Pticica hehehe Euzebije i Teofilija 😋😅😅 hvala hvala...
Lijepa busica i pusa i vama dvijema 😘😘
E a ne znam jel si primjetila, al neka etiketa ti visi na tebi 😂😂
Ana ajme i meni je to unosenje u bebu odvratno..mislim da ce oko mene svi biti tuceni koji ce to napraviti 🤣🤣 fuj kolko bakterija i svega prenose..zasto meni to nikad nije palo na pamet? Ja uvijek iz visine pozdravim bebicu i to je to..nemam ja sta nekoj bebici se unositi u nju sa svojom prljavom facom 😏😓
Meri dobro dosla 😉 ako ces nam ostati aktivna mozes li staviti lilypie? Cisto da nam je lakse kod tipkanja 😉 ako trebas pomoc reci 😉
❤N i V💙
Neo je danas od moje mame dobio opravicu za Božić. već ga zamišljam na fotki ispred bora u tome. jao, preslatko 😍 a i drago mi je da se mama malo odlučila uključiti u shopping veselje. znači da je shvatila moju sugestiju.
inače, meni je danas baš nekako teško. zateže me dosta trbuh i osjećam se kao slonica nelica. eto, prikladan filing ga ulazak u zadnje tromjesečje 😂
sve ste predivne i kupujete divne stvarčice. osjećam se super kad temom vlada pozitiva 😍
Ja sam se tako najela za ručak i onda sam pojela 4 pločice Merci bijele čokolade i odmah sam se sjetila Salatice uhhh nisam se ovako dugo najela da se jedva okrenem na krevetu
Sve stvarčice, robica i igračke su premedene. A komodice 😍😍
I meni je jučer i danas posebno teško, nikako se namjestiti, sve nešto steže, boli...
A što se tiče diranja bebe i trbuha, ima jedna baš odlična majica (nažalost, nije moja)...
url=https://lilypie.com]
hahaha predobra je majica 😂😍
mene je, za sada, dirala samo jedna kolegica koja je isto trudna. i nije mi uopće smetalo. ali fakat se nadam da će tako i ostat. ne mogu zamisliti da me random ljudi diraju 🤪
Mislim da sam osjetila neko mrduckanje u trbuhu. Kad je kod vas bilo? Piše da mi je posteljica sprijeda.
Mislim da sam osjetila neko mrduckanje u trbuhu. Kad je kod vas bilo? Piše da mi je posteljica sprijeda.
kod mene tek negdje s 19+ nešto. i to ful lagano. tjedan, dva poslije sam sa sigurnošću mogla reći da je beba. isto mi je sprijeda posteljica.
Neo je danas od moje mame dobio opravicu za Božić. već ga zamišljam na fotki ispred bora u tome. jao, preslatko 😍 a i drago mi je da se mama malo odlučila uključiti u shopping veselje. znači da je shvatila moju sugestiju.
inače, meni je danas baš nekako teško. zateže me dosta trbuh i osjećam se kao slonica nelica. eto, prikladan filing ga ulazak u zadnje tromjesečje 😂
Ajme 😍😍😍
A kolko sam zaostataka ja sad procitalaaaa 🤦 ovdje si nitko ne smije dozvoliti odsutnost 😂😂
Lily, ja vec danima tu trubim o bolovima u vađajni, preponi bla bla.. sirimo se, sve je to okej 😉
Vidim da se dobro pripremate, pocele su se komode sastavljati 😊😊 bas mi je to milo ❤️
Ja sam jos u fazi bijesa i cekanja te famozne komode od svekra i svekrve ali nitko ni rijeci… Mislim da cu ih bas danas pitati kad oni to misle, bez trunke ustrucavanja, ko ih j.be 😁😇
Mi smo jutros isli u Omiš na kavu, sad cemo spremiti rucak i popodne na more 😁
Draga mislim da imas potporu svih nas da pitas svekrvu i svekra bez apsolutnog ustrucavanja. Pitaj i reci da moras znati da si znas organizirati. Da ne mogu oni to kupiti dok bus ti vec u bolnici. Ili nek kupe sad ili nek ti kazu da nece kupiti i bok
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji