Barbie, da i ja mislim da su, prijavit cu to u utorak. Hvala svima na dobrodošlici !

meri dobrodosla! 🤗 pticica i mina 😍😍 stvarcice su preslatke! ptico sve je to zasluzeno, more je predobro 😍 nema guzve, ma milina!

url=https://lilypie.com]
Što se tice pipkanja trbuha mislim da to sve mrzimo, a ovo ljubljenje i unosenje u lice bebama mi tek nije jasno. Stvarno zasto to ljudi rade, pa sve prehlade/gripe/cudesa od bakterija i virusa se prenose kapljicnim putem.
Mama mi je rekla da kad sam bila curica sam mrzila da me se ljubi i redovno bi se obrisala poslije.
I dan danas ne volim da me netko ljubi kad dolazi u goste. Bljakic.

Pticica hehehe Euzebije i Teofilija 😋😅😅 hvala hvala...
Lijepa busica i pusa i vama dvijema 😘😘
E a ne znam jel si primjetila, al neka etiketa ti visi na tebi 😂😂
Ana ajme i meni je to unosenje u bebu odvratno..mislim da ce oko mene svi biti tuceni koji ce to napraviti 🤣🤣 fuj kolko bakterija i svega prenose..zasto meni to nikad nije palo na pamet? Ja uvijek iz visine pozdravim bebicu i to je to..nemam ja sta nekoj bebici se unositi u nju sa svojom prljavom facom 😏😓
Meri dobro dosla 😉 ako ces nam ostati aktivna mozes li staviti lilypie? Cisto da nam je lakse kod tipkanja 😉 ako trebas pomoc reci 😉

❤N i V💙

Neo je danas od moje mame dobio opravicu za Božić. već ga zamišljam na fotki ispred bora u tome. jao, preslatko 😍 a i drago mi je da se mama malo odlučila uključiti u shopping veselje. znači da je shvatila moju sugestiju.
inače, meni je danas baš nekako teško. zateže me dosta trbuh i osjećam se kao slonica nelica. eto, prikladan filing ga ulazak u zadnje tromjesečje 😂

sve ste predivne i kupujete divne stvarčice. osjećam se super kad temom vlada pozitiva 😍

Ja sam se tako najela za ručak i onda sam pojela 4 pločice Merci bijele čokolade i odmah sam se sjetila Salatice uhhh nisam se ovako dugo najela da se jedva okrenem na krevetu

Sve stvarčice, robica i igračke su premedene. A komodice 😍😍
I meni je jučer i danas posebno teško, nikako se namjestiti, sve nešto steže, boli...
A što se tiče diranja bebe i trbuha, ima jedna baš odlična majica (nažalost, nije moja)...

url=https://lilypie.com]
hahaha predobra je majica 😂😍
mene je, za sada, dirala samo jedna kolegica koja je isto trudna. i nije mi uopće smetalo. ali fakat se nadam da će tako i ostat. ne mogu zamisliti da me random ljudi diraju 🤪

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji