Jutro!
Dosta dobra noc, samo dva dizanja.
Allie hvala puno, skratila si mi posao 😊 Tocno tu kombinaciju i mi gledamo, s maxi cosi AS.
Cula sam puno pohvala za Bugaboo, cini mi se najprakticnija opcija s obzirom na nase potrebe a i vrijeme je da se odlucimo. 😁
Maggie mozete isprobati ali isofix baze se ne bi smjele razlikovati 🤔 Jedino je bitno da su baza i as kompatibilne, jer jaje i ove vece autosjedalice nemaju iste baze, osim ako nije family fox baza.
Mmama2 sretno s pronalaskom. Ja sam unaprijed odustala od toga, nemam zivaca zivkat 😬
Lily normalna je ta bol, iako je neugodna jako. Maternica raste i potiskuje kruzne ligamente koji se rastezu prisilno i to boli dok se sve ne namjesti na novo mjesto.
Barbie cestitam na trecem tromjesecju 😍
Jutro klokanice drage malo stignem pisati ali svasta poucno procitam u letu. Mene su sinoc po noci bolila donja dakle tocno iznad pozadine strasno bas sam se prepala evo jutros je manje cini mi se. Juce sam dosta hodala po shoppingu i gradu u onim skroz ravnim japankama/sandalama moze li biti do toga?
E i hm-u vam je 20% popust na djecije stvarni za racun izbad 250kn kupila sam slatke robice poslikacu kada stignem😍
Miranda hvala nekako sam mirnija sad ne kuzim zasto sam se uopce mucila umjesto da sam odma se javila🤦🏻♀️
🤷🏻♀️
Procitala sam kaj ti se dogodilo i hvala bogu da ste svi troje dobro...
Nadam se da ti je sad doma vec puno bolje.
Novim curama zelim dobrodoslicu sa zakasnjenjem..
Ekipa rođendana sve najbolje sa zakasnjenjem Ali kako se kaze za ljepe zelje nikad nije kasno.. 😘
Trebalo mi je vremena da sve polovim slikice s pregleda i ostali pregledi su me odusevili bebice su super i jako sam sretna radi vas svih…
vidim opasno su pocele pripreme pa eto stvarno svaka cast svima jako ljepo izgleda
Barbi cestitke na ulasku u trece tromjesjecje… naravno i ostalim curama
Oprostite ako sam koga zaostavila ali sam imala poprilicno puno stranica za citat puse svima
Jutro cure
Nisam se neko vrijeme javljala jer sam iskreno se malo povukla od svih sad sam bolje neznam kaj mi je
Htjela sam vas pitat kad ste bile u 20 tjednu jeste imale ovakve tegobe
Uglavnom danas je treci dan kako me boli prepona ljeva i boli sve do stidne kosti da napomenem boli samo kod hodanja dok lezim ne osjecam skoro nikakvu bol s tim da je danas ta bol puno manja nego ovih dana ali islreno me sad vec to brine dali je normalno pa eto molim vasa islustva
Sutra svakako imam ultrazvuk i islreno jedva cekam jer me bas strah zbog ovog svega
Beba se uredno javlja i osjetim ju svakodnevno
Oprostite na duzem postu ali bas sam neka nikakva uvjek me ovakve stvari bace u neku depru
Ja ti imam problem s bolovima u preponama i pubicna kost..pocelo oko 20tj.znaju cure ode jer san se vise puta zalila..ali i to je na dane nekad uzasno boli nekad nista ali boli samo dok se krecem..imam iskustvo samo live prepone sa mojoj prvom curicom pocelo negdi u 5mj.trajalo do 7mj.znaci dva mj.ja nisan mogla ali doslovnooo 10 koraka ta bol u preponi je bila toooliko jaka probadajuca da san s hodanjem bila samo do stola vc kreveta i nazad sve dr.su me vozili..doktor gleda kaze nista se ne vidi...kad san usla u 7mj.stalo kao da nikad toga nije bilo..ja se mislim valjda se tako bila smjestila i ocito stisla neku zilu il zivac jer to je bilo strasno i samo liva prepona...eto...malo utjehe...
url=https://lilypie.com]
ja danas malo uzivam! pusa svim curama i ugodan dan vam svima zelim! ❤️
Znači, što sam sad vidjela. Sjela sam ispred kuće u hlad i imam pogled na ulicu. I vidim neka mama prolazi s bebom- mlađom od 4 mj i staje da pozdravi po mojoj procjeni susjedu. I susjeda ni 2 ni 3, nagne se nad kolica, digne dekicu, unese se bebi u kolica, u facu.😰😰😰.
Ne znam jesam li ja gadljiva ili preosjetljiva, ali mom se sinu neće nitko tako u facu unositi. Čime ti ljudi razmišljaju. Milijun bakterija i virusa nosimo još da nešto prenesu bebi. Uglavnom. Ljute me takve stvari. A ni onoj mami nije bilo svejedno.
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro svima budnima
Ja se napokon naspavala, imala sam 2,3 buđenja ali samo se namjestila i dalje spavala.
Jučer provela dan na ZegeVege pa sam provela baš puno na nogama, pa skrenuli do CCO east, našla sam prekrasne hlače u h&m, tamni traper a udobne jako. I nekakve preeemekane tople tajce, jako rastezljive, kao da sam dekicu obukla na noge 😂😂 pa sam i njih uzela.
Za bebu sad radim pauzu do 10.mjeseca,onda imamo radove u spavaćoj sobi, mijenjamo prozor pa onda krečenje i bojanje zidova, i onda tek namještaj, makar sam sve našla već isto u ikei samo moram raspored smisliti. 😊😊Jao kako se veselim ❤❤
I ja sam jucer bila u eastu u hmu po traperice 🤣 kad si bila? Ja negdje oko 6 čini mi se, vidjela sam par trudnica. Cijene su baš dosta visoke, pogotovo veste i košulje, sve oko 200 kn, puno mi je to. Mislila sam otići do CCO west ima tamo c&a isto trudnički dio pa pogledati majce.
A ja sam ti u hmu bila cim sam dosla ajmo rec oko 3, uzela trapke iste 38br 200kn, takodjer sam gledala veste i kosulje al neda mi se za to davat 200kn, zasad stanem u svoje majice i kosulje i veste itd tako da cu to kupit par komada naknadno ako budem bas morala..
Du mi danas u istom ambijentu. 😍😍
Ajme Ana to mi je grozno, ja isto necu dat da mi malu ljube susjedi i tamo neki bzvz ljudi no way 😤
No frks za info o lesnini, imaju svega pa mozda nadjete jos nesto sto vam treba..
Lily ne brini se, sve je to normalno. Sirimo se na sve strane i sve nas boli 😅
Lijep dan imajte 😘
Samo please za info do kad traje ta akcija u hm-u za popust na kupovinu od 250 kn i vise?
Sortiraj odgovore
Najstariji