Curke javljam novosti s pregleda 😊
Sve je u savrsenom redu, teski smo 1350 g, doktor je jako zadovoljan, sve nam je lijepo pokazao da malena jako dobro napreduje 😍 mama presretna ❤
Sto se mame tice zatvorena sam skroz, cervik 3,5. Po njemu sve uredno 😊
Cekam vase vijesti s pregleda 😊🤗
Cestitam na dobrim vijestima ,velika cura
💜Karla💜Nicol💙Anton
Tu medikamente ne smijem nosit sve sto bude trebalo trazim i oni donesu ne smjem na svoju ruku pit nista nedaj boze komplikacije osiguranje mi onda nista ne pokriva tako da sve moram prijavit i pitat.
Čak i samo prenatale i dodatke prehrani?
Dodaci prehrani i jesu najopasniji ako do neceg dode, a oni nisu upuceni u to..mene su jako jako upozorili na to prije operacije da moram obavezno prijaviti svaki lijek, pa makar on bio u obliku caja ili na biljnoj bazi ili bilo sto..jer kako su mi rekli sve je dobro sto se tice ljekova koji pisu u kratonu, ali najgore je ono sto mi uzimamo na svoji ruku..
Nakon operacije sam imala jedno iskustvo zbog kojeg cu tu info zapamtiti za cijeli zivot..zena je presutjela nesto anesteziologu prije operacije i jadna je ostala nepokretna i nije vise znala govoriti ni nista..bila je samnom u shok sobi i bas sam se nagledala svaceg i od onda jako pazim da sve u detalje kazem, makar mi se cinilo nepotrebnim..
❤N i V💙
Sve je u savrsenom redu, teski smo 1350 g, doktor je jako zadovoljan, sve nam je lijepo pokazao da malena jako dobro napreduje 😍 mama presretna ❤
Cestitam..bas je velika curka 🤗🤗
❤N i V💙
Pepe moji decki obojica 2 tj prije termina tocno 😬😬
url=https://lilypie.com]
Velika djevojčica 😍😍😍😊😊 Odlično 😀😀. Ja sam na 27 okruglo imala bebona 1100 g..rastu kao da ih zalijevaš 😀😀gljive naše male 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Tu medikamente ne smijem nosit sve sto bude trebalo trazim i oni donesu ne smjem na svoju ruku pit nista nedaj boze komplikacije osiguranje mi onda nista ne pokriva tako da sve moram prijavit i pitat.
Čak i samo prenatale i dodatke prehrani?
Dodaci prehrani i jesu najopasniji ako do neceg dode, a oni nisu upuceni u to..mene su jako jako upozorili na to prije operacije da moram obavezno prijaviti svaki lijek, pa makar on bio u obliku caja ili na biljnoj bazi ili bilo sto..jer kako su mi rekli sve je dobro sto se tice ljekova koji pisu u kratonu, ali najgore je ono sto mi uzimamo na svoji ruku..
Nakon operacije sam imala jedno iskustvo zbog kojeg cu tu info zapamtiti za cijeli zivot..zena je presutjela nesto anesteziologu prije operacije i jadna je ostala nepokretna i nije vise znala govoriti ni nista..bila je samnom u shok sobi i bas sam se nagledala svaceg i od onda jako pazim da sve u detalje kazem, makar mi se cinilo nepotrebnim..
Tako su i meni objasnili do cega sve moze doc ,i obavezno sam morala donijeti i imunizacijsku knjizicu .
💜Karla💜Nicol💙Anton
Divim se vama curama koje ne spavate,a sve izdržite. Ja sam pak jučer skoro cijeli dan prespavala... prošla me faza nesanica,i sada spavam čim se ispružim. Jučer sam se probudila oko 9,30 h,muž mi je donio doručak u krevet,pa sam nastavila spavati do 13 h. Otišli u trgovinu,ručali,zaspala oko 15,30 i probudila sam oko 19 h. Oko 23 h već spavanac opet... inače imam nizak tlak,a sada posebno kada ne jedem masno ni slano. Mislim da me u biti tlak ruši i ta zbog njega sam stalno ošamućena. Doktori kažu da je nizak tlak u trudnoći skroz okej,nema opasnosti za bebu,a kažu ni za mamu dok ne padam i negdje se ne udarim.🤔 mada sam ja spremna kad mi se zaljulja jednostavno sjesti na pod,pa makar usred shopping centra. Tako je moja mama dok je bila trudna samnom... Nego, nešto što mi je diglo tlak... svekrva smatra,tako sam načula od muža u njihovom razgovoru,da cu ja kada rodim doći kod njih s bebom...300 km dalje usred zime?! No shit Scherlock! Nema šanse da se maknem iz kuće,jer otkad je svijeta i vijeka ide se u babinje i pokoć,rodilji i djetetu. Ne pada mi napamet ići ikuda,samo to još s njima moram raspraviti j finjaka. Sada sam baš podivljitis!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerica ja nakon toga sto sam cula ne bih imala uopce zivaca da budem finjak kad to ocekuju, ne mogu da vjerujem da porodjena s bebom putujes toliko kilometara jer je nekome tesko doci da ti pomogne, ne znam je li smijesno ili zalosno, ne daj se ubijediti 😂
Inace sam razdrazljiva jako ovih dana, dosadno mi uzasno, ne znam sta bih sa sobom, huh nadam se da ce me brzo popustiti. Sjedila jucer s frendicom koja je trudna 3 tjedna vise od mene pricala mi dosta o porodjaju i ne znam kojeg smo vraga o tome pricale sad mi ne ide iz glave jos mi gleda u bokove i kaze uh ti si uska kako ces aaaa😱😪
Kakvi su bokovi kod vas cure? 😁
Hvala curke, bome rastu da ko gljivice. Rekao mi je doktor da u mjesec dana dobiju pola kg cca, znaci ubrzani rast nam slijedi. 😊
Salatice sigurna sam da ce sad na kontroli bit sve u redu i da se cerviks povecao 🙏 samo da vise ne moras toliko mirovat i dobijes dozvolu za osnovne stvari i kretanje 😊
Klikerica ja nakon toga sto sam cula ne bih imala uopce zivaca da budem finjak kad to ocekuju, ne mogu da vjerujem da porodjena s bebom putujes toliko kilometara jer je nekome tesko doci da ti pomogne, ne znam je li smijesno ili zalosno, ne daj se ubijediti 😂
Inace sam razdrazljiva jako ovih dana, dosadno mi uzasno, ne znam sta bih sa sobom, huh nadam se da ce me brzo popustiti. Sjedila jucer s frendicom koja je trudna 3 tjedna vise od mene pricala mi dosta o porodjaju i ne znam kojeg smo vraga o tome pricale sad mi ne ide iz glave jos mi gleda u bokove i kaze uh ti si uska kako ces aaaa😱😪
Kakvi su bokovi kod vas cure? 😁
😂😂😂meni su moje cure jucer rekle mama bas si ostrokondza postala sve ti smeta ,od mirovanja i nespavanja bas sam grizli.
Svjesna moje iskostvo je da pravila nema prvo dijete krupna beba svega 3 sata gotovo,druga beba sitnija ma napatila se ko ne znam sta ,nemoj mislit o tom i slusat price samo se pripremi jeb.ga da boli
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji