Hahahaha, pitala sam prosli put, da li nosim nisko i on je rekao "nee, nije glavica nisko uopste, ali posteljica jeste" (tad je prvi put spomenuo da je posteljica nize). Ali sve kako sam zamisljala vecu trudnocu i kad citam kod vas, ono po cijelom stomaku skace, istripam se xD Zamisljam bebu od 3kg u donjem dijelu samo :O nema sanse, morace se penjati haha 🤣
Zvrkice,
nisam jedina znaci. Ali opet tebi se moze podici do moje nedelje. Vidjecemo iskustva mama sta kazu 😋
Jutro cure!
Ja opet nenaspavana😖,danas idemo vani jesti ,dan je divan sat dva na zraku medu ljudima mislim da mi nece naskodit jer su mi zivci na 100😂 ,dode mi ko terapija
Moj bebac svugdje udara ispocetka je bio samo dole a sad ga ima na sve strane.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro curee.. ugodnu nedjelju vam zelim
Salatice i moja mala je skroz dolje. Nekada lupka kod pupka,i onda opet dolje. I imam osjecaj daa nekad prpa dolje di je pubicna kost. Pobogu ne moze nize.
A i dokt.mi je rekao da i dalje nista ne radim,samo kuhanje,sto manje saginjanja i dizanja stvari.
I ja pitam zasto,jel nesto nije u reedu,on kaze ne,cisto preventivno. Pa eto pitat cu ga iduci put jel nisko.
Tako da ovih dana vise mirujem,necu da se igram s tim
Dobro jutro svima budnima
Ja se napokon naspavala, imala sam 2,3 buđenja ali samo se namjestila i dalje spavala.
Jučer provela dan na ZegeVege pa sam provela baš puno na nogama, pa skrenuli do CCO east, našla sam prekrasne hlače u h&m, tamni traper a udobne jako. I nekakve preeemekane tople tajce, jako rastezljive, kao da sam dekicu obukla na noge 😂😂 pa sam i njih uzela.
Za bebu sad radim pauzu do 10.mjeseca,onda imamo radove u spavaćoj sobi, mijenjamo prozor pa onda krečenje i bojanje zidova, i onda tek namještaj, makar sam sve našla već isto u ikei samo moram raspored smisliti. 😊😊Jao kako se veselim ❤❤
Dobro jutro svima budnima
Ja se napokon naspavala, imala sam 2,3 buđenja ali samo se namjestila i dalje spavala.
Jučer provela dan na ZegeVege pa sam provela baš puno na nogama, pa skrenuli do CCO east, našla sam prekrasne hlače u h&m, tamni traper a udobne jako. I nekakve preeemekane tople tajce, jako rastezljive, kao da sam dekicu obukla na noge 😂😂 pa sam i njih uzela.
Za bebu sad radim pauzu do 10.mjeseca,onda imamo radove u spavaćoj sobi, mijenjamo prozor pa onda krečenje i bojanje zidova, i onda tek namještaj, makar sam sve našla već isto u ikei samo moram raspored smisliti. 😊😊Jao kako se veselim ❤❤
I ja sam jucer bila u eastu u hmu po traperice 🤣
Hvala cure 😊 Sad sam zvala mamu i strinu u sobu (5 poroda njih dvije) da mi gledaju stomak hahahhaha. One tvrde da je nisko beba i to je sve. Mama kaze da sam joj dah izbijala koliko sam bila visoko 🤣 Da nije ni to tako savrseno hahaha (tjesim se xD)
Samo da ne zaboravim pitatiiii.
Htjela sam vam snimiti koliko ona skace po donjem dijelu, i uzmem telefon, ona stane, ostavim tel - ona krene 😂 puna mi memorija snimaka stomaka hahahah da je hvatam.
Klikerice, a ovaj?
https://bazzar.hr/krevetici/summer-infant-by-your-bed-sleeper--krevetic-za-bebe-sa-opcijom-ljuljanja-oglas-1249434
Isto može skroz blizu kreveta i lako se prenosi.
I sama tražim nešto takvo.
Da,nesto na tu foru.Ovaj mi se čak sada čini i najbolji
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Jutro Klokanice :) mi smo od cetvrtka kod mojih staraca tako da vec danima nista zivo ne radim, samo jedem i spavam 😬😬 prekopala sam cijeli tavan nigdje nicega pa me mozak zabolio dok sam se sjetila kome sam kaj dala, pa dok sam kontaktirala sve frendice i dala im zadatak da prekopaju kod sebe isto stvari jer tocno znam po komadu kaj sam od bebi stvari kome dala.. boga potaj di je to dalje zavrsilo 😒😒
url=https://lilypie.com]
Hvala cure 😊 Sad sam zvala mamu i strinu u sobu (5 poroda njih dvije) da mi gledaju stomak hahahhaha. One tvrde da je nisko beba i to je sve. Mama kaze da sam joj dah izbijala koliko sam bila visoko 🤣 Da nije ni to tako savrseno hahaha (tjesim se xD)
Samo da ne zaboravim pitatiiii.
Htjela sam vam snimiti koliko ona skace po donjem dijelu, i uzmem telefon, ona stane, ostavim tel - ona krene 😂 puna mi memorija snimaka stomaka hahahah da je hvatam.
Ma sve je to super nista se ne brini. Moj dr se cudio kako su moji visoko otisli..decko je skroz nisko tako da me u cerviks lupa s nogicama, a cura mi gore na zelucu..glavice su im obama desno od pupka..cura je smjestena vodoravno, a decko pod koso tako da mu nogice dodu s lijeve strane cerviksa i kad mi je mjerio cerviks sa uzvom onda se tocno vidlo kak me udara u njega..juuuj..to je tako neugodan osjecaj..tako da eto mogu biti svagdje i svakako..najbitnije je da se pred kraj namjesti s glavicom prema dolje..i to se dogadja tamo u kasnijim tjednima zato ne brini bas nista i uzivaj u malenoj 😊☺
❤N i V💙
Jutro Klokanice :) mi smo od cetvrtka kod mojih staraca tako da vec danima nista zivo ne radim, samo jedem i spavam 😬😬 prekopala sam cijeli tavan nigdje nicega pa me mozak zabolio dok sam se sjetila kome sam kaj dala, pa dok sam kontaktirala sve frendice i dala im zadatak da prekopaju kod sebe isto stvari jer tocno znam po komadu kaj sam od bebi stvari kome dala.. boga potaj di je to dalje zavrsilo 😒😒
A joooj..poznavajuci kako se netko brine o tudjim stvarima vrlo lako moguce da vise nista od toga neces ni vidjeti..mozda pokoju stvarcicu...drzim fige sto vise, ali eto tako to barem kod nas ide kad nekom nesto das ili posudis zapravo znas da vise nikad to neces vidjeti ni dobiti nazad..
❤N i V💙
Jutro cure
Nisam se neko vrijeme javljala jer sam iskreno se malo povukla od svih sad sam bolje neznam kaj mi je
Htjela sam vas pitat kad ste bile u 20 tjednu jeste imale ovakve tegobe
Uglavnom danas je treci dan kako me boli prepona ljeva i boli sve do stidne kosti da napomenem boli samo kod hodanja dok lezim ne osjecam skoro nikakvu bol s tim da je danas ta bol puno manja nego ovih dana ali islreno me sad vec to brine dali je normalno pa eto molim vasa islustva
Sutra svakako imam ultrazvuk i islreno jedva cekam jer me bas strah zbog ovog svega
Beba se uredno javlja i osjetim ju svakodnevno
Oprostite na duzem postu ali bas sam neka nikakva uvjek me ovakve stvari bace u neku depru
Sortiraj odgovore
Najstariji