Curke koje su spremne za bolnicu mozete podijelit sta ste spakirale? :)
Higijena: Ručnik veliki i mali, wc papir 2x role, vlažne maramice i obične maramice, pasta za zube i četka, šampon, mlijeko za tijelo, blazinice,fen, četka za kosu, bra padovi, pribor za nokte, izdajalica.
Odjeća: 2x spavačice za dojenje,piđame obične isto cca 2x, majice kratkih rukava malko šire 3-4 x, gaće 7-8 komada, grudnjaci 2 obična, ona dva za dojenje, trenirke donji dio 2x, čarape stopalice 2x , duge čarape 3x, tople čarape 3x, topliji kardigančić za iznad, šlape obične , moram još staviti i šlape ta pod tuš.
Ostalo: dokumenti, punjač, bilježnica , pernica s olovkama, knjige, dodaci prehrani i prenatal, gumice za kosu, omiljeni plišanac, vrećice za prljavu odjeću, bocu bez bpa za vodu, krekeri..nešto voća i tako…nešto sam možda i preskočila.
Kad spakiram bebu, napisati ću vam što sam sve stavila.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Curke koje su spremne za bolnicu mozete podijelit sta ste spakirale? :)Higijena: Ručnik veliki i mali, wc papir 2x role, vlažne maramice i obične maramice, pasta za zube i četka, šampon, mlijeko za tijelo, blazinice,fen, četka za kosu, bra padovi, pribor za nokte, izdajalica.
Odjeća:2x spavačice za dojenje,piđame obične isto cca 2x, majice kratkih rukava malko šire 3-4 x, gaće 7-8 komada, grudnjaci 2 obična, ona dva za dojenje, trenirke donji dio 2x, čarape stopalice 2x , duge čarape 3x, tople čarape 3x, topliji kardigančić za iznad, šlape obične , moram još staviti i šlape ta pod tuš.
Ostalo: dokumenti, punjač, bilježnica , pernica s olovkama, knjige, dodaci prehrani i prenatal, gumice za kosu, omiljeni plišanac, vrećice za prljavu odjeću, bocu bez bpa za vodu, krekeri..nešto voća i tako…nešto sam možda i preskočila.Kad spakiram bebu, napisati ću vam što sam sve stavila.
E da..vidis ja sam zaboravila napisati par stvarcica, al to je zato sto sam ovdje pisala iz glave, a sve imam zapisano u biljeznicu malu i iz nje cu si pakirati sve sto sam zapisala 😁
❤N i V💙
2 spavacice to inace ne nosim al eto kazu da treba pa sam nasla na raskopcavanje tipa kao muska kosulja samo sto su sire ,2 pidzame,bade mantil,dojnji ves 6-7 kom ,3 male carape,2 potkosulje ako bude vruce mogu i u njima bit,2 grudnjaka za dojenje,3 rucnika, neseser s osobnom higijenom,jednokratne gacice pakovanje,uloske 2 vrste ,tufere za grudnjak,mada tu u bolnici imas sve i ne trebas nosit te higijenske stvari al nek se nade.Za bebu trebam donijet kad bude vani isla inace sve oni imaju dok je u bolnici.
Sad ako netko jos nesto nosi nek napise😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Curke koje su spremne za bolnicu mozete podijelit sta ste spakirale? :)Higijena: Ručnik veliki i mali, wc papir 2x role, vlažne maramice i obične maramice, pasta za zube i četka, šampon, mlijeko za tijelo, blazinice,fen, četka za kosu, bra padovi, pribor za nokte, izdajalica.
Odjeća:2x spavačice za dojenje,piđame obične isto cca 2x, majice kratkih rukava malko šire 3-4 x, gaće 7-8 komada, grudnjaci 2 obična, ona dva za dojenje, trenirke donji dio 2x, čarape stopalice 2x , duge čarape 3x, tople čarape 3x, topliji kardigančić za iznad, šlape obične , moram još staviti i šlape ta pod tuš.
Ostalo: dokumenti, punjač, bilježnica , pernica s olovkama, knjige, dodaci prehrani i prenatal, gumice za kosu, omiljeni plišanac, vrećice za prljavu odjeću, bocu bez bpa za vodu, krekeri..nešto voća i tako…nešto sam možda i preskočila.Kad spakiram bebu, napisati ću vam što sam sve stavila.
Uzmi si 2,3 rucnika,.posebno za brisati presvjetlu.. ja sam nakon.svakog tusiranja zasrala rucnik krvlju pa nije fora brisat se sa istim 3 dana 😬😬 uzet cu 2 velika, 2 za lice mala, ili jedan i 3,4 mala tamna za dolje se brisat
url=https://lilypie.com]
Evo sto sam ja pripremila:
Jednokratne gace 5kom
Vir ulosci 1paket
Purelan 100 (krema za bradavice koja se ne mora ispirati prije dojenja-sigurna je za bebe)
Melem
Octenisept u spreju
Plivasept (i sprica za njega) za dezinfekciju svega oko mene 😂 mislim najvise zbog wc-a
To je to sto za sad imam..mislim uzeti jos par tetrica, dva velika rucnika i dva mala, pidzame i spavacice i ogrtac, naravno gace, carape i osobna higijena (sampon, gel za tusiranje, cetkica i pasta za zube), wc papir obavezno nekoliko rola, vlazne maramice, pribor za nokte i pincetu 😂
iiiii mislim da bi to bilo to..naravno ja moram nositi vise toga jer cu biti neko vrijeme sigurno u bolnici kad me misle vec pocetkom 10mj slati na hospitalizaciju..al cu ja probati odgoditi to kolko mogu..pa ako nista barem za tjedan ili dva 😁 ak ce bit sve u redu, naravno 😉
Eh da i obavezno SLUSALICE, PUNJAC ZA MOB, neke suhe grickalice i voda 🤣🤣 i moj jastuk 😅
Za bebe cu pripremiti posebnu torbu koju ce muz donjeti:
Cetka za kosicu
Krema za guzu
Jednokratne pelene
Vlazne maramice 99%vode
Oblekica (bodi, pidzamica, duga oblekica, tople carapice, za svakog po dvije pamucne kapice, rukavice protiv grebanja)
Jastuk/dekica za svakog
Topla dekica svakom
AS-naravno
I ako sam jos nesto zaboravila cu dodati 😁😁 a ako je nesto previse, neka je..bolje da ima nego da nema 😁😁
Ma i ja sam uvijek radije za to da nosim viska nego da mi ponestane 😁🤣
2 spavacice to inace ne nosim al eto kazu da treba pa sam nasla na raskopcavanje tipa kao muska kosulja samo sto su sire ,2 pidzame,bade mantil,dojnji ves 6-7 kom ,3 male carape,2 potkosulje ako bude vruce mogu i u njima bit,2 grudnjaka za dojenje,3 rucnika, neseser s osobnom higijenom,jednokratne gacice pakovanje,uloske 2 vrste ,tufere za grudnjak,mada tu u bolnici imas sve i ne trebas nosit te higijenske stvari al nek se nade.Za bebu trebam donijet kad bude vani isla inace sve oni imaju dok je u bolnici.
Sad ako netko jos nesto nosi nek napise😉
I papuce +japanke za tusiranje ,i slatkise tipa keks,cokoladice jer meni je bas trebalo poslije da mi zivot digne
💜Karla💜Nicol💙Anton
jutro svima, ja nisam isto spavala, kasno sam jela i to knedle sa marelicom i jedva zaspala od tog šećera...muž je došo valjda nakon sat vremena i probudio me i nikako da zaspim...i ja imam podočnjake do poda...ja čekam kraj mjeseca pa ću nakupovat stvari za torbu..ne znam dal čitate jesenske bebe ali jedna je cura zavrsila na pregledu u 35.tj ocitavali joj trudove koje ona nije kuzila ostavili je u bolnici i ona rodila a nista nije imala spremno 😐 jadan muz onda trk u dućane 😁 mada kazu da deckici uvijek kasne al nek ja imam sve spremno 😁
ovo sam si spremila...ove podloge jednokratne su kao dobre da ne zamažeš odma plahtu i ne ležiš i mokrom i prljavom dok ti ne donesu nove..taman imam doma jedan paket 😁
I kuci sam ostavila jos kao rezervu da se moze donijet,bolnica mi je 10 min od stana tako da moze muz odnijet donijet sta treba.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji