Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    09. Rujan 2018. 09:49

Jutro Klokanice :) mi smo od cetvrtka kod mojih staraca tako da vec danima nista zivo ne radim, samo jedem i spavam 😬😬 prekopala sam cijeli tavan nigdje nicega pa me mozak zabolio dok sam se sjetila kome sam kaj dala, pa dok sam kontaktirala sve frendice i dala im zadatak da prekopaju kod sebe isto stvari jer tocno znam po komadu kaj sam od bebi stvari kome dala.. boga potaj di je to dalje zavrsilo 😒😒

url=https://lilypie.com]

truskawka
    09. Rujan 2018. 09:53

Salatica9192

Hvala cure 😊 Sad sam zvala mamu i strinu u sobu (5 poroda njih dvije) da mi gledaju stomak hahahhaha. One tvrde da je nisko beba i to je sve. Mama kaze da sam joj dah izbijala koliko sam bila visoko 🤣 Da nije ni to tako savrseno hahaha (tjesim se xD)
    Samo da ne zaboravim pitatiiii.
    Htjela sam vam snimiti koliko ona skace po donjem dijelu, i uzmem telefon, ona stane, ostavim tel - ona krene 😂 puna mi memorija snimaka stomaka hahahah da je hvatam.

Ma sve je to super nista se ne brini. Moj dr se cudio kako su moji visoko otisli..decko je skroz nisko tako da me u cerviks lupa s nogicama, a cura mi gore na zelucu..glavice su im obama desno od pupka..cura je smjestena vodoravno, a decko pod koso tako da mu nogice dodu s lijeve strane cerviksa i kad mi je mjerio cerviks sa uzvom onda se tocno vidlo kak me udara u njega..juuuj..to je tako neugodan osjecaj..tako da eto mogu biti svagdje i svakako..najbitnije je da se pred kraj namjesti s glavicom prema dolje..i to se dogadja tamo u kasnijim tjednima zato ne brini bas nista i uzivaj u malenoj 😊☺

❤N i V💙

truskawka
    09. Rujan 2018. 09:55

mmama2

Jutro Klokanice :) mi smo od cetvrtka kod mojih staraca tako da vec danima nista zivo ne radim, samo jedem i spavam 😬😬 prekopala sam cijeli tavan nigdje nicega pa me mozak zabolio dok sam se sjetila kome sam kaj dala, pa dok sam kontaktirala sve frendice i dala im zadatak da prekopaju kod sebe isto stvari jer tocno znam po komadu kaj sam od bebi stvari kome dala.. boga potaj di je to dalje zavrsilo 😒😒

A joooj..poznavajuci kako se netko brine o tudjim stvarima vrlo lako moguce da vise nista od toga neces ni vidjeti..mozda pokoju stvarcicu...drzim fige sto vise, ali eto tako to barem kod nas ide kad nekom nesto das ili posudis zapravo znas da vise nikad to neces vidjeti ni dobiti nazad..

❤N i V💙

_lily_0
    09. Rujan 2018. 10:02

Jutro cure 
    Nisam se neko vrijeme javljala jer sam iskreno se malo povukla od svih sad sam bolje neznam kaj mi je 
    Htjela sam vas pitat kad ste bile u 20 tjednu jeste imale ovakve tegobe 
    Uglavnom danas je treci dan kako me boli prepona ljeva i boli sve do stidne kosti da napomenem boli samo kod hodanja dok lezim ne osjecam skoro nikakvu bol s tim da je danas ta bol puno manja nego ovih dana ali islreno me sad vec to brine dali je normalno pa eto molim vasa islustva 
    Sutra svakako imam ultrazvuk i islreno jedva cekam jer me bas strah zbog ovog svega 
    Beba se uredno javlja i osjetim ju svakodnevno 
    Oprostite na duzem postu ali bas sam neka nikakva uvjek me ovakve stvari bace u neku depru 

Emily1801
    09. Rujan 2018. 10:04

Dobro jutro svima. 😁
    Salatice i moja to radi! Lupne par puta da se vidi, ja uzmem telefon da cu snimiti i nebi se pomakla ma nema šanse! Stidljive neke bebe, ne zele da ih snimamo. 😂

truskawka
    09. Rujan 2018. 10:05

_lily_0

Jutro cure
    Nisam se neko vrijeme javljala jer sam iskreno se malo povukla od svih sad sam bolje neznam kaj mi je
    Uglavnom danas je treci dan kako me boli prepona ljeva i boli sve do stidne kosti da napomenem boli samo kod hodanja dok lezim ne osjecam skoro nikakvu bol s tim da je danas ta bol puno manja nego ovih dana ali islreno me sad vec to brine dali je normalno pa eto molim vasa islustva
    Sutra svakako imam ultrazvuk i islreno jedva cekam jer me bas strah zbog ovog svega
    Oprostite na duzem postu ali bas sam neka nikakva uvjek me ovakve stvari bace u neku depru

Draga ta bol je normalna..zdjelica ti se pocela siriti i manifestira se kao takva bol..mene to boli vec cca mjesec i pola ili dva..nekad bude bolje nekad losije..ovisi kako kad..najteze mi je ustati se iz kreveta, a ima noci kad se ne mogu ni okrenuti u krevetu s boka na bok koliko me boli i to bas lijeva prepona..pa eto ne brini..moramo pretrpiti tu bol

❤N i V💙

_lily_0
    09. Rujan 2018. 10:13

truskawka

_lily_0

Jutro cure

Draga ta bol je normalna..zdjelica ti se pocela siriti i manifestira se kao takva bol..mene to boli vec cca mjesec i pola ili dva..nekad bude bolje nekad losije..ovisi kako kad..najteze mi je ustati se iz kreveta, a ima noci kad se ne mogu ni okrenuti u krevetu s boka na bok koliko me boli i to bas lijeva prepona..pa eto ne brini..moramo pretrpiti tu bol

Hvala ti puno na odgovoru 😘

Jagodica86
    09. Rujan 2018. 10:29

Mina93

Jagodica86

Dobro jutro svima budnima
    Ja se napokon naspavala, imala sam 2,3 buđenja ali samo se namjestila i dalje spavala.
    Jučer provela dan na ZegeVege pa sam provela baš puno na nogama, pa skrenuli do CCO east, našla sam prekrasne hlače u h&m, tamni traper a udobne jako. I nekakve preeemekane tople tajce, jako rastezljive, kao da sam dekicu obukla na noge 😂😂 pa sam i njih uzela.
    Za bebu sad radim pauzu do 10.mjeseca,onda imamo radove u spavaćoj sobi, mijenjamo prozor pa onda krečenje i bojanje zidova, i onda tek namještaj, makar sam sve našla već isto u ikei samo moram raspored smisliti. 😊😊Jao kako se veselim ❤❤

I ja sam jucer bila u eastu u hmu po traperice 🤣 kad si bila? Ja negdje oko 6 čini mi se, vidjela sam par trudnica. Cijene su baš dosta visoke, pogotovo veste i košulje, sve oko 200 kn, puno mi je to. Mislila sam otići do CCO west ima tamo c&a isto trudnički dio pa pogledati majce. 

barbiemama
    09. Rujan 2018. 10:30

Klikerice, ja ti imam ovu kolijevku. Cam Cullami. na foru tih next2me je. oko 1700 kn. 

jutro svimaaaa 😘 danas sam na 27+0 i službeno u zadnjem tromjesečju. ne mogu vjerovati 😍

pepe1907
    09. Rujan 2018. 10:32

Meni mali lupa vodoravno i s rukama i nogama vec par dana..nekad zna mrvu iznad pupka ali za sad je oko pupka najvise

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI