Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    09. Rujan 2018. 01:27

zadranka86

Ana89

zadranka86

Ana89

Evo report: bio je produktivan dan. Vidim da ste i vi i svačemu pisale 😀 Moram priznat da sam se umorila i malo su mi naotekli listovi na nogama od previše nogu za dolje. Ali imam igračkice sad. I vidila sam Pulsku arenu od gore. Nije mi se hodalo do ulaza😆. I rekli su mi da imam streaming glas😂😂. Haha. A sad rekuperavanje ( oporavak) dva dana . 😋😋 I beban je bio aktivan. Čak i dok sam bila u pokretu.😚

Ana jel to iza igrackice za koloca nesto iz dada i rocco to na zvjezdice..jer ja imam tskvu ogradicu i posteljinu uzela ima par dana…

Igračka za kolica, može i kolijevku u prijenosni krevetić .Za svašta nešto može biti. A šuška, ima ogledalo i zanimljiva je. Bubamara ,150 kn .

Krivo san se izrazila bice..vidim iza igracke podlogu sivu sa zvijezdicama…podsjetilo me na istu takvu mojubposteljinu i ogradicu iz dada i rocco uzorak je rekla bi identican…zato pitam sto je to iza igrackice na kolica to nesto sto se vidi na zvjezdice..jel si to nesto uzimala iz dada i rocco il se to samo tako meni ucini na slici

A to je sa online trgovine mali anđeo za banana jastuk . Jedna jastučnica samo.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

božepetra
    09. Rujan 2018. 01:35

Klikerica

AllieH

Klikerice, osobno nisam fan 4-5-100 u 1, nekako uvijek mislim što više toga u jedan, manja kvaliteta. Možda se varam, ali eto, ne mogu se oteti tom dojmu.

Kuzim sta hoces reci,ali zivimo u stanu i ako mogu imati u jednom i hranilicu i ovaj krevetic radije bi to kupila odjednom,nemam kuda sa svim tim stvarima… a ovo je Chicco marka,njihovo je sve koliko mi je poznato turbo kvalitete.

Čekam i ja izvještaj s Arizone. Zadnji put kada sam bila tamo sam bila 7 tjedana trudna,i rigala sam svuda uokolo,pa se ne sjećam puno detalja

Koja je cijena ovog 100u1? :)

facebook.com/mamaimak/

božepetra
    09. Rujan 2018. 01:40

Klikerice, a ovaj? 
    https://bazzar.hr/krevetici/summer-infant-by-your-bed-sleeper--krevetic-za-bebe-sa-opcijom-ljuljanja-oglas-1249434
    Isto može skroz blizu kreveta i lako se prenosi.
    I sama tražim nešto takvo.

facebook.com/mamaimak/

• zvrkica
    09. Rujan 2018. 07:23

Jutro 😀

Maggie ti si jučer baš imala produktivan dan, lijepo 😀

Miranda moja poznanica isto ima Bugaboo za twinse i meni osobno su to top kolica za njih. Mislim da su ona i suprug išli u Budimpeštu po njih i izašlo ih oko 200 € povolknije, ali prije godinu dana i to su pogodili neki super popust.

Salatice nama ostaje online naručivanje 😂😂😂😂

Ana igračke su preslatke 😍

Ana89
    09. Rujan 2018. 07:52

Dobro jutro dame!! 😀😀Pozdrav od mene i bebana i ugodan vam želimo svima 😀😀 Mi danas nemamo planove, samo odmaranje, povlačenje po kući i čitanje za mene, a za njega nek udara i pliva koliko god želi 😀😀. I ofc, moram popratiti sve što ste jučer pisale😋.
    Budi me šmrcav nos. Vidi se da je jesen blizu. Ali neka, obožavam je 😍😍😍😍😍.
    Bila sam toliko umorna jučer da sam se samo jednom budila, i to za WC.  Išla u cca23 h spavati, sad se probudih.

Mina93
    09. Rujan 2018. 07:56

Salatica9192

Narucila bih ovo dvoje i onda mi ostaje napad na bodice i medo odijelo (sto ce zaova).

Ovu prvu pidzamicu sam taman ja kupila jucer 😍😍

Mina93
    09. Rujan 2018. 08:00

pepe1907

ja sa dobila doma člansku od bubamare, al mi neugodno doć i tražit paket 😊 ja bi uzela kadicu sa stalkom da mi leđa ne otpadnu jer mi je kada dosta duboka i nekak mi je nezgodno kupat bebu a da je kadica u kadi…
    kaj vi mislite o ovome?

Nema ti sta bit neugodno trazit paket, ja svuda pitam 🤣 pregrmila sam tu neugodu s pocetka 🤣 u mulleru sam jucer bila pa mi rekla zenska da oni salju mejlom kad se prijavis i neki kuponi se moraju printat a neke samo pokazes na mobu pa ti ucita 😁

Ana89
    09. Rujan 2018. 08:04

Mina93

pepe1907

ja sa dobila doma člansku od bubamare, al mi neugodno doć i tražit paket 😊 ja bi uzela kadicu sa stalkom da mi leđa ne otpadnu jer mi je kada dosta duboka i nekak mi je nezgodno kupat bebu a da je kadica u kadi…
    kaj vi mislite o ovome?

Nema ti sta bit neugodno trazit paket, ja svuda pitam 🤣 pregrmila sam tu neugodu s pocetka 🤣 u mulleru sam jucer bila pa mi rekla zenska da oni salju mejlom kad se prijavis i neki kuponi se moraju printat a neke samo pokazes na mobu pa ti ucita 😁

Slažem se .Dođeš tamo, pokažeš karticu i da još nisu podigla paket😀 End of story 😀😀

Salatica9192
    09. Rujan 2018. 08:05

Dobro jutro,
    ja nikakva opet, od kad sam se probudila u 11, spavala trunku i to stalno budeci se, non stop. Stomak me zatezao nesto cijelu noc i sad ustala i opet osjecam, sa strana bol. Nadam se da su oni ligamenti, ne nesto strasnije.
    Izgleda da me stvarno lupa ovo mirovanje, nesvjesno, jos 12 dana do kontrole (a i on razvuko na 4 nedelje kontrolu, mogao je prije malo, da vidimo situaciju). Zvrkice ti si sad brzo, ja mislim.
    Nadam se da je ostalima super noc prosla i zelim vam super dan 😊😊😊😊

Mina93
    09. Rujan 2018. 08:09

Ne uspijem sve pohvatati pa mi je lakse pisat ovako odvojene postove nemojte se ljutit 😁😁😁
    Sta se tice kadice, u planu mi je uzet obicnu ikeinu i kupat maloga u dnevnom na stolu, tako smo i mi radili kad mi je seka bila mladja i necaci takodjer.. Prostorija je ionako ugrijana, pripremis sve i stojis na nogama tih 5min, ako i toliko, znqci nema nikakvog prigibanja..
    Cure koje su slozile komode  i djecji kutak wow 😍😍 super je i sad ja jedva cekam svoju 🤣
    Kako lagano skupljam rabljenu robicu jedva cekam slozit komodu i oprat to sve i slagat unutra, ovako sve u vrecama i nikad kraja samo skupljam, mali kreativni nered nam je u drugoj sobi 🤣🤣 skupila robicu od 2cure, jos 3ostale plus seka 🤣 mali ce imat izbora za nosit samo tako, zato i ne zelim kupovat bas jer nece to stic iznosit, al naravno da mora imat par komada od mame i tate 😍 slikam vam kasnije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.