Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    07. Rujan 2018. 18:09

mmama2

Jel imala koja ikada upalu mjehura ili sl nesto, kako to izgleda 😒😒

Meni se čini da sam imala. Peckalo me kad bi piškila 15-ak min neposredno iza. Pila brusnicu par dana i sve je bilo opet ok 😉 Zadnji put urin besprijekoran😊😊 i jedna urino prije toga isto.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

mmama2
    07. Rujan 2018. 18:10

Neki dan dan sam pokisla, i sada me bas boli nisko dolje u trbuhu, pika me dosta, al cim sjednem ili legnem prode 😒😒 pisam stalnoooo, ne pece i nije neugodno al ustvari i ne osjecam da pisam, samo cujem da ide .. nisam pametna

• Strudlica
    07. Rujan 2018. 18:14

mmama2

Neki dan dan sam pokisla, i sada me bas boli nisko dolje u trbuhu, pika me dosta, al cim sjednem ili legnem prode 😒😒 pisam stalnoooo, ne pece i nije neugodno al ustvari i ne osjecam da pisam, samo cujem da ide .. nisam pametna

A ne vjerujem da ti je to o da upala mjehura jer mene bi peckalo ležala,stajala ili što god dok se ne umiri

Ana89
    07. Rujan 2018. 18:16

Strudlica

mmama2

A ne vjerujem da ti je to o da upala mjehura jer mene bi peckalo ležala,stajala ili što god dok se ne umiri

Da, da, pecka u bilo kojem položaju, dok kao odjednom ne prestane. Do slijedeće prilike jel 😅😅

url=https://daisypath.com]

Miranda
    07. Rujan 2018. 18:17

Ivylee suosjecam za kontroliranje na gluposti 😬
    Hana ne znam kakav materijal ti nude ali klasicne kirurske su jako tanke i poluprozirne, ne bi ti to bilo dovoljno. Pitaj na tecaju najbolje, nemam u glavi opciju za jednokratne spavacice 🤔
    Tedi imate i negdje oko Importane galerije, mozda i unutra. Ne znam tocno gdje, samo sam snimila ogromnog medvjeda s natpisom Tedi kojeg su parkirali ispred, ne mozete fulat 🤣
    Strudlice vjerojatno je samo sirenje, mozda kruzni ligamenti. Ako najvise boli kad sjedas ili se dizes i lakse je kad drzis noge na povisenom, to je to. 

• Strudlica
    07. Rujan 2018. 18:22

Miranda

Ivyleesuosjecam za kontroliranje na gluposti 😬
    Hana ne znam kakav materijal ti nude ali klasicne kirurske su jako tanke i poluprozirne, ne bi ti to bilo dovoljno. Pitaj na tecaju najbolje, nemam u glavi opciju za jednokratne spavacice 🤔
    Tedi imate i negdje oko Importane galerije, mozda i unutra. Ne znam tocno gdje, samo sam snimila ogromnog medvjeda s natpisom Tedi kojeg su parkirali ispred, ne mozete fulat 🤣
    Strudlice vjerojatno je samo sirenje, mozda kruzni ligamenti. Ako najvise boli kad sjedas ili se dizes i lakse je kad drzis noge na povisenom, to je to.

To ti ja osjećam najviše dok se krećem i kao da me i rana od epiziotomije zateže.... U ovoj trudnoći koda sam bolesnik,a ne trudnica

Klikerica
    07. Rujan 2018. 18:25

Što se prehrane tiče,vec su mi natrljali nos ovdje zbog spomena čokolina,ali se ispostavilo da ga jede 80% ,ne svaki dan,ali povremeno.
    Ja se ne mogu pohvaliti turbo znanjem niti o nutricionizmu niti o kuhanju,ali zato imam muža koji kuha profesionalno,pa zna. Sve za nas dvoje radi s najboljim namirnicama koje moze naci,ide svaki drugi dan na Dolac gdje poznaje ljude od kojih uzima robu. Kuha sve na maslacu,koristimo skuplje začine i stvarno ogromnu lovu trošimo na hranu. Izuzev toga što sam ja sada na dijetnom režimu,pa jedem ono od čega me ništa ne boli,to mi je kriterij za odabir. Da nisam gladna i da me ne boli. Može bit i čokolino. Jer mislim da su napadi najgore što bebi mogu priuštiti,puno gore od bilo kakve hrane. Uz sve to junk food uopce ne volim, kao ni slatkiše... volim kuhano,variva i juhu moram jesti svaki dan. Ono sto jako volim a nezdravo je,a sada uopce ne jedem su suhomesnati proizvodi...kobasice,slanina,kulen,pečenica... toga imamo doma iz Slavonije u izobilju,a u širokom luku obilazim,mada mi cure sline i na pomisao. Već je netko spomenuo da se hranimo onako kako smo naučeni,i to je istina. No,sada taj dio preskačem i još puno toga što bi inače pojela da nisam trudna i da nisam na dijeti. Meni je sada svaki dan pomisao šta ću jesti mučenje,jer stvarno mi se neda svaki dan toliko analizirati sve parametre. 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Marti8
    07. Rujan 2018. 18:35

Hana Tedy je nesto tipa ofertisime,imaju te neke stvari za kucu,igracke i takve sitnice..robu nisam nikad vidjela tamo..a sad vec dugo mirujem pa mozda se nesto i promijenilo😂
    Strudlice mene tako pika dolje kao na samom ulazu i zna zatezati nekada..ja sam si to prepisala svojoj niskoj posteljici.
    Klikerice di si bas spomenula kulen,kobasice,slaninu..jaoooo odma sam gladna😋

barbiemama
    07. Rujan 2018. 18:48

ni ja u Tedyu nikad nisam vidjela robu. 

Mmama2, mislim da ti to nije upala mjehura. jer upala baš boli i čim ju dobiješ nekako znaš da je to to zbog bolova. 

• Strudlica
    07. Rujan 2018. 18:53

marti8

Hana Tedy je nesto tipa ofertisime,imaju te neke stvari za kucu,igracke i takve sitnice..robu nisam nikad vidjela tamo..a sad vec dugo mirujem pa mozda se nesto i promijenilo😂
    Strudlice mene tako pika dolje kao na samom ulazu i zna zatezati nekada..ja sam si to prepisala svojoj niskoj posteljici.
    Klikerice di si bas spomenula kulen,kobasice,slaninu..jaoooo odma sam gladna😋

Hahaha mene ne pika, samo ta neka bol,baš i je koda se nešto širi. I koda me koža zateže di mi je ta rana bila... Meni posteljica nije nisko. Idem sad 13og na kontrolu pa ću pitat šta se to dešava :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.