Miranda,
ma super vijestiii 😊😍 Bas imaju finu tezinu (mora bato prestati krasti od seke malo hahah 😋, izgleda tacno je ono da su vecinom djecaci krupniji).
Lily,
nije ni meni pisalo na nalazu nista o organima, a idem privatno xD Vec doktor tako radi, pregledao sve i pazi, rekao je "sve su prilike da ce ovo biti jedna zdrava djevojcica" to kad je i spol saopstavao u 21 nedelji. Tako oni vole reci, zbuniti zenu. I naravno, u 25 na uzv sve oke, opet je detaljno pregledao, glavicu i sve. I sad sa 29 nedelja sam narucena za pregled cerviksa, vjer nece puno bebu... Samo si naletila na takvu tipu doktora. Ali naravno, otidji u cetvrtak, da smiris sebe, ista sam i ja takva 😊
Maggie,
bas mi je krivo sto nema i bas ne razumijem zasto. Inace nema ovo ni u BiH, vec ova knjizara uvozi iz Srbije, zato sam cekala par dana. Pogledacu kakva im je dostava.
Super za temu prasak, skrinsotujem. 😊
I da li ste za to da se bebe kupaju svaki drugi dan (s tim da se peru poslije intimni dijelovi poslije nuzde) ili je i to puno za jednu zimsku bebu - zbog prehlada?
p.s. uspjela sam spavati sat i pol, ajoj kao preporodjena haha 🤣
Evo i mene s pregleda, radili smo briseve, uzv i vaginalni i abdominalni, potvrđeno da nema hematoma. Bebica živahna, cca. 830g, mjere odgovaraju. Posteljica sprijeda uredna, plodne vode uredno, cerviks 1 članak, tvrd, zatvoren, 47mm, T.
Dobila Rojazol vagitorije i Dalacin kremu (žučkasti iscjedak), brdo uputnica (ogtt, senzabilizacija, kks, urin) i imamo kontrolu već za 3 tjedna.
Lily, žao mi je što si imala takvo iskustvo danas. Ja sam na anomalyju bila u Vinogradskoj, sve su detaljno pregledali i rekli mi, pokazali, al na papiru koji sam dobila isto nije pisalo ništa osim one tri mjere. Probaj se ne sekirat do četvrtka, sigurna sam da će te tada umiriti i da je sve ok.
Dostavljaju u inostranstvo preko BH poste. I koliko vidim nije skupo, mogu je izvagati da vidim gramazu. I mogu ih nazvati i raspitati se kako ide za Hrvatsku dostava/placanje, itd.
Evo da vam se i ja opet javim .nejavljam se jer povracam i uzasno mi je muka iako sam u 19.tj.molim boga samo da izguram.redovito vas pratim.prijjavljujem jos jednog deckica termin 5.02.ali dr kaze oko 15..01 da budemo spremni jer sam i proslo troje rodila u 37.tj.da pohvalim bubamaru koji su mi rekli poslati poklon na kucnu adresu. Sve ste mi super i pisite i dalje da barem malo ne mislim na svoju muku.
Bigfamili
Meni treba zabraniti ulazak u dućan. Uđem u plodine i nađem još 4 bodija br 62 po 9 kn svaki😆😆😆 sa kratkim rukavima
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pliiiz Salatice pitaj!!! I hvala ti puno!
Za peglanje mislim da je nepotrebno ako postoji sušilica. Iako, vidim na jesenskim da mame peglaju sve u šesnaest, bila sušilica ili ne. Ja ne planiram peglati.
Lily, pa kod kojeg si to dr. bila u Petrovoj? Baš mi je žao da si imala loše iskustvo jer ja idem tamo i svi su mi dosad bili ljubazni.
Cure, super za preglede 😁😁😁😁😁 Samo da je svaki dan dobrih vijesti 😀
Lily ja bolje neću komentirati jer i moja ofrlje sve radi. Da nisam išla privatno ne bi ni znala koliko je mala teška i koje su mjere.
MareiKate, i nama je ime divno, čuvamo ga već 9 godina i ne možemo zamisliti da se ikako drugačije zove
Za peglanje mislim da je nepotrebno ako postoji sušilica. Iako, vidim na jesenskim da mame peglaju sve u šesnaest, bila sušilica ili ne. Ja ne planiram peglati.
Lily, pa kod kojeg si to dr. bila u Petrovoj? Baš mi je žao da si imala loše iskustvo jer ja idem tamo i svi su mi dosad bili ljubazni.
Pa da i ja sam ih malo citala i sve peglaju, inace ne volim peglat pa mozda zbof toga to otkanatavam 🤣 nemam susilicu, al bez obzira na to sumnjam da cu to sve peglat.. Dosta njih mi je reklo da ne pegla djecju robicu, previse se toga izvrti ko bi to stigao sve ispeglat 😅
Zvala sam 😊 E ovako, sav isti postupak kao i ja sto sam. Napravite profil na https://www.knjiga.ba/about i ono izaberete zemlju Hrvatska, gdje ponudjeno i pri kupovini izaberete BH postu. Dostava je 8,40KM ili 4,20eura. Jeftinije nego meni hahahaha, meni 9KM bila. Ali racunajte da je to obicna posta, ici ce sporije malo sve. I jos sta je rekla, placanje je unaprijed preko Paypal-a ili sta vec se nudi (ne praktikujem tu vrstu kupovine).
DHL brza posta kosta 34KM ili 17 eura.
To bi bilo to, ja mislim. Cijena knjige je oko 14eura i na ekavici je, ali latinici.
Sortiraj odgovore
Najstariji