Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    07. Rujan 2018. 21:28

Strudlice najezila sam se. Da, i ja sam to pomislila. Ima i pozadinska prica o tome,al drugom prilikom 😉
    Kani taaaaako je, ima vrimena za nas. Njihovih je samo 9mj u nama 😘

truskawka
    07. Rujan 2018. 21:33

Pticica hahah morat cu mjenjat nick izgleda 🤣🤣

❤N i V💙

barbiemama
    07. Rujan 2018. 21:36

naručila sam si dvije spavaćice. nadam se da budu ok. nije mi se dalo do placa. nisu ni tamo jeftinije.

Klikerica
    07. Rujan 2018. 21:37

Strudlica

Ptičica

Ma do 12tt i kombiniranog sam toliko kukala oko leđa, placuci se budila po noci, razbijala glavu kako cu natuc 30kg u trudnoci jer sam gotovo nepokretna. Sad cete pitat kako sam bebu opce napravila,a a a? 😏😏😏 Hahaha, lipo! Udala sam se u 5i mjesec, i 4 dana prije primala blokade u kicmu da se dignem na noge za vjencanje. Operacija bila zakazana u Vinogradskoj nakon. I jel, trebalo je brak konzumirat, a nakon duze vrimena sam bila pokretna koliko/toliko, i eto. Prva bracna noc 😂
    Nakon malo istinite sale, poanta price je da, dok te ne prestrasi malo veci problem, znamo od straha i panike napravit od muhe slona. Dok god su nam bebe zdrave, nek boli sta hoce. Sjetim se bulbi i pikice, pomolim za njih i zahvalim za sebe. Eto. Hebes leda, nisu prioritet 😎
    Mareikate dobrodosle obje 😚 sretno do kraja!
    Truskawkamjenjaj nick u ambasador lilypie-a 😁🤩

Bebica ti je bila suđena

Hehehe... kak sam sretna što sam ovo pročitala! 
    Drž se pticiceeee,kod mene isto nije bas islo lako, 6 godina sam šetala po ginekolozima, nisam ni slutila da bi danas s vama mogla pričati o bebama,a onda sam nakon svih tih liječenja i operacija,biopsija,i pitaj Boga čega svega ne,saznala da sam trudna 4 dana prije naše svadbe.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• pepercorn
    07. Rujan 2018. 21:42

Vidim da ste pisale o Malm komodi. Mi ih imamo u spavacoj i super su, ali dosta su visoke (ako ima 4 ladice). Ja sam 164 i mislim da bi mi bila previsoka za previjanje jer mi je do iznad pupka. Pa eto vi koje ste nize da si bolje predocite visinu 😀

Klikerica
    07. Rujan 2018. 21:44

MareiKate

Hvala svima na dobrodošlici! :) Termin je 27.1. ne znam jesam uspješno ovaj potpis dolje napravila, čudno mi je nešto?!

Jesi u Zg? U koju bolnici planiras roditi? 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

truskawka
    07. Rujan 2018. 21:47

barbiemama

naručila sam si dvije spavaćice. nadam se da budu ok. nije mi se dalo do placa. nisu ni tamo jeftinije.

Od kud si narucila?

❤N i V💙

• Strudlica
    07. Rujan 2018. 21:48

barbiemama

Mene nekako robu za sebe strah naručivati da ne vidim jer mi se sve te spavaćice čine ogromne i da će mi stajat ko na vješalici,a opet gledam koda ću je koristit iza pa ono. Nikako se odlučite naručiti ili ne

Maggie85
    07. Rujan 2018. 21:49

E sad dok ja svima iskomentiram...
    Hana, imam tablete ulja jetre bakalara, ali ne uzimam baš svaki dan, kako se sjetim, ispadne možda 2-3 x tjedno. Ne znam napamet kolika je doza, kupila sam ih preko iHerba.
    Ptičice, žao mi je da te mama naživcirala, i ja bih svojoj valjda svašta rekla da mi je napravila što je tebi tvoja. Kak si je ona to zamislila kupiti sve stvari bez da ih ti vidiš? Ma svašta...
    Ivylee i Miranda, ja bih voljela čuti vaše mišljenje o prehrani, otvorena sam uvijek da naučim nešto novo, pogotovo od educiranih ljudi s argumentiranim komentarima.
    Recimo Klikerica je baš napisala da su domaći suhomesnati proizvodi nezdravi. Po meni su oni puno bolji izbor od salama, smokija, čokolina, čipsa, peciva, nutelle, sladoleda, instant jela iz vrećica i slične hrane.
    Zadranka, samo polako, sjeti se svaki put kad počneš paničariti da to ne pomaže ni tebi ni bebi. Pozitivne misli donose pozitivne stvari.
    A evo što sam ja danas radila:
    :

Maggie85
    07. Rujan 2018. 21:53

A išla sam na Trg zapravo po ovo:

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.