Ja isto pozdravljam i idem u krpe... dosta je za danas! Nije me išlo od ruke... prvo mi je roknula pegla s parnom postajom i razbila se parna postajaonda 2 sata poslije mi je ispao onaj tanjur iz mikrovalne okrugli na kojemu se vrti sve dok se zagrijava...
stakla na sve strane. Muž me natjerao da legnem na bok i istražujem kolica. Laku noć klokanice moje! Još jedan dan privele smo kraju... dan po dan
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Miranda, vezano uz Bugaboo, ja sam kontaktirala sve koji ih drze, jer sam skuzila da nisu nikad na akciji. Cijene su svuda tu negdje, ali s popustom na gotovinu, najpovoljniji su Male Stvari. I to ti se sve vrti oko cijene koliko bi nas izasla da ih narucimo direktno sa Bugaboo sluzbene stranice. Najskuplji je Andrews Baby Company, i to za nekih 100€ naspram ostalih.
Inace, poznanica je sad dobila blizance, po slikama vidim da su isto uzeli Bugaboo, AS Maxi Cosi.
Luka ❤
Evo report: bio je produktivan dan. Vidim da ste i vi i svačemu pisale 😀 Moram priznat da sam se umorila i malo su mi naotekli listovi na nogama od previše nogu za dolje. Ali imam igračkice sad. I vidila sam Pulsku arenu od gore. Nije mi se hodalo do ulaza😆. I rekli su mi da imam streaming glas😂😂. Haha. A sad rekuperavanje ( oporavak) dva dana . 😋😋 I beban je bio aktivan. Čak i dok sam bila u pokretu.😚
Ana jel to iza igrackice za koloca nesto iz dada i rocco to na zvjezdice..jer ja imam tskvu ogradicu i posteljinu uzela ima par dana...
url=https://lilypie.com]
Evo report: bio je produktivan dan. Vidim da ste i vi i svačemu pisale 😀 Moram priznat da sam se umorila i malo su mi naotekli listovi na nogama od previše nogu za dolje. Ali imam igračkice sad. I vidila sam Pulsku arenu od gore. Nije mi se hodalo do ulaza😆. I rekli su mi da imam streaming glas😂😂. Haha. A sad rekuperavanje ( oporavak) dva dana . 😋😋 I beban je bio aktivan. Čak i dok sam bila u pokretu.😚
Ana jel to iza igrackice za koloca nesto iz dada i rocco to na zvjezdice..jer ja imam tskvu ogradicu i posteljinu uzela ima par dana…
Igračka za kolica, može i kolijevku u prijenosni krevetić .Za svašta nešto može biti. A šuška, ima ogledalo i zanimljiva je. Bubamara ,150 kn .
url=https://daisypath.com]
Ana jel to iza igrackice za koloca nesto iz dada i rocco to na zvjezdice..jer ja imam tskvu ogradicu i posteljinu uzela ima par dana…
Igračka za kolica, može i kolijevku u prijenosni krevetić .Za svašta nešto može biti. A šuška, ima ogledalo i zanimljiva je. Bubamara ,150 kn .
Krivo san se izrazila bice..vidim iza igracke podlogu sivu sa zvijezdicama...podsjetilo me na istu takvu mojubposteljinu i ogradicu iz dada i rocco uzorak je rekla bi identican...zato pitam sto je to iza igrackice na kolica to nesto sto se vidi na zvjezdice..jel si to nesto uzimala iz dada i rocco il se to samo tako meni ucini na slici
Ebo ana o ovom ti pricam to iza tvoje igrackice nezz sto je mene posjetilo na moju ogradicu
Haha, vi dolazite u BiH, a mi narucujemo/idemo kod vas haha 😂
A Fis stvarno ima dobrih stvari i on po meni nije ni jeftin u nekim stvarima, ono da sad kao da si na pijacu dosao. Mislim da vama odgovara da dodjete i u FIS, Bingo, pa nasu Teranovu, Waikiki, gdje ima djecija robica (Waikiki je bas na glasu za djeciji odjel). Mene zeza sto nmg hodati, pa sam se najvise okrenula ka online naručivanje H&M, Primark i ostalo. Ali nadam se da cu moci tamo pred kraj trudnoce baciti koji krug :)
Mene sad zbunise skrozzz, komsinica sto je zadnja rodila oblaci bebu u brojev 56, ali gegice i bodice 62, i sad sam mijenjala broj narudzbe u 62, ono medo odijelce. Kao i bodici su većinom 62, zbog sirokog povijanja... nista ja ne znam vise 😂 1000 razlicitih misljenja🤣
Rocket science 😂
Curke, hvala svima na pohvalama za trapke... nisam uopće to očekivala... da sam znala da će vam se toliko svidjet, kupila bih te, a ne jeftinije :-)
Mi smo cijeli dan bili u berbi u Zagorju, bila je cijeeeela uža i dalja obitelj, u jednom trenutku nas 16!
Vrijeme nas je super poslužilo, obzirom na prognozu, pa sam čak i malo pocrvenila, ali neka, to je D vitamin. Puno sam hodala, čak i hrpu čučnjeva napravila pa sutra očekujem upalu mišića kvadricepsa, ali s veseljem, obzirom da odavno nisam ništa vježbala.
Navečer smo zapalili logorsku vatricu usred vinograda, zezali se, gledali zvijezde (skroz vedro nebo)... ma milina... baš ljubavlju ispunjen dan.
Sutra idemo gledati ona 3u1 rabljena kolica za 1000 kn pa ćemo na licu mjesta, ovisno o stanju, odlučiti uzimamo ili ne.
Nego da vas pitam vezano uz isofix, ako nam auto ima taj sustav jel ima smisla tražiti te ljude da ga prije odluke isprobamo montirati na auto ili to 100% bude odgovaralo? Može li tu nešto "ne štimati"? Jer čitala sam da se i prije kupovine novih isofix baza i AS preporučuje iste namontirati u auto, a ne znam ni da li to trgovci dopuštaju, tj. kako to funkcionira.
Curke, hvala svima na pohvalama za trapke… nisam uopće to očekivala… da sam znala da će vam se toliko svidjet, kupila bih te, a ne jeftinije :-)
Mi smo cijeli dan bili u berbi u Zagorju, bila je cijeeeela uža i dalja obitelj, u jednom trenutku nas 16!
Vrijeme nas je super poslužilo, obzirom na prognozu, pa sam čak i malo pocrvenila, ali neka, to je D vitamin. Puno sam hodala, čak i hrpu čučnjeva napravila pa sutra očekujem upalu mišića kvadricepsa, ali s veseljem, obzirom da odavno nisam ništa vježbala.
Navečer smo zapalili logorsku vatricu usred vinograda, zezali se, gledali zvijezde (skroz vedro nebo)… ma milina… baš ljubavlju ispunjen dan.
Sutra idemo gledati ona 3u1 rabljena kolica za 1000 kn pa ćemo na licu mjesta, ovisno o stanju, odlučiti uzimamo ili ne.
Nego da vas pitam vezano uz isofix, ako nam auto ima taj sustav jel ima smisla tražiti te ljude da ga prije odluke isprobamo montirati na auto ili to 100% bude odgovaralo? Može li tu nešto "ne štimati"? Jer čitala sam da se i prije kupovine novih isofix baza i AS preporučuje iste namontirati u auto, a ne znam ni da li to trgovci dopuštaju, tj. kako to funkcionira.
Mi smo isprobali za svaki slucaj. Nismo kupili novo, ali smo sve provjerili prije. Rok trajanja i ostalo.
Odmah nam je prodavac pokazao kako namontirati isofix jer mi nismo nikad pa da ne zbrljamo nesto.
Ja nebi ni kupovala da nisam prije montirala i vidjela je li to sve skupa dovoljno stabilno, cvrsto, sigurno. Panicarka. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji