Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emily1801
    09. Rujan 2018. 10:04

Dobro jutro svima. 😁
    Salatice i moja to radi! Lupne par puta da se vidi, ja uzmem telefon da cu snimiti i nebi se pomakla ma nema šanse! Stidljive neke bebe, ne zele da ih snimamo. 😂

truskawka
    09. Rujan 2018. 10:05

_lily_0

Jutro cure
    Nisam se neko vrijeme javljala jer sam iskreno se malo povukla od svih sad sam bolje neznam kaj mi je
    Htjela sam vas pitat kad ste bile u 20 tjednu jeste imale ovakve tegobe
    Uglavnom danas je treci dan kako me boli prepona ljeva i boli sve do stidne kosti da napomenem boli samo kod hodanja dok lezim ne osjecam skoro nikakvu bol s tim da je danas ta bol puno manja nego ovih dana ali islreno me sad vec to brine dali je normalno pa eto molim vasa islustva
    Sutra svakako imam ultrazvuk i islreno jedva cekam jer me bas strah zbog ovog svega
    Beba se uredno javlja i osjetim ju svakodnevno
    Oprostite na duzem postu ali bas sam neka nikakva uvjek me ovakve stvari bace u neku depru

Draga ta bol je normalna..zdjelica ti se pocela siriti i manifestira se kao takva bol..mene to boli vec cca mjesec i pola ili dva..nekad bude bolje nekad losije..ovisi kako kad..najteze mi je ustati se iz kreveta, a ima noci kad se ne mogu ni okrenuti u krevetu s boka na bok koliko me boli i to bas lijeva prepona..pa eto ne brini..moramo pretrpiti tu bol

❤N i V💙

_lily_0
    09. Rujan 2018. 10:13

truskawka

_lily_0

Jutro cure
    Nisam se neko vrijeme javljala jer sam iskreno se malo povukla od svih sad sam bolje neznam kaj mi je
    Htjela sam vas pitat kad ste bile u 20 tjednu jeste imale ovakve tegobe
    Uglavnom danas je treci dan kako me boli prepona ljeva i boli sve do stidne kosti da napomenem boli samo kod hodanja dok lezim ne osjecam skoro nikakvu bol s tim da je danas ta bol puno manja nego ovih dana ali islreno me sad vec to brine dali je normalno pa eto molim vasa islustva
    Sutra svakako imam ultrazvuk i islreno jedva cekam jer me bas strah zbog ovog svega
    Beba se uredno javlja i osjetim ju svakodnevno
    Oprostite na duzem postu ali bas sam neka nikakva uvjek me ovakve stvari bace u neku depru

Draga ta bol je normalna..zdjelica ti se pocela siriti i manifestira se kao takva bol..mene to boli vec cca mjesec i pola ili dva..nekad bude bolje nekad losije..ovisi kako kad..najteze mi je ustati se iz kreveta, a ima noci kad se ne mogu ni okrenuti u krevetu s boka na bok koliko me boli i to bas lijeva prepona..pa eto ne brini..moramo pretrpiti tu bol

Hvala ti puno na odgovoru 😘

Jagodica86
    09. Rujan 2018. 10:29

Mina93

Jagodica86

Dobro jutro svima budnima
    Ja se napokon naspavala, imala sam 2,3 buđenja ali samo se namjestila i dalje spavala.
    Jučer provela dan na ZegeVege pa sam provela baš puno na nogama, pa skrenuli do CCO east, našla sam prekrasne hlače u h&m, tamni traper a udobne jako. I nekakve preeemekane tople tajce, jako rastezljive, kao da sam dekicu obukla na noge 😂😂 pa sam i njih uzela.
    Za bebu sad radim pauzu do 10.mjeseca,onda imamo radove u spavaćoj sobi, mijenjamo prozor pa onda krečenje i bojanje zidova, i onda tek namještaj, makar sam sve našla već isto u ikei samo moram raspored smisliti. 😊😊Jao kako se veselim ❤❤

I ja sam jucer bila u eastu u hmu po traperice 🤣 kad si bila? Ja negdje oko 6 čini mi se, vidjela sam par trudnica. Cijene su baš dosta visoke, pogotovo veste i košulje, sve oko 200 kn, puno mi je to. Mislila sam otići do CCO west ima tamo c&a isto trudnički dio pa pogledati majce. 

barbiemama
    09. Rujan 2018. 10:30

Klikerice, ja ti imam ovu kolijevku. Cam Cullami. na foru tih next2me je. oko 1700 kn. 

jutro svimaaaa 😘 danas sam na 27+0 i službeno u zadnjem tromjesečju. ne mogu vjerovati 😍

pepe1907
    09. Rujan 2018. 10:32

Meni mali lupa vodoravno i s rukama i nogama vec par dana..nekad zna mrvu iznad pupka ali za sad je oko pupka najvise

• zvrkica
    09. Rujan 2018. 10:33

Iskusne mame i buduće mame 😀

Gledam sad malo videa o baby handlingu i skontam kako hrpa ljudi podiže i drži novorođenče pogrešno 🤤🤤🤤🤤

imate li iskustva sa time?

Jagodica86
    09. Rujan 2018. 10:34

Ne znam šta mi se dogodilo iznad s porukom, sve se pobrkalo. 

• MeriM88
    09. Rujan 2018. 10:38

Pozdrav svima :) pratim vas od kad je bilo svega par stranica, pa evo da se prijavim. prva trudnoca, napunit cu 30 godina u 10.mj, termin mi je 25.12. Spol nismo sigurni, ali s jedno 17 tj je dr rekao da je mozda cura. U utorak mi je pregled pa se nadam da ce surađivat da znamo sigurno.. imam pitanje, za dobro jutro, u vezi iscjedka :D od pocetka ga imam više, sto je normalno, ali  u zadnje vrijeme mi je grudast :/ nema bas nikakav miris, samo se nekako zgrudao pa ne znam jesu li to gljivice, pitat cu u uto, nego eto, mozda se neka susrela s ovim. 

barbiemama
    09. Rujan 2018. 10:41

MeriM88

Pozdrav svima :) pratim vas od kad je bilo svega par stranica, pa evo da se prijavim. prva trudnoca, napunit cu 30 godina u 10.mj, termin mi je 25.12. Spol nismo sigurni, ali s jedno 17 tj je dr rekao da je mozda cura. U utorak mi je pregled pa se nadam da ce surađivat da znamo sigurno.. imam pitanje, za dobro jutro, u vezi iscjedka :D od pocetka ga imam više, sto je normalno, ali u zadnje vrijeme mi je grudast :/ nema bas nikakav miris, samo se nekako zgrudao pa ne znam jesu li to gljivice, pitat cu u uto, nego eto, mozda se neka susrela s ovim.

dobrodošla 😊 i ja ću napuniti 30 god u 10. mj!
    mislim da je grudast iscjedak povezan uz gljivice. nikad mi nije bio grudast osim u toj fazi kad sam ih imala. meni pak zadnjih par tjedana oskudniji iscjedak nego na početku. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.