatna polica sa kutijama ili nešto viseće?)
· Baby gym (edukativni madrac)
· Ako je potrebno, putni krevetić (može biti i umjesto vrtića) +madrac za putni krevetić ako je donji dio pretanak
· Hranilica
· Ergonomska marama za nošenje ili nosiljka druge vrste
· Banana jastuk – jastuk za dojenje
Puno toga si se natpala …za pocetak ti pola toga ne treba…Al dobro ti di se opskrbila..Ne treba pretjerivat s pustim cudima….pogotovo na pocetku…Ono osnovno kasnine dolaze autosjedalice podloge za igranje i pusta cuda…Al ok malac ce biti Ana full opremljen…Ja znam iz iskustva da zaista ne treba krcati..i ovaj put kupujem samo sto mi treba a sve dr.cu kako beba bude rasla i mjenjala
Ok to je jaje il AS..autosjedalica je sjedalica koja ide kad beba pocne sjedit..Bar je tako bilo sa mojim curama jedino ko se nije sto mjenjalo unazad 6god. Pa vec po rodenju sjede u autosjedalici…To nisan upucena..
Neka me netko ispravi ako griješim,ali iza jaja ide AS okrenut u smjeru vožnje tek kad beba može samostalno ustati i minimalno 10 kg.Jer po tome bi bebe od 6mj već mogle u AS, a to nije točno.Bitno je samostalno stajanje,dakle stabilnost djeteta.
Ja cu te ispraviti 😁, jaje je AS… Nije mi jasno zasto ga zovu faking jaje, to je AS grupe 0 ili 0+, postoje i druge grupe AS kako dijete raste… Zasto su ljudi to poceli zvati jaje, ne znam, meni je to totalno idiotski i onda dolazi ovako do nesporazuma jer ljudi ne znaju…
Ma nebitno uopce….ja to zovem jaje il as.a autosjedalicu onu sto se bass sjedi tovem autosjedalica…nebitno mi smo se sporazumile i skuzile tako da …..nema problema rijesile smo mi juce nedoumicu…😉😉
Haha a da,sve se smješalo.Ugl htjela sam reći da beba ne ide u autosjedalicu kad počne samostalno sjedit, nego stajat!
Samo da ostavim pisani trag..
Allie i klikerica, super mi je vasa prica 😊
Ti barbie si me rasplakala sa ponudom salatici. Mislin, vjerujem da bi joj vecina uskocila ako ona zeli, al nacin na koji si se ti sjetila ponudit mi je bio predivan. Eto. Uhvatilo me neko pekmezasto raspolozenje. Posvadala sam se s muzem. Zbog imena. Koje smo mi odabrali a njegovi namjerno skracuju iako sam na prvu rekla- mooim bez te kratice jer mi se bas ne svida. Pa sam planila.. i na cinjenicu da sveki koju mi uzdrzavamo dosla na ideju da ce kupit krevetic za malu za kod sebe doma, jer sam ja privatnik i moram se vratit radit nakon 6mj. Zna da se necu vratit min 3 godine i da me nakon poroda ceka operacija. A muz, odmahuje rukom i samo komentira- vidit cemo. Pobjesnila sam. A sad sam placljiva. Arghjdkxke 😅
Cure sto mislite o ovim kolicima i AS ili jos bolje je li neko koristio babymerc?
meni djeluju brutala :-) ulaze mi u uži izbor... samo što bi ja radije kotače sa pjenom, bez pumpanja...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sad na brzinu kod nas u selu plac prosla - ima spavacica pa cu u sri kada bude manje ljudi otici na miru pogledati...ako mi sve budu gadne i pladtice narucit cu one sa stranice sto sam stavila sto i barbie ima, XL :D
A ogrtac bi tanki pamucni jer sam skuzila da ce mi i po kuci dobro doci jer sma konacno doma - ne idem raditi vise. Tako da ujutro kada se ustanem u svojoj opravi za spavanje - gace i duza potkosulja/majica mogu se samo ogrnut i na terasi pit kavu da me susjedi ne gledaju 😂
Ja sam vec sva zabrinuta jer za zimska snizenja necu bit u zgu stalno da pustosim pa sam dala sestri i ekipi zadatak da mi prate pa cu uletavat kada bude na vrhuncu ako cu bit pokretna 😂 ali imamo Lidl, Kik i sad se Pepco otvara tako da te osnovne ducane imam na par metara.
Nego jel netko Lindex gledao - ja sam prije odlicnu i posebnu robicu curama u zgu kupovala i sad je zatvoren, najblizi je BG 😭😭😭
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Pozdrav curke, ispricavam se sto ovako upadam u temu ali cisto da podijelim sa vama informaciju da su u lesnini kolica i krevetici po 50% snizena..Ima i drugih stvari ali kolica su stvarno jako jeftina sada 😊🖐
anaanci, hvala na info! Sad bas gledam lesninu online, nisam imala pojma da imaju i robicu i dude i sve...ptičice 😍😘😘
url=https://lilypie.com]
Luks hvala na info bas mi je drago mnogo mi se svidjaju ali sam citala nesto da pisu da su preteska neprakticna i sl ali mislim si da mi nece biti toliki problem jer imam samo 10 stepenica za preci s njima kada iznosim
Sortiraj odgovore
Najstariji