Bokic cure! Da se i ja javim! Prezivjela sam danas taj famozni ogtt,nije bilo nista strasno..sutra je nalaz gotov pa cemo vidjeti..
Robica vam je preslatka,bit ce to pravi mali bozicni smotuljci😍
Pticaselica super za pregled!Bebani bas rastu😍
Klikerice 😱 kako netko dode na takvu ideju?kakooo???bolje ne komentirati😐
I svima ostalima zelim samo pozitivne vijesti na pregledu😘
Evo mene neznam od dakle da pocnem
Prvo i osnovno doktorica je dosla sva neka nabrijana ljuta isfrustrirana i davala mi to do znanja cijelo vrijeme jer je pricala s kolegom
Kabinu koju je imala ima najlosiji ultrazvuk di pola toga ne vidi da bi mi rekla da ce morat srce sljedeci put bolje pogledat i na kraju se oslobodi ta treca kabina sa boljim ultrazvukom i posto nije mogla vidit dobro mozak kao mora vaginalno jer je malac bio s glavom dole
Odemo tamo i jedan komentar je bio mozak odlican
Sve ostalo se vidjeli da je napravljeno s brda s dola niti mi je rekla za bubrege mjehur niti igdje na papiru pise ista o osvim organima., sok je usljedio kada je rekla da je posteljica odostraga
Privatno sam isla u 16 tj di je receno da je sprijeda
Znaci ko ne radi svoj posao kako treba ili privatna klinika ili ona neznam
Niti koliko je cerviks mislim da ga cak nije ni pogledala uglavnom ja nemam srece ocito i ocito cu opet morat ic privatno jer ovo sto sam dozivila danas je jako veliko razocaranje i sto upitnika nad glavom
Na moje pitanje doktorice jel sve uredu samo je rekla za sad trenutno je.... sok sok sok
Cure ja neznam jel trazim puno ali nemogu vjerovat nakon svega sta sam prosla vode me od prvog dana trudnoce u bolnici dozivljavat ovakve situacije je grozno
Dakako ja sam uvjerena da je s mojom bebicom sve u redu imam osjecaj da je ali ovo dozivit je koma
A ovo s posteljicom mi je jos fascinantnije sta da si ja sad mislim eto oprostite na dugom postu ali sam vam morala sve u detalje napisat...
Evo mene neznam od dakle da pocnem
Prvo i osnovno doktorica je dosla sva neka nabrijana ljuta isfrustrirana i davala mi to do znanja cijelo vrijeme jer je pricala s kolegom
Kabinu koju je imala ima najlosiji ultrazvuk di pola toga ne vidi da bi mi rekla da ce morat srce sljedeci put bolje pogledat i na kraju se oslobodi ta treca kabina sa boljim ultrazvukom i posto nije mogla vidit dobro mozak kao mora vaginalno jer je malac bio s glavom dole
Odemo tamo i jedan komentar je bio mozak odlican
Sve ostalo se vidjeli da je napravljeno s brda s dola niti mi je rekla za bubrege mjehur niti igdje na papiru pise ista o osvim organima., sok je usljedio kada je rekla da je posteljica odostraga
Privatno sam isla u 16 tj di je receno da je sprijeda
Znaci ko ne radi svoj posao kako treba ili privatna klinika ili ona neznam
Niti koliko je cerviks mislim da ga cak nije ni pogledala uglavnom ja nemam srece ocito i ocito cu opet morat ic privatno jer ovo sto sam dozivila danas je jako veliko razocaranje i sto upitnika nad glavom
Na moje pitanje doktorice jel sve uredu samo je rekla za sad trenutno je…. sok sok sok
Cure ja neznam jel trazim puno ali nemogu vjerovat nakon svega sta sam prosla vode me od prvog dana trudnoce u bolnici dozivljavat ovakve situacije je grozno
Dakako ja sam uvjerena da je s mojom bebicom sve u redu imam osjecaj da je ali ovo dozivit je koma
A ovo s posteljicom mi je jos fascinantnije sta da si ja sad mislim eto oprostite na dugom postu ali sam vam morala sve u detalje napisat…
Najbitnije je sada da se ti smiris, svaki tvoj stres beba jako osjeti. Duboko diši... smiri se, ajmo još jednom... duboko diši! Ako se ti osjećaš okej,nema razloga za paniku,vrlo vjerovatno je sve okej. U istom si tjednu kao i ja,jos puno puta stignu provjeriti i bebubi posteljicu. Samo dobro papaj i spavaj da beba naraste veca pa ce se jos i bolje vidjeti. Samo bez panike!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Pticaselicazgst drago mi je za lijepe vijesti s pregleda :)
Lily, u koju bolnicu to ideš na preglede?
Klikerica, tak sam ja hrpu puta poludila od nekih fix ideja koje načujem slučajno u razgovoru mm i svekrve npr, ali kad sam shvatila da on to kaže samo da je se riješi i na kraju uvijek bude kako mi odlučimo i dogovorimo se, prestala sam se sekirat... Mislim digne mi živac i dalje povremeno ali kratko :D bitno je da ste muž i ti na istoj valnoj duljini, i ja se ništa ne raspravljam s njima, kažem mužu što mi je peihvatljivo i što očekujem a on to riješi s njima, mene šta briga... I da, ljudi što su stariji to su blesaviji, tj luđe ideje im padaju na pamet :D
Lily zao mi je za ovakvo iskustvo na pregledu 😪 mislim da nesto nije u redu da bi doktorica deff reagirala, tako da mozes bit mirna a i sama imas osjecaj da je sve u redu 😊 mozda zena jednostavno nema takta pa ne zna sta i kako sa ljudima iako kao doktorica bi trebala znat uputit pacijenta kako treba..
Ako imalo sumnjas odi privatno na pregled cisto da si mirna..
Ovo za posteljicu no comment, nisam sigurna da se to moze tako mjenjat kroz trudnocu.
Najbitnije da je ipak sve u redu i da ona nije vidjela nista zabrinjavajuce.. 😊
Tu medikamente ne smijem nosit sve sto bude trebalo trazim i oni donesu ne smjem na svoju ruku pit nista nedaj boze komplikacije osiguranje mi onda nista ne pokriva tako da sve moram prijavit i pitat.
Čak i samo prenatale i dodatke prehrani?
Dodaci prehrani i jesu najopasniji ako do neceg dode, a oni nisu upuceni u to..mene su jako jako upozorili na to prije operacije da moram obavezno prijaviti svaki lijek, pa makar on bio u obliku caja ili na biljnoj bazi ili bilo sto..jer kako su mi rekli sve je dobro sto se tice ljekova koji pisu u kratonu, ali najgore je ono sto mi uzimamo na svoji ruku..
Nakon operacije sam imala jedno iskustvo zbog kojeg cu tu info zapamtiti za cijeli zivot..zena je presutjela nesto anesteziologu prije operacije i jadna je ostala nepokretna i nije vise znala govoriti ni nista..bila je samnom u shok sobi i bas sam se nagledala svaceg i od onda jako pazim da sve u detalje kazem, makar mi se cinilo nepotrebnim..
Tako su i meni objasnili do cega sve moze doc ,i obavezno sam morala donijeti i imunizacijsku knjizicu .
Tako su i meni sve detaljno objasnili i morala sam i cijelu povijest bolesti svoje obitelji izrecitirati i svasta nesto..nije to za zezanciju..jednu curu su odbili jer je pocela smrcati dva sata prije operacije..a ja smrcam stalno radi ciste pa sam i to napomenula..ugl treba stvarno biti oprezan kod tih stvari..sve sto se nama cini bezazlenim to moze itekakvu stetu napraviti..i eto onda ja se probudim iz narkoze i dovode za par sati zenu koja je presutila nesto i dogodilo se to sto se dogodilo..to mi je bio znak da se nikad ne igram sa informacijama, iako se nisam nikad ni igrala, ali od onda uvijek upozorim ljude oko sebe..
❤N i V💙
Pticaselicazgst drago mi je za lijepe vijesti s pregleda :)
Lily, u koju bolnicu to ideš na preglede?
Klikerica, tak sam ja hrpu puta poludila od nekih fix ideja koje načujem slučajno u razgovoru mm i svekrve npr, ali kad sam shvatila da on to kaže samo da je se riješi i na kraju uvijek bude kako mi odlučimo i dogovorimo se, prestala sam se sekirat… Mislim digne mi živac i dalje povremeno ali kratko :D bitno je da ste muž i ti na istoj valnoj duljini, i ja se ništa ne raspravljam s njima, kažem mužu što mi je peihvatljivo i što očekujem a on to riješi s njima, mene šta briga… I da, ljudi što su stariji to su blesaviji, tj luđe ideje im padaju na pamet :D
Ja sam samo rekla kak njemu tamo svim mojima... beba ce biti tamo gdje ima svoju sobu,krevetic,kadicu,kupanje ukratko rutinu skroz dok ne primi sva potrebna cijepiva i dokle god sam ja (čitaj: sisa - izvor hrane) ovdje. A tko hoce doci,doci ce. Tko nece, mazit ce ga preko skypea.😂
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Evo i mene, bebe su jaako zivahne, super je vidjeti te egzibicije 😍 Ona je 820 grama, on 900. Mali bucko 😊Cerviks se malo skratio, sad je oko 4cm sto je i dalje super. Tlak je dobar i ne moram vise mjeriti i zapisivati. Nalaze briseva ce mi javiti a moram ponoviti urinokulturu. Sve izgleda odlicno i lijepo napreduju ❤️
A i mama bome, na +8 kg sam 😅
Ptico bravo za tvoju veliku curku 😍
Lily to je bio anomaly? Koja bolnica? Odi nekom drugom ponovo. Jebemu od svih pregleda taj bar ne bi trebalo ofrlje napravit. Nekako vjerujem da je dr pogledala sve, samo ti je dala sture informacije. Ako nemas povjerenja u taj pregled svakako odi nekome tko ce ti detaljno sve objasniti i pokazati 😘
Ptico i Miranda bravooo za velike jake bebiceee 😍😍😍 ja idem u cetvrtak, bas me zanima kolika je curka sada 😁
Nesto se mislim... Cime cete vi prati djecju robicu? Kao ne koristi se omeksivac ali koji prasak? Koliko dugo treba odvajati pranje njihove i nase robe? Treba li uopce? 🙄🤔
Bok cure, meni je vikend proletio, evo jutros vidim dosta vas na pregledima.... super za naše velike bebe, nek samo tako napreduju i dalje!!
ja sam sutra na pregledu, odmah u 8.15 :) :) jedva čekam
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji