Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    10. Rujan 2018. 09:49

Ana89

Kani07

Jutro cure!
    Nove trudnice dobro dosle😁,
    Cure na pregledima sretno cekamo dobre vijesti.
    Salatice prezivit ces😂😂😂,ja vec 3mjeseca max sto odspavam 3_4 sata i vidi se na meni podocnjake imam do poda,jucer sam 1,5 bila na zraku i jeli vani nocas sam bolje spavala nesto.Ni ja ne pijem nista ,samo toplo mlijeko s kaskom meda ili kamilicu nekako me opusti to.
    Moja torba za bolnicu spremna 😉 ako cerviks ne bude mirova ionako ce me spremit u bolnicu tako nek je ona spakovana.

I moja je spremna, uvijek. Better safe than sorry. Sad budem počela uskoro spremati i bebinu. 😀

I ja kazem😉

💜Karla💜Nicol💙Anton

• zvrkica
    10. Rujan 2018. 09:54

Allie stramplice su mekane i udobne, guste i imaju malo elastina. Jako su slične mojim gustim stramplama iz Calzedonie. Uglavnom jako sam zadovoljna jer se ne sjaje jako, samo malo mrvicu budući da nisu pamučne

Maggie85
    10. Rujan 2018. 09:57

Mamite koje čekate blizance, nisam pretjerano pratila vašu muku po odabiru kolica, ali evo sad googlam tog proizvođača svojih kolica, TFK (Trends for kids) pa vidim da i oni imaju model za twinse. 
    https://www.buggy.de/en/
    Čini mi se da ih Lesnina prodaje.

• zvrkica
    10. Rujan 2018. 09:59

Kani07

Ana89

Kani07

Jutro cure!
    Nove trudnice dobro dosle😁,
    Cure na pregledima sretno cekamo dobre vijesti.
    Salatice prezivit ces😂😂😂,ja vec 3mjeseca max sto odspavam 3_4 sata i vidi se na meni podocnjake imam do poda,jucer sam 1,5 bila na zraku i jeli vani nocas sam bolje spavala nesto.Ni ja ne pijem nista ,samo toplo mlijeko s kaskom meda ili kamilicu nekako me opusti to.
    Moja torba za bolnicu spremna 😉 ako cerviks ne bude mirova ionako ce me spremit u bolnicu tako nek je ona spakovana.

I moja je spremna, uvijek. Better safe than sorry. Sad budem počela uskoro spremati i bebinu. 😀

I ja kazem😉

Ja nemam ništa spremno 😂😂😂😂 Mantram da još ne treba 😁
    Ja ne znam što je ovo danas, ali ustala sam jedno 5 puta radi dostave za muža i mene, i jedno 10 puta piskit 😡😡😡😡 

Mina93
    10. Rujan 2018. 10:05

Curke koje su spremne za bolnicu mozete podijelit sta ste spakirale? :) 

truskawka
    10. Rujan 2018. 10:09

Maggie85

Mamite koje čekate blizance, nisam pretjerano pratila vašu muku po odabiru kolica, ali evo sad googlam tog proizvođača svojih kolica, TFK (Trends for kids) pa vidim da i oni imaju model za twinse.
    https://www.buggy.de/en/
    Čini mi se da ih Lesnina prodaje.

Hvala ti draga. Ja sam nekako od prvog dana znala koja kolica hocu, nisam ih isla u zivo gledat jer sam stalno na strogom mirovanju, a prvi ducan mi je ili u zg ili u vz i kad dodem do tamo put me toliko iscrpi da nemam snage onda hodati po ducanima, nemam ni ovako tu po ducanu koji mi je doslovno 2min autom..kumovi su vec kupili pretpostavljam i sad cekaju da mi muz dode doma i da se svi skupa nadjemo i da nam ih daju 😁  pa sad kakva jesu jesu..kako se kaze poklonjenom konju se ne gleda u zube 😅

❤N i V💙

barbiemama
    10. Rujan 2018. 10:18

ni ja još nisam ništa spremila za bolnicu. nisam iskreno ni mislila prije 30.tt. 

Salatica9192
    10. Rujan 2018. 10:23

barbiemama

ni ja još nisam ništa spremila za bolnicu. nisam iskreno ni mislila prije 30.tt.

Nisam ni jaaaa. Prvo bebu da spremim haha 😂 Ne trose mi se pare na mene nikako xD Jedva kupi helanke i ono zamisljam da sam mogla zeko odijelo za to uzeti 😂 Muz neka mene spremi, od njegovih para, ja cu bebu 😍 A moze spisak sta ste uzele 😊

Mina93
    10. Rujan 2018. 10:28

Ja sam u dmu kupila biobazinu torbu za rodiliste, snimila sam je nedavno jer mi se svidja mogu je stavit i na kolica, bez boje je, dodje 250kn al sam imala kupon u onoj njihovoj knjizici sta se dobije u trudnickom paketu za 30%popusta i jos kako sam pokupovala neke dr gluposti iskoristila sam i onaj za 15%na ukupnu kupovinu.. Ima unutra brdo biobazinih proizvoda budem vam slikala 😁😁

truskawka
    10. Rujan 2018. 10:29

Mina93

Curke koje su spremne za bolnicu mozete podijelit sta ste spakirale? :)

Evo sto sam ja pripremila:
    Jednokratne gace 5kom
    Vir ulosci 1paket
    Purelan 100 (krema za bradavice koja se ne mora ispirati prije dojenja-sigurna je za bebe)
    Melem
    Octenisept u spreju
    Plivasept (i sprica za njega) za dezinfekciju svega oko mene 😂 mislim najvise zbog wc-a 
    To je to sto za sad imam..mislim uzeti jos par tetrica, dva velika rucnika i dva mala, pidzame i spavacice i ogrtac, naravno gace, carape i osobna higijena (sampon, gel za tusiranje, cetkica i pasta za zube), wc papir obavezno nekoliko rola, vlazne maramice, pribor za nokte i pincetu 😂 
    iiiii mislim da bi to bilo to..naravno ja moram nositi vise toga jer cu biti neko vrijeme sigurno u bolnici kad me misle vec pocetkom 10mj slati na hospitalizaciju..al cu ja probati odgoditi to kolko mogu..pa ako nista barem za tjedan ili dva 😁 ak ce bit sve u redu, naravno 😉
    Eh da i obavezno SLUSALICE, PUNJAC ZA MOB, neke suhe grickalice i voda 🤣🤣 i moj jastuk 😅
    Za bebe cu pripremiti posebnu torbu koju ce muz donjeti:
    Cetka za kosicu
    Krema za guzu
    Jednokratne pelene
    Vlazne maramice 99%vode
    Oblekica (bodi, pidzamica, duga oblekica, tople carapice, za svakog po dvije pamucne kapice, rukavice protiv grebanja) 
    Jastuk/dekica za svakog 
    Topla dekica svakom
    AS-naravno
    I ako sam jos nesto zaboravila cu dodati 😁😁 a ako je nesto previse, neka je..bolje da ima nego da nema 😁😁

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.