Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    10. Rujan 2018. 13:46

Zanima me i što mislite o ovoj hoodici,meni je preslatko,a ne znam koliko je funkcionalno

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Ivylee
    10. Rujan 2018. 13:49

Ptico i Miranda, baš lijepe vijesti s pregleda, neka rastu bebice 😍
    Lily u kojoj bolnici se vodiš? Ja bi obavila anomaly privatno, nekako mi je on uz mini anomaly najvažniji pregled u trudnoći i znam da ne bi bila mirna.
    Bruna ja sam s prvim odvajala skoro cijelu prvu godinu, koristila sam tekući Persil sensitive, bez omekšivača, duplo ispiranje i peglanje. Sad mislim isto, uz manje peglanja jer imam sušilicu.

mmama2
    10. Rujan 2018. 13:49

Ja perem ves na 60,90 ovisi koji, bebi posebno bar prvih 2,3 mj + pelene na 60, ne koristim omeksivac ni za nas, a ni ne peglam jer sve ide u susilicu iz koje kada izvadim ves bude kao speglan 🙈🙈

url=https://lilypie.com]

du1988
    10. Rujan 2018. 13:50

bellaluna, ja sam se dvoumila izmedju Kunert Libero i Be cool slide. Odluka je ipak pala na Kunert jer mi djeluju stabilnije. be cool smo probali uzivo i stvarno su super, ali eto...ipak sam prevagnula...

truskawka
    10. Rujan 2018. 13:59

mmama2

Ja perem ves na 60,90 ovisi koji, bebi posebno bar prvih 2,3 mj + pelene na 60, ne koristim omeksivac ni za nas, a ni ne peglam jer sve ide u susilicu iz koje kada izvadim ves bude kao speglan 🙈🙈

Bas sam htjela pitati dal je nakon susilice potrebno peglanje..ne mislim radi zguzvanog nego radi ubijanja bakterija..to si stalno gruntam i nikako na zelenu granu..🤔🤔

❤N i V💙

Jagodica86
    10. Rujan 2018. 13:59

Ja sam za pranje već  našla od Froscha baš za bebe, omekšivač naravno nikakav. I kako cure kažu, duplo ispiranje. Tako da ću tako prati, odvojeno svakako od naše robe.
    Inače sve za kuću kupujem od Froscha već godinama, jer nema mirisa umjetnih, ekološki su i smanjuju mogućnost iritacija. Ima u svakom Mulleru ili u nekim Dm ovima za kupiti. Ovaj za bebe sam našla baš u Mulleru. To vam je ono sa zelenom žabicom sve 😊😊

_lily_0
    10. Rujan 2018. 14:05

Evo drage da ne odgovaram svima posebno da ovo je bio Anomaly scan 
    Zbog svojih prijasnjih spontanih i ivf trudnoce bolnica je Petrova u kojoj se vodim... 
    smirila sam se nazvala sam privatno i narucila se za cetvrtak najvise me zbunilo dva razlicita doktora s dva razlicita stajalista o posteljici covjek se pita kome vjerovat ???!!!!
    A na papiru od ultrazvuka samo pisu klasika mjere ni a ni be o organima 
    Nego samo vidljiva morfologija ploda doima se uredno...
    Opet cu ponovit nekako sam sigurna da je sve ok ali ovakav pristup nisam ocekivala i ne ocekujem pogotovo u bolnici jer tamo smo svi broj da me neko gladi perom po guzici i da mi objasnjava sve u detalje 
    Ali sam ocekivala da ce mi bar rec evo svi organi se vide sve je na svom mjestu kako treba 2/3 rjeci nama puno znace a ne ovo da ja lezim da mi se radi ultrazvuk i da dokticni dokt. Pred menom baca svoje frustracije na druge kolege ... ma sta rec ne vrijedi zivciranja 
    U cetvrtak cemo sve u detalje vidit i gotovo ali da nemoram radi inekcija vjerujte mi nebi vise tamo koracila...

zadranka86
    10. Rujan 2018. 14:18

_lily_0

Evo mene neznam od dakle da pocnem
    Prvo i osnovno doktorica je dosla sva neka nabrijana ljuta isfrustrirana i davala mi to do znanja cijelo vrijeme jer je pricala s kolegom
    Kabinu koju je imala ima najlosiji ultrazvuk di pola toga ne vidi da bi mi rekla da ce morat srce sljedeci put bolje pogledat i na kraju se oslobodi ta treca kabina sa boljim ultrazvukom i posto nije mogla vidit dobro mozak kao mora vaginalno jer je malac bio s glavom dole
    Odemo tamo i jedan komentar je bio mozak odlican
    Sve ostalo se vidjeli da je napravljeno s brda s dola niti mi je rekla za bubrege mjehur niti igdje na papiru pise ista o osvim organima., sok je usljedio kada je rekla da je posteljica odostraga
    Privatno sam isla u 16 tj di je receno da je sprijeda
    Znaci ko ne radi svoj posao kako treba ili privatna klinika ili ona neznam
    Niti koliko je cerviks mislim da ga cak nije ni pogledala uglavnom ja nemam srece ocito i ocito cu opet morat ic privatno jer ovo sto sam dozivila danas je jako veliko razocaranje i sto upitnika nad glavom
    Na moje pitanje doktorice jel sve uredu samo je rekla za sad trenutno je…. sok sok sok
    Cure ja neznam jel trazim puno ali nemogu vjerovat nakon svega sta sam prosla vode me od prvog dana trudnoce u bolnici dozivljavat ovakve situacije je grozno
    Dakako ja sam uvjerena da je s mojom bebicom sve u redu imam osjecaj da je ali ovo dozivit je koma
    A ovo s posteljicom mi je jos fascinantnije sta da si ja sad mislim eto oprostite na dugom postu ali sam vam morala sve u detalje napisat…

Sto se tice posteljice nista ti ne znaci jel ti sprijeda il straga..apsolutno za tebe to nista ne znaci jer u redu je i ovako i onako..moje iskustvo vodio me privatnik di je prvo upisa sprijeda nakon par mj.straga..nit mi ke to spomenuo nit nista..bitno da je posteljica na svom mistu u fundusu a to jel naprid il iza ne moj se uopce sekirat...moje je prija mj.bila nisko i sad cekam sl uzv da vidim jel se podigla..to znaci nesto jel ona niskonil ne zbog mogucih komp.i samog poroda a to jel iza il nazad vjeruj nista..tako da to zanemari i ne brini...pusee

Mina93
    10. Rujan 2018. 14:18

Malaiva i ja sam uzela u mulleru grudnjak onaj obican bas me zanima oce li biti ok, jos sam imala na njega neki popust pa mi je bio 55kn, tako da i ako ne bude dobar nije tolika frka..
    Bellaluna i ja sam narasla na 80D, jos uvijek mi je fascinantno kad vidim onaj grudnjak onoliki 🤣
    Peglanje- jel potrebno? Meni nije bilo u planu jer ima toliko toga i sve onako sitno.. 
    Deterdzent- mislila sam uzet becutan, za njega sam cula da je dobar i samo djecju robicu prat s njim 😊

zadranka86
    10. Rujan 2018. 14:21

zadranka86

_lily_0

Evo mene neznam od dakle da pocnem
    Prvo i osnovno doktorica je dosla sva neka nabrijana ljuta isfrustrirana i davala mi to do znanja cijelo vrijeme jer je pricala s kolegom
    Kabinu koju je imala ima najlosiji ultrazvuk di pola toga ne vidi da bi mi rekla da ce morat srce sljedeci put bolje pogledat i na kraju se oslobodi ta treca kabina sa boljim ultrazvukom i posto nije mogla vidit dobro mozak kao mora vaginalno jer je malac bio s glavom dole
    Odemo tamo i jedan komentar je bio mozak odlican
    Sve ostalo se vidjeli da je napravljeno s brda s dola niti mi je rekla za bubrege mjehur niti igdje na papiru pise ista o osvim organima., sok je usljedio kada je rekla da je posteljica odostraga
    Privatno sam isla u 16 tj di je receno da je sprijeda
    Znaci ko ne radi svoj posao kako treba ili privatna klinika ili ona neznam
    Niti koliko je cerviks mislim da ga cak nije ni pogledala uglavnom ja nemam srece ocito i ocito cu opet morat ic privatno jer ovo sto sam dozivila danas je jako veliko razocaranje i sto upitnika nad glavom
    Na moje pitanje doktorice jel sve uredu samo je rekla za sad trenutno je…. sok sok sok
    Cure ja neznam jel trazim puno ali nemogu vjerovat nakon svega sta sam prosla vode me od prvog dana trudnoce u bolnici dozivljavat ovakve situacije je grozno
    Dakako ja sam uvjerena da je s mojom bebicom sve u redu imam osjecaj da je ali ovo dozivit je koma
    A ovo s posteljicom mi je jos fascinantnije sta da si ja sad mislim eto oprostite na dugom postu ali sam vam morala sve u detalje napisat…

Sto se tice posteljice nista ti ne znaci jel ti sprijeda il straga..apsolutno za tebe to nista ne znaci jer u redu je i ovako i onako..moje iskustvo vodio me privatnik di je prvo upisa sprijeda nakon par mj.straga..nit mi ke to spomenuo nit nista..bitno da je posteljica na svom mistu u fundusu a to jel naprid il iza ne moj se uopce sekirat…moje je prija mj.bila nisko i sad cekam sl uzv da vidim jel se podigla..to znaci nesto jel ona niskonil ne zbog mogucih komp.i samog poroda a to jel iza il nazad vjeruj nista..tako da to zanemari i ne brini…pusee

Htjela san reci iza il naprod ne iza il nazad🤣🤣🤣..eto tila san te utjesit s vlastotim iskustvom...i toliko znam da nije bitno i ne smeta trudnoci bila naprid il nazad...al drugo je ako je nisko i ako pricamo o placenti previji...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.