Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    10. Rujan 2018. 10:43

Kani07

Mina93

Curke koje su spremne za bolnicu mozete podijelit sta ste spakirale? :)

2 spavacice to inace ne nosim al eto kazu da treba pa sam nasla na raskopcavanje tipa kao muska kosulja samo sto su sire ,2 pidzame,bade mantil,dojnji ves 6-7 kom ,3 male carape,2 potkosulje ako bude vruce mogu i u njima bit,2 grudnjaka za dojenje,3 rucnika, neseser s osobnom higijenom,jednokratne gacice pakovanje,uloske 2 vrste ,tufere za grudnjak,mada tu u bolnici imas sve i ne trebas nosit te higijenske stvari al nek se nade.Za bebu trebam donijet kad bude vani isla inace sve oni imaju dok je u bolnici.
    Sad ako netko jos nesto nosi nek napise😉

I papuce +japanke za tusiranje ,i slatkise tipa keks,cokoladice jer meni je bas trebalo poslije da mi zivot digne

💜Karla💜Nicol💙Anton

pepe1907
    10. Rujan 2018. 10:43

jutro svima, ja nisam isto spavala, kasno sam jela i to knedle sa marelicom i jedva zaspala od tog šećera...muž je došo valjda nakon sat vremena i probudio me i nikako da zaspim...i ja imam podočnjake do poda...ja čekam kraj mjeseca pa ću nakupovat stvari za torbu..ne znam dal čitate jesenske bebe ali jedna je cura zavrsila na pregledu u 35.tj ocitavali joj trudove koje ona nije kuzila ostavili je u bolnici i ona rodila a nista nije imala spremno 😐 jadan muz onda trk u dućane 😁 mada kazu da deckici uvijek kasne al nek ja imam sve spremno 😁

pepe1907
    10. Rujan 2018. 10:46

ovo sam si spremila...ove podloge jednokratne su kao dobre da ne zamažeš odma plahtu i ne ležiš i mokrom i prljavom dok ti ne donesu nove..taman imam doma jedan paket 😁

• Kani07
    10. Rujan 2018. 10:46

I kuci sam ostavila jos kao rezervu da se moze donijet,bolnica mi je 10 min od stana tako da moze muz odnijet donijet sta treba.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Miranda
    10. Rujan 2018. 10:48

Moj savjet je da potrosnih stvari ne nosite hrpu odjednom jer nemate to bas gdje staviti. Zaduzite posjete da vam donose malo po malo, pogotovo hranu, papirnate i obicne rucnike, uloske. Pretpostavljam da cete na tecajima obici i rodiliste pa cete vidjeti koliko mjesta ima, neki imaju samo nocni ormaric, neki ispod kreveta drze stvari. Ali sve skupa nema puno mjesta pa ce vam visak stvari biti problem. 

Ana89
    10. Rujan 2018. 10:52

Mina93

truskawka

Mina93

Evo sto sam ja pripremila:
    Jednokratne gace 5kom
    Vir ulosci 1paket
    Purelan 100 (krema za bradavice koja se ne mora ispirati prije dojenja-sigurna je za bebe)
    Melem
    Octenisept u spreju
    Plivasept (i sprica za njega) za dezinfekciju svega oko mene 😂 mislim najvise zbog wc-a
    To je to sto za sad imam..mislim uzeti jos par tetrica, dva velika rucnika i dva mala, pidzame i spavacice i ogrtac, naravno gace, carape i osobna higijena (sampon, gel za tusiranje, cetkica i pasta za zube), wc papir obavezno nekoliko rola, vlazne maramice, pribor za nokte i pincetu 😂
    iiiii mislim da bi to bilo to..naravno ja moram nositi vise toga jer cu biti neko vrijeme sigurno u bolnici kad me misle vec pocetkom 10mj slati na hospitalizaciju..al cu ja probati odgoditi to kolko mogu..pa ako nista barem za tjedan ili dva 😁 ak ce bit sve u redu, naravno 😉
    Eh da i obavezno SLUSALICE, PUNJAC ZA MOB, neke suhe grickalice i voda 🤣🤣 i moj jastuk 😅
    Za bebe cu pripremiti posebnu torbu koju ce muz donjeti:
    Cetka za kosicu
    Krema za guzu
    Jednokratne pelene
    Vlazne maramice 99%vode
    Oblekica (bodi, pidzamica, duga oblekica, tople carapice, za svakog po dvije pamucne kapice, rukavice protiv grebanja)
    Jastuk/dekica za svakog
    Topla dekica svakom
    AS-naravno
    I ako sam jos nesto zaboravila cu dodati 😁😁 a ako je nesto previse, neka je..bolje da ima nego da nema 😁😁

Ma i ja sam uvijek radije za to da nosim viska nego da mi ponestane 😁🤣

E da, nosim i ja banana jastuk- zaboravih napisati, pogotovo jer budem ja i prije porođaja sigurno par tjedana ležala. I koji ručnik više. A sad odjeću neću pretjerivati jer će mi netko i za izlazak i za presvlačenje nositi čisto. I kad mi medikamenti zafale ići u ljekarnu.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    10. Rujan 2018. 10:53

Ana89

Mina93

truskawka

Mina93

Evo sto sam ja pripremila:
    Jednokratne gace 5kom
    Vir ulosci 1paket
    Purelan 100 (krema za bradavice koja se ne mora ispirati prije dojenja-sigurna je za bebe)
    Melem
    Octenisept u spreju
    Plivasept (i sprica za njega) za dezinfekciju svega oko mene 😂 mislim najvise zbog wc-a
    To je to sto za sad imam..mislim uzeti jos par tetrica, dva velika rucnika i dva mala, pidzame i spavacice i ogrtac, naravno gace, carape i osobna higijena (sampon, gel za tusiranje, cetkica i pasta za zube), wc papir obavezno nekoliko rola, vlazne maramice, pribor za nokte i pincetu 😂
    iiiii mislim da bi to bilo to..naravno ja moram nositi vise toga jer cu biti neko vrijeme sigurno u bolnici kad me misle vec pocetkom 10mj slati na hospitalizaciju..al cu ja probati odgoditi to kolko mogu..pa ako nista barem za tjedan ili dva 😁 ak ce bit sve u redu, naravno 😉
    Eh da i obavezno SLUSALICE, PUNJAC ZA MOB, neke suhe grickalice i voda 🤣🤣 i moj jastuk 😅
    Za bebe cu pripremiti posebnu torbu koju ce muz donjeti:
    Cetka za kosicu
    Krema za guzu
    Jednokratne pelene
    Vlazne maramice 99%vode
    Oblekica (bodi, pidzamica, duga oblekica, tople carapice, za svakog po dvije pamucne kapice, rukavice protiv grebanja)
    Jastuk/dekica za svakog
    Topla dekica svakom
    AS-naravno
    I ako sam jos nesto zaboravila cu dodati 😁😁 a ako je nesto previse, neka je..bolje da ima nego da nema 😁😁

Ma i ja sam uvijek radije za to da nosim viska nego da mi ponestane 😁🤣

E da, nosim i ja banana jastuk- zaboravih napisati, pogotovo jer budem ja i prije porođaja sigurno par tjedana ležala. I koji ručnik više. A sad odjeću neću pretjerivati jer će mi netko i za izlazak i za presvlačenje nositi čisto. I kad mi medikamenti zafale ići u ljekarnu.

I jednokratne gaće imam jednu kutiju spremnu 5xkomada

• Kani07
    10. Rujan 2018. 10:55

Tu medikamente ne smijem nosit sve sto bude trebalo trazim i oni donesu ne smjem na svoju ruku pit nista nedaj boze komplikacije osiguranje mi onda nista ne pokriva tako da sve moram prijavit i pitat.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    10. Rujan 2018. 10:57

Kani07

Tu medikamente ne smijem nosit sve sto bude trebalo trazim i oni donesu ne smjem na svoju ruku pit nista nedaj boze komplikacije osiguranje mi onda nista ne pokriva tako da sve moram prijavit i pitat.

Čak i samo prenatale i dodatke prehrani?

Pticaselicazgst
    10. Rujan 2018. 11:19

Curke javljam novosti s pregleda 😊
    Sve je u savrsenom redu, teski smo 1350 g, doktor je jako zadovoljan, sve nam je lijepo pokazao da malena jako dobro napreduje 😍 mama presretna ❤
    Sto se mame tice zatvorena sam skroz, cervik 3,5. Po njemu sve uredno 😊
    Cekam vase vijesti s pregleda 😊🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI