Cure, super za preglede 😁😁😁😁😁 Samo da je svaki dan dobrih vijesti 😀
Lily ja bolje neću komentirati jer i moja ofrlje sve radi. Da nisam išla privatno ne bi ni znala koliko je mala teška i koje su mjere.

MareiKate, i nama je ime divno, čuvamo ga već 9 godina i ne možemo zamisliti da se ikako drugačije zove

Pliiiz Salatice pitaj!!! I hvala ti puno!
Za peglanje mislim da je nepotrebno ako postoji sušilica. Iako, vidim na jesenskim da mame peglaju sve u šesnaest, bila sušilica ili ne. Ja ne planiram peglati.
Lily, pa kod kojeg si to dr. bila u Petrovoj? Baš mi je žao da si imala loše iskustvo jer ja idem tamo i svi su mi dosad bili ljubazni.
Pa da i ja sam ih malo citala i sve peglaju, inace ne volim peglat pa mozda zbof toga to otkanatavam 🤣 nemam susilicu, al bez obzira na to sumnjam da cu to sve peglat.. Dosta njih mi je reklo da ne pegla djecju robicu, previse se toga izvrti ko bi to stigao sve ispeglat 😅

Pliiiz Salatice pitaj!!! I hvala ti puno!
Za peglanje mislim da je nepotrebno ako postoji sušilica. Iako, vidim na jesenskim da mame peglaju sve u šesnaest, bila sušilica ili ne. Ja ne planiram peglati.
Lily, pa kod kojeg si to dr. bila u Petrovoj? Baš mi je žao da si imala loše iskustvo jer ja idem tamo i svi su mi dosad bili ljubazni.
Zvala sam 😊 E ovako, sav isti postupak kao i ja sto sam. Napravite profil na https://www.knjiga.ba/about i ono izaberete zemlju Hrvatska, gdje ponudjeno i pri kupovini izaberete BH postu. Dostava je 8,40KM ili 4,20eura. Jeftinije nego meni hahahaha, meni 9KM bila. Ali racunajte da je to obicna posta, ici ce sporije malo sve. I jos sta je rekla, placanje je unaprijed preko Paypal-a ili sta vec se nudi (ne praktikujem tu vrstu kupovine).
DHL brza posta kosta 34KM ili 17 eura.
To bi bilo to, ja mislim. Cijena knjige je oko 14eura i na ekavici je, ali latinici.

Maggie nebi bas javno pisala o kojem dokt. Se radi jer inace sam s tim dok. Do sad bila zadovoljna ali ocito sam danas peh imala i naletila kad je bila neka frka pa je i doticni bio jako ljut i nabrijan i to bas danas kad sam ocekivala najvise info jer je najbitniji ultrazvuk,,,.
Zadranka znam da nije bitno jel odozada ili sprijeda ali kad prije 4 tjedna platis vecu svotu novaca za ultrazvuk i taj ti kaze jedno pa nakon toga ti drugi dokt kaze drugo zapitas se ko radi svoj posao dobro a ko ne to te zbuni...
Svim curama s pregleda cestitam na ljepim vjestima bitno da je kod svih sve dobro…
I hvala vam svima od srca na rijecima podrske i razumijevanja puno vam hvala 😘😘😘
Barbie,
ti si meni idol hahaha. Cure, kakve gotive ona jede, a kako izgledaaa 🤣😶 To je dar. 😍
I sad zaboravi nadimak cure sto je bila na pregledu i sve savrseno 😊 Dovoljan je minut da se pogubim haha, cestitam na super vijestima 😊

Maggienebi bas javno pisala o kojem dokt. Se radi jer inace sam s tim dok. Do sad bila zadovoljna ali ocito sam danas peh imala i naletila kad je bila neka frka pa je i doticni bio jako ljut i nabrijan i to bas danas kad sam ocekivala najvise info jer je najbitniji ultrazvuk,,,.
Zadranka znam da nije bitno jel odozada ili sprijeda ali kad prije 4 tjedna platis vecu svotu novaca za ultrazvuk i taj ti kaze jedno pa nakon toga ti drugi dokt kaze drugo zapitas se ko radi svoj posao dobro a ko ne to te zbuni…
Svim curama s pregleda cestitam na ljepim vjestima bitno da je kod svih sve dobro…I hvala vam svima od srca na rijecima podrske i razumijevanja puno vam hvala 😘😘😘
Ma znam jasno razumim te i ono prosla san to kazem ti reka mi prvo vako pa nako..samo sam te htjela utjesit eto da se ne nerviras racunajuc da je bebuca sigurna i ovako i onako...ne brini...samo sam ti to tila reci..a inace razumim te ja sve vjeruj mi...jer evo ja sad cekam uzv sl.tj.i mislim se jel se moja ista podigla nije mi sve jedno da mi ostane tako nisko..zbog svega sto moze a i ne mora bit...tila san te ohrabrit i reci ti da ne brines..nadam se da si tako i razumjela...

url=https://lilypie.com]
Kaj se tice peglanja, ja bas ne kuzim zakaj se svi boje bakterija toliko.. mislim, ne funkcionira to bas tak da ti bebu obucenu u cisti body i hlacice npr drzis u kreveticu, kaucu, kolicima nije bitno i sve bakterije svijeta skoce na nju pa skidanje i dezinficiranje svega da ne dode opet na bebu "zamazano" 😬😂 ok kada krenu bljucat, slinit itd pa se mlijeko ukiseli hahhha, al ono od toga se isto ne umire.. najbitnije je da vam ljudi ne pljucaju po bebici i ne diraju je neopranim rukama..a posto sve cekamo zimske bebe to nam je ipak najveci strah, pogotovo tko ima vrticarce/skolarce ili muza koji radi u bolnici 😑😑😑

url=https://lilypie.com]
Ja ću sutra naručiti istu knjigu koju ima Salatica (Larousse - Njega novorođenčeta) pa ako netko hoće, nek se javi do sutra. S dostavom ispadne nekih 35 KM, tj. oko 130 kn. Obzirom da sebi ionako naručujem, druge će ispasti i manje jer ja plaćam dostavu.

Maggienebi bas javno pisala o kojem dokt. Se radi jer inace sam s tim dok. Do sad bila zadovoljna ali ocito sam danas peh imala i naletila kad je bila neka frka pa je i doticni bio jako ljut i nabrijan i to bas danas kad sam ocekivala najvise info jer je najbitniji ultrazvuk,,,.
Zadranka znam da nije bitno jel odozada ili sprijeda ali kad prije 4 tjedna platis vecu svotu novaca za ultrazvuk i taj ti kaze jedno pa nakon toga ti drugi dokt kaze drugo zapitas se ko radi svoj posao dobro a ko ne to te zbuni…
Svim curama s pregleda cestitam na ljepim vjestima bitno da je kod svih sve dobro…I hvala vam svima od srca na rijecima podrske i razumijevanja puno vam hvala 😘😘😘
Ma znam jasno razumim te i ono prosla san to kazem ti reka mi prvo vako pa nako..samo sam te htjela utjesit eto da se ne nerviras racunajuc da je bebuca sigurna i ovako i onako…ne brini…samo sam ti to tila reci..a inace razumim te ja sve vjeruj mi…jer evo ja sad cekam uzv sl.tj.i mislim se jel se moja ista podigla nije mi sve jedno da mi ostane tako nisko..zbog svega sto moze a i ne mora bit…tila san te ohrabrit i reci ti da ne brines..nadam se da si tako i razumjela…
Hvala draga
Skuzila sam te
I ti ne brini sigurna sam da ce sve bit odlicno na pregledu 😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji