ja sa dobila doma člansku od bubamare, al mi neugodno doć i tražit paket 😊 ja bi uzela kadicu sa stalkom da mi leđa ne otpadnu jer mi je kada dosta duboka i nekak mi je nezgodno kupat bebu a da je kadica u kadi…
kaj vi mislite o ovome?
Nema ti sta bit neugodno trazit paket, ja svuda pitam 🤣 pregrmila sam tu neugodu s pocetka 🤣 u mulleru sam jucer bila pa mi rekla zenska da oni salju mejlom kad se prijavis i neki kuponi se moraju printat a neke samo pokazes na mobu pa ti ucita 😁

ja sa dobila doma člansku od bubamare, al mi neugodno doć i tražit paket 😊 ja bi uzela kadicu sa stalkom da mi leđa ne otpadnu jer mi je kada dosta duboka i nekak mi je nezgodno kupat bebu a da je kadica u kadi…
kaj vi mislite o ovome?
Nema ti sta bit neugodno trazit paket, ja svuda pitam 🤣 pregrmila sam tu neugodu s pocetka 🤣 u mulleru sam jucer bila pa mi rekla zenska da oni salju mejlom kad se prijavis i neki kuponi se moraju printat a neke samo pokazes na mobu pa ti ucita 😁
Slažem se .Dođeš tamo, pokažeš karticu i da još nisu podigla paket😀 End of story 😀😀

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro,
ja nikakva opet, od kad sam se probudila u 11, spavala trunku i to stalno budeci se, non stop. Stomak me zatezao nesto cijelu noc i sad ustala i opet osjecam, sa strana bol. Nadam se da su oni ligamenti, ne nesto strasnije.
Izgleda da me stvarno lupa ovo mirovanje, nesvjesno, jos 12 dana do kontrole (a i on razvuko na 4 nedelje kontrolu, mogao je prije malo, da vidimo situaciju). Zvrkice ti si sad brzo, ja mislim.
Nadam se da je ostalima super noc prosla i zelim vam super dan 😊😊😊😊

Ne uspijem sve pohvatati pa mi je lakse pisat ovako odvojene postove nemojte se ljutit 😁😁😁
Sta se tice kadice, u planu mi je uzet obicnu ikeinu i kupat maloga u dnevnom na stolu, tako smo i mi radili kad mi je seka bila mladja i necaci takodjer.. Prostorija je ionako ugrijana, pripremis sve i stojis na nogama tih 5min, ako i toliko, znqci nema nikakvog prigibanja..
Cure koje su slozile komode i djecji kutak wow 😍😍 super je i sad ja jedva cekam svoju 🤣
Kako lagano skupljam rabljenu robicu jedva cekam slozit komodu i oprat to sve i slagat unutra, ovako sve u vrecama i nikad kraja samo skupljam, mali kreativni nered nam je u drugoj sobi 🤣🤣 skupila robicu od 2cure, jos 3ostale plus seka 🤣 mali ce imat izbora za nosit samo tako, zato i ne zelim kupovat bas jer nece to stic iznosit, al naravno da mora imat par komada od mame i tate 😍 slikam vam kasnije

Dobro jutro svima
Meni je spavanje postalo katastrofa... Po cijeli noć kako god se namjesti negdje počinje zatezati,probadati, a da ne govorim ako se probudim na leđima stalno neka bol.Osjećam se ko neki bolesnik pod zadnje,a ne trudnica. I to sve dosta rano,a to bi trebale bit tegobe za 3 tromjesečje.

Dobro jutro svima :)
Istrazila sam malo onaj popust u lesnini. 20% na online kupovinu (baby asortiman osim snizenog, kolica i as). Vrijesi do 30.9.
Ja bi si isto mogla kupiti kadicu drugi tjedan (to ce biti moja prva kupovina za bebu jer cekam spol, ali za ovo stvarno nije bitan😂)

Cure, jedno jutarnje smijesno pitanje xD Zar je samo meni u skoro trecem tromjesecju, beba tamo gdje zaokruzeno. Znaci tu stomak skace, krece se. Apsolutno preko onog kruga ne ide. Gornji dio stomaka dzaba naduvan hahaha, nemam pojma od cega onda, jer tu beba i materica nisu. 🤣 Ne kontam kad ce preci gore. Beba ima oko 1kg, nije to malo. Nisam ovako zamisljala trudnocu 😅

Salatice i ja ju tu osjetim za sada. Javit će cure iz trećeg tromjesečja kako njima.
Vrištim na ovo gornji dio stomaka dzaba naduvan 😂😂😂😂😂

Cure, jedno jutarnje smijesno pitanje xD Zar je samo meni u skoro trecem tromjesecju, beba tamo gdje zaokruzeno. Znaci tu stomak skace, krece se. Apsolutno preko onog kruga ne ide. Gornji dio stomaka dzaba naduvan hahaha, nemam pojma od cega onda, jer tu beba i materica nisu. 🤣 Ne kontam kad ce preci gore. Beba ima oko 1kg, nije to malo. Nisam ovako zamisljala trudnocu 😅
Moj mali je svugdje, ali 90 posto vremena gore lijevo. I osjetim nožice ( ili ručice) gore desno, iako nekad se spusti pa mi "ispuše" nogicama zrak iz crijeva 😅 😅😅
A čuj, malena ti se tako smjestila. Njoj je tamo lijepo. A ti Salatice, nosi se s tim 😅😅😅
Pitaj dr slijedeći put kako točno nosiš. Sigurna sam da će ti odgovoriti 😀

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hahahaha, pitala sam prosli put, da li nosim nisko i on je rekao "nee, nije glavica nisko uopste, ali posteljica jeste" (tad je prvi put spomenuo da je posteljica nize). Ali sve kako sam zamisljala vecu trudnocu i kad citam kod vas, ono po cijelom stomaku skace, istripam se xD Zamisljam bebu od 3kg u donjem dijelu samo :O nema sanse, morace se penjati haha 🤣
Zvrkice,
nisam jedina znaci. Ali opet tebi se moze podici do moje nedelje. Vidjecemo iskustva mama sta kazu 😋

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji