Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    09. Rujan 2018. 14:16

Pticica hehehe Euzebije i Teofilija 😋😅😅 hvala hvala...
    Lijepa busica i pusa i vama dvijema 😘😘 
    E a ne znam jel si primjetila, al neka etiketa ti visi na tebi 😂😂 
    Ana ajme i meni je to unosenje u bebu odvratno..mislim da ce oko mene svi biti tuceni koji ce to napraviti 🤣🤣 fuj kolko bakterija i svega prenose..zasto meni to nikad nije palo na pamet? Ja uvijek iz visine pozdravim bebicu i to je to..nemam ja sta nekoj bebici se unositi u nju sa svojom prljavom facom 😏😓
    Meri dobro dosla 😉 ako ces nam ostati aktivna mozes li staviti lilypie? Cisto da nam je lakse kod tipkanja 😉 ako trebas pomoc reci 😉

❤N i V💙

barbiemama
    09. Rujan 2018. 14:20

Neo je danas od moje mame dobio opravicu za Božić. već ga zamišljam na fotki ispred bora u tome. jao, preslatko 😍  a i drago mi je da se mama malo odlučila uključiti u shopping veselje. znači da je shvatila moju sugestiju.

inače, meni je danas baš nekako teško. zateže me dosta trbuh i osjećam se kao slonica nelica. eto, prikladan filing ga ulazak u zadnje tromjesečje 😂

barbiemama
    09. Rujan 2018. 14:21

sve ste predivne i kupujete divne stvarčice. osjećam se super kad temom vlada pozitiva 😍

• Strudlica
    09. Rujan 2018. 14:31

Ja sam se tako najela za ručak i onda sam pojela 4 pločice Merci bijele čokolade i odmah sam se sjetila Salatice  uhhh nisam se ovako dugo najela da se jedva okrenem na krevetu 

Vana11
    09. Rujan 2018. 14:31

Sve stvarčice, robica i igračke su premedene. A komodice 😍😍 
    I meni je jučer i danas posebno teško, nikako se namjestiti, sve nešto steže, boli...
    A što se tiče diranja bebe i trbuha, ima jedna baš odlična majica (nažalost, nije moja)...

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    09. Rujan 2018. 14:34

hahaha predobra je majica 😂😍

mene je, za sada, dirala samo jedna kolegica koja je isto trudna. i nije mi uopće smetalo. ali fakat se nadam da će tako i ostat. ne mogu zamisliti da me random ljudi diraju 🤪

Monikaharmonika
    09. Rujan 2018. 14:34

Mislim da sam osjetila neko mrduckanje u trbuhu. Kad je kod vas bilo? Piše da mi je posteljica sprijeda.

barbiemama
    09. Rujan 2018. 14:36

Monikaharmonika

Mislim da sam osjetila neko mrduckanje u trbuhu. Kad je kod vas bilo? Piše da mi je posteljica sprijeda.

kod mene tek negdje s 19+ nešto. i to ful lagano. tjedan, dva poslije sam sa sigurnošću mogla reći da je beba. isto mi je sprijeda posteljica. 

Mina93
    09. Rujan 2018. 14:36

barbiemama

Neo je danas od moje mame dobio opravicu za Božić. već ga zamišljam na fotki ispred bora u tome. jao, preslatko 😍 a i drago mi je da se mama malo odlučila uključiti u shopping veselje. znači da je shvatila moju sugestiju.

inače, meni je danas baš nekako teško. zateže me dosta trbuh i osjećam se kao slonica nelica. eto, prikladan filing ga ulazak u zadnje tromjesečje 😂

Ajme 😍😍😍

truskawka
    09. Rujan 2018. 14:51

Bruna92

A kolko sam zaostataka ja sad procitalaaaa 🤦 ovdje si nitko ne smije dozvoliti odsutnost 😂😂
    Lily, ja vec danima tu trubim o bolovima u vađajni, preponi bla bla.. sirimo se, sve je to okej 😉
    Vidim da se dobro pripremate, pocele su se komode sastavljati 😊😊 bas mi je to milo ❤️
    Ja sam jos u fazi bijesa i cekanja te famozne komode od svekra i svekrve ali nitko ni rijeci… Mislim da cu ih bas danas pitati kad oni to misle, bez trunke ustrucavanja, ko ih j.be 😁😇
    Mi smo jutros isli u Omiš na kavu, sad cemo spremiti rucak i popodne na more 😁

Draga mislim da imas potporu svih nas da pitas svekrvu i svekra bez apsolutnog ustrucavanja. Pitaj i reci da moras znati da si znas organizirati. Da ne mogu oni to kupiti dok bus ti vec u bolnici. Ili nek kupe sad ili nek ti kazu da nece kupiti i bok

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.