MareiKate dobrodošla ..kad je tebi termin?
Nemam nekih većih bolova hvala Bogu ali čim ustanem iz kreveta i malo prohodam ili stojim neko vrijeme na jednom mjestu npr.ako kuham, odmah mi se stomak stvrdne kao kamen i oteza da ga jedva nosim..pa odmah moram leći.
Zadranka normalno je da vec svasta boli a i treca trudnoca ti je, nije cudno da te sve ranije boli.
Pticice divim ti se stvarno. Samo u teoriji znam kakvi to bolovi mogu biti i koliko ogranicavaju, zeno svaka cast na stavu i pozitivi usprkos svemu 😘 Ima da Antonela bude najmirnija beba ikad i dozvoli mami puno odmora nakon poroda.
Salatice sutra je novi dan, bit ce bolje. ❤️ Hormoni kolo vode a stalno ista okolina i ogranicenost im ne pomazu. Odgrmi lose dane i sutra si kao nova 😘😘
Marelkatedobrodosla!
Kad vec prijavljujemo bolove… 😅 Mene ono koljeno i dalje boli, nekad jace, nekad slabije. Nekad se dignem pa sepam prvu minutu jer ne mogu drugacije. Malo me i vrat jos cvika ali bolje je. Prepona tu i tamo… sve u rok sluzbe 😁
A curee moje bass vam hvala..pomaze stvarno vasa podrska.....je tesko mi je kao i svakoj..znam i sve razumim...al valjda lakse kad ovako mozes reci nekom tko je isto bass sad u tom stanju...hvala vam svima od srca
url=https://lilypie.com]
Hvala svima na dobrodošlici! :) Termin je 27.1. ne znam jesam uspješno ovaj potpis dolje napravila, čudno mi je nešto?!
Dobrodošle sve nove cureee 😀😀😀 Sve najbolje u trudnoći želim ☺️☺️
url=https://daisypath.com]
Meni je isto ova, treca trudnoca najteza kaj je i za ovekivat jel..
Hvala svima na dobrodošlici! :) Termin je 27.1. ne znam jesam uspješno ovaj potpis dolje napravila, čudno mi je nešto?!
Dobro dosla i nek ti je uredna trudnoca.
Sto se potpisa tice sve je super samo nisi odabrala dobar link. Moras uzet pseudoHTML 😉
❤N i V💙
Ma do 12tt i kombiniranog sam toliko kukala oko leđa, placuci se budila po noci, razbijala glavu kako cu natuc 30kg u trudnoci jer sam gotovo nepokretna. Sad cete pitat kako sam bebu opce napravila,a a a? 😏😏😏 Hahaha, lipo! Udala sam se u 5i mjesec, i 4 dana prije primala blokade u kicmu da se dignem na noge za vjencanje. Operacija bila zakazana u Vinogradskoj nakon. I jel, trebalo je brak konzumirat, a nakon duze vrimena sam bila pokretna koliko/toliko, i eto. Prva bracna noc 😂
Nakon malo istinite sale, poanta price je da, dok te ne prestrasi malo veci problem, znamo od straha i panike napravit od muhe slona. Dok god su nam bebe zdrave, nek boli sta hoce. Sjetim se bulbi i pikice, pomolim za njih i zahvalim za sebe. Eto. Hebes leda, nisu prioritet 😎
Mareikate dobrodosle obje 😚 sretno do kraja!
Truskawka mjenjaj nick u ambasador lilypie-a 😁🤩
Ma do 12tt i kombiniranog sam toliko kukala oko leđa, placuci se budila po noci, razbijala glavu kako cu natuc 30kg u trudnoci jer sam gotovo nepokretna. Sad cete pitat kako sam bebu opce napravila,a a a? 😏😏😏 Hahaha, lipo! Udala sam se u 5i mjesec, i 4 dana prije primala blokade u kicmu da se dignem na noge za vjencanje. Operacija bila zakazana u Vinogradskoj nakon. I jel, trebalo je brak konzumirat, a nakon duze vrimena sam bila pokretna koliko/toliko, i eto. Prva bracna noc 😂
Nakon malo istinite sale, poanta price je da, dok te ne prestrasi malo veci problem, znamo od straha i panike napravit od muhe slona. Dok god su nam bebe zdrave, nek boli sta hoce. Sjetim se bulbi i pikice, pomolim za njih i zahvalim za sebe. Eto. Hebes leda, nisu prioritet 😎
Truskawkamjenjaj nick u ambasador lilypie-a 😁🤩
Tako je 😘😘😘kraljice,nek boli sta oce dok je bebac dobro,necemo kukat poslije ce mo se krpati😉
💜Karla💜Nicol💙Anton
Truskawkamjenjaj nick u ambasador lilypie-a 😁🤩
Bebica ti je bila suđena
Sortiraj odgovore
Najstariji