Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    09. Rujan 2018. 12:39

Meri dobrodosla 🤗🤗
    Barbie 3.tromjesjecje 😍😍 ja nmg vjerovat da sam i ja skoro tamo, di ovo vrijeme proleti 😱
    Enna suosjecam, jucer sam bila u pokretu od 12 do ponoci takodjer u ravnim tenisicama, kad sam legla na kauc doma jedva sam se premjestila u krevet koliko me bolilo..
    I za h&m i ja sam naletila na popust, zato mi je cura stavila odvojeno racune djecje robice i ostalo, jedva sam se suzdrzala da ne kupim brdo robice 😍😍 i da, ima ona akcija 3za2 al mislim da se te dvije akcije međusobno iskljucuju..
    Du ajme uzivaj 😍😍 jedva cekam i ja za dva tjedna opet, nadam se da ce potrajat to ljeto i sunce koje najavljuju 🤣
    Ana  to svima pleske dijelit odreda 😁 uzas koliko su ljudi nepristojni, i mene zivcira vec sad pipkanje trbuha, ako sam ok volje popustim al ako nisam odma ih otkantam.. Nadam se da cu uspit vise ljudi tako otkantat da se ne naprezu u kolica jer cu osip dobit od tog, totalno te razumijem.. 

Mina93
    09. Rujan 2018. 12:42

Nisam se mogla suzdrzat od ovog meda odijela jer mi je najsladje koje sam nasla dosad 🤣 uzela sam 62, a ovu pidzamicu 56 😍

Ptičica
    09. Rujan 2018. 12:43

E sad dok ja sve ispisem vi cete mi opet dat 5 strana za citanje 😁
    Miranda kad si napisala da je tlak i sve ostalo u redu, koljeno ko šiša 😅, prvi put sam zastvarno shvatila koliko je mogla bit opasna situacija. Dobila si na lotu ❤ iako, moje proročanstvo i dalje stoji 😎 drago mi je da si odlučila za ta kolica. Prijateljica isto ceka dvojke, i moj sin isao s nama malo gledati kolica. Njoj bi zbog lifta bilo dobro da su ona "na kat". Kad ih je moj mali/veliki vidio, zgrozio se. Prvo pitanje je bilo: "koju bebu manje volis pa ces je stavit u rupu ispod druge bebe?" I stvarno, kad pogledas, beba koja je na donjem katu nije u zavidnom polozaju. Bar meni 🤔
    Salatice uzet cu teku i stavit naslov: "Salaticini biseri iz zimskih beba 2018/2019. Svaka ti cast 🤣
    Du i ptico, i ja bi na more 🙄
    Barbie cestitke na zadnjem tromjesecju 😍🤩
    Nove mame, welcome! Sve bolove ukoliko nisu jaki i u trbuhu pisemo u rok sluzbe 😎 drzite se 😉
    Truskawka tebi jedan pozdrav a Eustahiju i ...kako ono..neznam...poljubac. aaaa brzo ce muz 😏😏🤣
    I evo prva slika nas dvije. Danas smo usli u 5i mjesec. Antonela se javlja svaki dan ☺🤰
    Bome sam velika za 18tt. 🤗

• Malaaiva
    09. Rujan 2018. 12:45

MareiKate

Dobro jutro svima :)
    Klikerica žao mi je da ti je jučer bio takav dan, nekad tako krene sve redom naopako, najbolje se pokupiti spavat onda :D
    Ja sam imala neke goste, pa kuhanje, pospremanje, danas opet isto… Veselim se vikendu da nisam cijeli dan sama doma, al onda uvijek neke obiteljske obaveze se potrefe na vikende pa nikako da mm i ja malo guštamo, a jučer je baš bio lijepi dan…
    Što se tiče lupkanja bebice, moja se počela javljati tek prije tjedan dana, ne osjetim ju još svaki dan ali rano je pa se ne brinem toliko, ali ono što mi je čudno, kad se javljala, toliko nisko je udarala da sam imala osjećaj da će izbit nogom dolje :D dakle nikad nisam osjetila na trbuhu, nego dolje, unutra negdje… Valjda je još rano i još je nisko…

Mene isto tako nekad lupka, baš unutra kao da će me razvaliti dole 😂😂😂

Rita

Ana89
    09. Rujan 2018. 12:47

Ptičica

E sad dok ja sve ispisem vi cete mi opet dat 5 strana za citanje 😁
    Miranda kad si napisala da je tlak i sve ostalo u redu, koljeno ko šiša 😅, prvi put sam zastvarno shvatila koliko je mogla bit opasna situacija. Dobila si na lotu ❤ iako, moje proročanstvo i dalje stoji 😎 drago mi je da si odlučila za ta kolica. Prijateljica isto ceka dvojke, i moj sin isao s nama malo gledati kolica. Njoj bi zbog lifta bilo dobro da su ona "na kat". Kad ih je moj mali/veliki vidio, zgrozio se. Prvo pitanje je bilo: "koju bebu manje volis pa ces je stavit u rupu ispod druge bebe?" I stvarno, kad pogledas, beba koja je na donjem katu nije u zavidnom polozaju. Bar meni 🤔
    Salatice uzet cu teku i stavit naslov: "Salaticini biseri iz zimskih beba 2018/2019. Svaka ti cast 🤣
    Du i ptico, i ja bi na more 🙄
    Barbie cestitke na zadnjem tromjesecju 😍🤩
    Nove mame, welcome! Sve bolove ukoliko nisu jaki i u trbuhu pisemo u rok sluzbe 😎 drzite se 😉
    Truskawka tebi jedan pozdrav a Eustahiju i …kako ono..neznam…poljubac. aaaa brzo ce muz 😏😏🤣
    I evo prva slika nas dvije. Danas smo usli u 5i mjesec. Antonela se javlja svaki dan ☺🤰
    Bome sam velika za 18tt. 🤗

Kako ste zgodne curke 😉😉 
    Treće tromjesečje je posebno. Tek si tad polako svjestan da će brzo doći vrijeme za biti full time mommy 😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bruna92
    09. Rujan 2018. 12:51

A kolko sam zaostataka ja sad procitalaaaa 🤦 ovdje si nitko ne smije dozvoliti odsutnost 😂😂
    Lily, ja vec danima tu trubim o bolovima u vađajni, preponi bla bla..  sirimo se, sve je to okej 😉
    Vidim da se dobro pripremate, pocele su se komode sastavljati 😊😊 bas mi je to milo ❤️
    Ja sam jos u fazi bijesa i cekanja te famozne komode od svekra i svekrve ali nitko ni rijeci... Mislim da cu ih bas danas pitati kad oni to misle, bez trunke ustrucavanja, ko ih j.be 😁😇
    Mi smo jutros isli u Omiš na kavu, sad cemo spremiti rucak i popodne na more 😁

• MeriM88
    09. Rujan 2018. 13:05

Barbie, da i ja mislim da su, prijavit cu to u utorak. Hvala svima na dobrodošlici ! 

du1988
    09. Rujan 2018. 13:12

meri dobrodosla! 🤗 pticica i mina 😍😍 stvarcice su preslatke! ptico sve je to zasluzeno, more je predobro 😍 nema guzve, ma milina!

url=https://lilypie.com]

Emily1801
    09. Rujan 2018. 13:20

Što se tice pipkanja trbuha mislim da to sve mrzimo, a ovo ljubljenje i unosenje u lice bebama mi tek nije jasno. Stvarno zasto to ljudi rade, pa sve prehlade/gripe/cudesa od bakterija i virusa se prenose kapljicnim putem. 
    Mama mi je rekla da kad sam bila curica sam mrzila da me se ljubi i redovno bi se obrisala poslije.
    I dan danas ne volim da me netko ljubi kad dolazi u goste. Bljakic. 

Emily1801
    09. Rujan 2018. 13:21

MeriM88 dobrodošla! 🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.