Ptico i Miranda, ajme divne vijesti! Ekipa je vec pravo narasla!
Ne mogu docekati sad svoj pregled, zaista se nadam da je i dalje sve u redu, stalno se mislim da se ne bi ovoliko koprcao i mlatio me da nesto ne stima.
lily draga, zao mi je sto su te toliko zabrinuli, bas mi bude uzasno kad cujem kakvih sve lijecnika ima! Vjerujem da je stresno i necu ti govoriti da se smiris i ne zivciras, jer znam kako je to tesko, ali definitivno bih otisla negdje posteno na pregled radi svog mira, jer je ovo sve samo ne korektno i strucno.
Bruna, mislim da cu bebino prati posebno, ali nisam jos gledala kakvih sve deterdzenata ima. Omeksivac za baby robicu ne mislim koristiti, samo ocat.
Luka ❤
ja sam možda nekih 7,8 mjeseci prala odvojeno. ali i skupi se toga dosta, još većinom je svjetlija i pamučna robica, pa bi ja prala i tetre i posteljinu i robicu zajedno, na 40-60 stupnjeva, nekad i na 95. prašak persil ili faks , nekad obični kao i nama, nekad sensitive (kako bi kupila), omekšivač sam kasnije uvela. i sve peglala :)
Lovre
ptico i miranda, super za odlicne vijesti i velike bebice 😍 lily, ako ces se smiriti, otidji opet privatno. Ja sam bila prosli tjedan i doktor je bio ok, samo je stavio napomenu da ce srce i bubrege jos detaljnije pogledati na iducoj kontroli jer je sve jos dosta malo pa kad poraste da ce detaljnije pogledati. Za cerviks nije nista govorio, ali je zapisao u trudnicku. Ja sam sigurna da je s bebom sve u redu, a mi mame volimo sve znati sto doktori cesto zaborave 😂
url=https://lilypie.com]
Tu medikamente ne smijem nosit sve sto bude trebalo trazim i oni donesu ne smjem na svoju ruku pit nista nedaj boze komplikacije osiguranje mi onda nista ne pokriva tako da sve moram prijavit i pitat.
Čak i samo prenatale i dodatke prehrani?
Dodaci prehrani i jesu najopasniji ako do neceg dode, a oni nisu upuceni u to..mene su jako jako upozorili na to prije operacije da moram obavezno prijaviti svaki lijek, pa makar on bio u obliku caja ili na biljnoj bazi ili bilo sto..jer kako su mi rekli sve je dobro sto se tice ljekova koji pisu u kratonu, ali najgore je ono sto mi uzimamo na svoji ruku..
Nakon operacije sam imala jedno iskustvo zbog kojeg cu tu info zapamtiti za cijeli zivot..zena je presutjela nesto anesteziologu prije operacije i jadna je ostala nepokretna i nije vise znala govoriti ni nista..bila je samnom u shok sobi i bas sam se nagledala svaceg i od onda jako pazim da sve u detalje kazem, makar mi se cinilo nepotrebnim..
Tako su i meni objasnili do cega sve moze doc ,i obavezno sam morala donijeti i imunizacijsku knjizicu .
Tako su i meni sve detaljno objasnili i morala sam i cijelu povijest bolesti svoje obitelji izrecitirati i svasta nesto..nije to za zezanciju..jednu curu su odbili jer je pocela smrcati dva sata prije operacije..a ja smrcam stalno radi ciste pa sam i to napomenula..ugl treba stvarno biti oprezan kod tih stvari..sve sto se nama cini bezazlenim to moze itekakvu stetu napraviti..i eto onda ja se probudim iz narkoze i dovode za par sati zenu koja je presutila nesto i dogodilo se to sto se dogodilo..to mi je bio znak da se nikad ne igram sa informacijama, iako se nisam nikad ni igrala, ali od onda uvijek upozorim ljude oko sebe..
I ja sam za operaciju tako. Sve su znali. Alergije sam 5 puta naglasila, sve što sam pila su znali.
url=https://daisypath.com]
Miranda bas mi je drago da je sve u redu i da bebice lijepo napreduju..bas sam cekala da javis kako su veliki jer su moji ispod kile jos uvijek, a dr je rekao da su velike bebe..hehe ja sam na +8 takodjer sa kilama 😁😅
Lilly ne znam sto bi rekla na ovo sve sto si napisala..ali deff ako nisi zadovoljna pregledom odi po drugo misljenje, samo se nemoj stresirati jer to beba sve osjeti..budi mirna sigurno je sve u redu, ali ako zelis odi dodatno provjeriti..i da..koja bolnica? To i mene zanima
❤N i V💙
Miranda super za bebace 😍😍 prave su bebice, najbitnije da je sve u redu 😊 super i za cerviks, bitno da je zatvoreno 💪 nije to puno kila, ipak je vas 3 😍 ako se ti osjecas dobro onda kile nisu problem, super i za tlak 😊
Bruna ja cu koristiti persil sensitive (bijeli je), bez omeksivaca i obavezno peglanje i dva puta ispiranje, tako su mi vec iskusne mame savjetovale. One su u pravilu odvajale ves od odraslog vesa do cca 6 mjeseci.. ja cu odvajat negdje do ljeta a onda cu sve skupa prati 🙂
Allie sigurno ce sve bit u redu 🤗
Čini mi se da je netko komentirao kako onu knjigu koju je Salatica kupila (Larousse: Njega novorođenčeta) imaju knjižnice u Zagrebu... Tko je to bio i gdje je našao?
Ja sam gledam i pronalazim samo ovu: Larousse enciklopedija za roditelje : trudnoća, rođenje, njega, odgoj (https://katalog.kgz.hr/pagesResults/bibliografskiZapis.aspx?¤tPage=1&searchById=1&sort=0&spid0=1&spv0=Larousse+njega&selectedId=179008233), a čini se da to nije isto jer Salatičina ima 127 str. i samo je o njezi bebe, a ova ima preko 400 str. i ima više tema.
Baš mi je nevjerojatno da je nema u Hrvatskoj
Super za preglede i velike bebe, a onima koji još danas imaju kasnije pregled puno sreće 😄
Lily u kojoj si bolnici bila?
Ima li ovih štramplica u h&m u cco east i grudnjaka za dojilje ili samo na web-u. Ja imam jedan grudnjak iz mullera i poprilično je udoban, a i cijena mu je nekih 80 kn tako da nije ni skup.
Rita
Hvala svima na dobrodoslici 😊
Bravo svima za odlicne preglede i velike, zdrave bebe 😄
Du Sto se tice kolica, nisam jos nista bila testirati, ali mi se svidaju Chipolino Malta i BeCool Slide od 3u1, a Mutsy Nexo i Stokke Scoot od kisobranki s nultim polozajem
_svjesna meni su velike sanse da moram na carski jer imam bokove ko curica od 9-10 godina. Inace sam cijela sitna, osim grudi koje su 80D pa me zanima jel bi te potkosulje to drzale pod kontrolom bez grudnjaka?
maggie, ja sam gledala u zadarskoj knjiznici i u pravu si, ovo je enciklopedija, nije ista kao Salaticina! pepe, odlucih se ja napokon za Kunert Libero. Ako se dobro sjecam, rekla si da ste vi narucili sa Hapoy storks! Oni nemaju mogucnost obrocne otplate?
Sortiraj odgovore
Najstariji