Dobro jutro svima
Meni je spavanje postalo katastrofa... Po cijeli noć kako god se namjesti negdje počinje zatezati,probadati, a da ne govorim ako se probudim na leđima stalno neka bol.Osjećam se ko neki bolesnik pod zadnje,a ne trudnica. I to sve dosta rano,a to bi trebale bit tegobe za 3 tromjesečje.
Dobro jutro svima :)
Istrazila sam malo onaj popust u lesnini. 20% na online kupovinu (baby asortiman osim snizenog, kolica i as). Vrijesi do 30.9.
Ja bi si isto mogla kupiti kadicu drugi tjedan (to ce biti moja prva kupovina za bebu jer cekam spol, ali za ovo stvarno nije bitan😂)
Cure, jedno jutarnje smijesno pitanje xD Zar je samo meni u skoro trecem tromjesecju, beba tamo gdje zaokruzeno. Znaci tu stomak skace, krece se. Apsolutno preko onog kruga ne ide. Gornji dio stomaka dzaba naduvan hahaha, nemam pojma od cega onda, jer tu beba i materica nisu. 🤣 Ne kontam kad ce preci gore. Beba ima oko 1kg, nije to malo. Nisam ovako zamisljala trudnocu 😅
Salatice i ja ju tu osjetim za sada. Javit će cure iz trećeg tromjesečja kako njima.
Vrištim na ovo gornji dio stomaka dzaba naduvan 😂😂😂😂😂
Cure, jedno jutarnje smijesno pitanje xD Zar je samo meni u skoro trecem tromjesecju, beba tamo gdje zaokruzeno. Znaci tu stomak skace, krece se. Apsolutno preko onog kruga ne ide. Gornji dio stomaka dzaba naduvan hahaha, nemam pojma od cega onda, jer tu beba i materica nisu. 🤣 Ne kontam kad ce preci gore. Beba ima oko 1kg, nije to malo. Nisam ovako zamisljala trudnocu 😅
Moj mali je svugdje, ali 90 posto vremena gore lijevo. I osjetim nožice ( ili ručice) gore desno, iako nekad se spusti pa mi "ispuše" nogicama zrak iz crijeva 😅 😅😅
A čuj, malena ti se tako smjestila. Njoj je tamo lijepo. A ti Salatice, nosi se s tim 😅😅😅
Pitaj dr slijedeći put kako točno nosiš. Sigurna sam da će ti odgovoriti 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Hahahaha, pitala sam prosli put, da li nosim nisko i on je rekao "nee, nije glavica nisko uopste, ali posteljica jeste" (tad je prvi put spomenuo da je posteljica nize). Ali sve kako sam zamisljala vecu trudnocu i kad citam kod vas, ono po cijelom stomaku skace, istripam se xD Zamisljam bebu od 3kg u donjem dijelu samo :O nema sanse, morace se penjati haha 🤣
Zvrkice,
nisam jedina znaci. Ali opet tebi se moze podici do moje nedelje. Vidjecemo iskustva mama sta kazu 😋
Jutro curke,
Ja sinoc zaspala ko top, izmorilo me slaganje namjestaja a poslije i generalka po stanu 😅
Allie meni se ovo isto cini prakticno, da ju moram prematat na komodi ne znam kako bi to izvela 😅 ovako sve ima svoje mjesto a mi srecom imamo mejsta u sobi tako da je bolje ovako 😊
Salatice moja bome me nasmijavas morat ce se Lena penjat gore. 😂 ja ju osjetim kako kad, nekad nize od pupka sto postaje sve rjede, sve cesce je u ravnini s pupkom desno i lijevo. Zna se okrenut pa je ispod pupka udara i tako al se nekako brzo vrati gore.
Mislim da ti je sve to normalno i ne moras se brinut, meni se ono nije javljala kak spada 2-3 dana ne moram ti ni govorit da sam bila u komi i nisam mogla spavat. Al se sve opet vratilo u normalu.. tako da samo opusteno i bit ce sve u redu 🤗😊
Mi smo sutra na kontroli, jedva cekam 😍
Ugodan dan curke, ja se idem bucnut u more malo danas 😊😎
Dobro jutro svima :)
Klikerica žao mi je da ti je jučer bio takav dan, nekad tako krene sve redom naopako, najbolje se pokupiti spavat onda :D
Ja sam imala neke goste, pa kuhanje, pospremanje, danas opet isto... Veselim se vikendu da nisam cijeli dan sama doma, al onda uvijek neke obiteljske obaveze se potrefe na vikende pa nikako da mm i ja malo guštamo, a jučer je baš bio lijepi dan...
Što se tiče lupkanja bebice, moja se počela javljati tek prije tjedan dana, ne osjetim ju još svaki dan ali rano je pa se ne brinem toliko, ali ono što mi je čudno, kad se javljala, toliko nisko je udarala da sam imala osjećaj da će izbit nogom dolje :D dakle nikad nisam osjetila na trbuhu, nego dolje, unutra negdje... Valjda je još rano i još je nisko...
Znaci i Nika nasikira mamuu 😶😋 I ja imam prebacaje mirnijih i nemirnijih dana i isto nikakva budem, ne primjecujem nista oko sebe - kao ludaca... xD
Uglavnom proslo je, i ako bi se opet desilo, sad znas da se samo ulijenila, nista drugo 😊
Ja sam trenutno na Google "polozaji beba u 27 nedelji trudnoce" 😂
Pitacu opet doktora za 12 dana.
Pticaselicazgst pa da, ima i opcija za preuzimanje u dućanu, tako ću i ja vjerojatno. Baš super za info, ja snimam tu kadicu već neko vrijeme, čekam neki popust :D iako u lesnini nema kombinacija boje koju bi htjela, al nema veze, bit će kompromisa...
Sortiraj odgovore
Najstariji