zadranka, kad bi mi netko rekao da ce sve do kraja bit u redu s bebom a da ja potpisem da mi ekstruzija onemoguci dizanje, pitala bi di tribam potpisat. Znaci leda i noga me bole ludacki, ali ludacki. Bit cu sad i malo "greza", ali nakon nuzde koju obavljam polustojecki jer sjest nemogu, nisam u stanju obrisati se jer ne mogu dohvatiti rukom iza, vec idem odmah u kadu. Nemam tus kadu nego skale kod kade za uci unutra jer nemogu dignut nogu. Vjeruj mi, uopce me nije briga koliko me boli. Svaka 3t kad odem na kontrolu i bedrena je dovoljno duga, sve manje me briga.
Mene jedinu dusa boli hahaha 😂 Spremna sam za spavanja, sutra se nadam da se budim raspolozenija 🤗
Mene jedinu dusa boli hahaha 😂 Spremna sam za spavanja, sutra se nadam da se budim raspolozenija 🤗
Tebi i tvojoj dusi saljem veliki zagrljaj. Samo hrabro salatice hrabra 😘
Salatice, sutra je novi dan ❤️😘
za sada me ne bole nikakve kosti, ali se osjećam bačvasto. fali mi ona neka lakoća kretanja i traperice 😂
Drage žene, čitam vas već dugo a evo danas me povukla želja da se i javim. Prijavljujem jednu curku na putu i trudnicu sa većinom tegoba koje pretresate svakodnevno :D od samog početka mirujem zbog povećeg hematoma, prekomjerno povraćanje je isto dugo trajalo a sad smo evo već na pola puta i jako pozitivni usprkos užasnim bolovima u leđima. Moram priznat da od kako sam dobila zeleno svijetlo od doktora za lagano kretanje i počela lagano vježbati, bolovi su znatno manji. Prije tjedan dana sam jedva ustajala i hodala kao invalid, a sad sam si baš ok :) da ne duljim više za početak, pozdrav svima :)
Strudlice, ja sam nekidan pisala bas o toj vrsti boli… Boli me vađajna, kost s njene prednje strane i boli me kad idem sjest, ustat i podignut noge dok stojim. Receno mi je da je zbog sirenja svega dolje jer nemam nikakve druge tegobe ni bolove 😊
Hahaha mene te kosti lijevo i desno, osjećam ko tu neku podmuklost kad stojim il' se lagano gibam i da bude jooooš smješnije kad se pomokrim pa ti mišići kad se opuste oko vađajne ne počne to bolit... Ali kako kažeš dok nema krvarenja sve je ok. Ali ipak ću ja ginekologa pitat šta je to s mojoj vađajnom ipak on to malo vidi bolje
Doć ću mu i reć:doktore mene bole kosti oko vađajne muž gleda u mene i ne vjeruje....
A prvu trudnoču sam bez ičega toga prošla,bez upale mjehura,bez pritisaka,a kamo li da me vađajna boli
Mene ne boli isto sad ništa, samo sam si "okruglastija". I teže dolazim do vejđej 😂Sinoć me doduše boljela noga. Malko me i zatezalo. I kad sam se danas dizala sa uzv stola malo me štrecnulo nešto u trbuhu nakratko.
Ali ne pridajem tome pažnju preveliku. Face it, žene smo. Uvijek nas neku kuki muči. Ako nije pms, onda je ms,ako nije to je nešto treće. Trudnoća da ne pričam. Pa oporavak od iste. Da ne spominjem mjehur i druge izložene boljke . Ali mi ipak sve uspijemo 😀😀 😉😉 Samo moramo biti hladne glave i tražiti uvijek pozitivnu stranu 😁😁.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
zadranka, kad bi mi netko rekao da ce sve do kraja bit u redu s bebom a da ja potpisem da mi ekstruzija onemoguci dizanje, pitala bi di tribam potpisat. Znaci leda i noga me bole ludacki, ali ludacki. Bit cu sad i malo "greza", ali nakon nuzde koju obavljam polustojecki jer sjest nemogu, nisam u stanju obrisati se jer ne mogu dohvatiti rukom iza, vec idem odmah u kadu. Nemam tus kadu nego skale kod kade za uci unutra jer nemogu dignut nogu. Vjeruj mi, uopce me nije briga koliko me boli. Svaka 3t kad odem na kontrolu i bedrena je dovoljno duga, sve manje me briga.
Auuuuu sad kad ovo čitam sram me reć da me to bolucka .. Svaka čast na pozitivnom stavu i hrabro naprijed znam kako izgledaju ti bolovi po mami koja je baš jučer operirana tako da baš mi je žao da ti je tako
Zadranka normalno je da vec svasta boli a i treca trudnoca ti je, nije cudno da te sve ranije boli.
Pticice divim ti se stvarno. Samo u teoriji znam kakvi to bolovi mogu biti i koliko ogranicavaju, zeno svaka cast na stavu i pozitivi usprkos svemu 😘 Ima da Antonela bude najmirnija beba ikad i dozvoli mami puno odmora nakon poroda.
Salatice sutra je novi dan, bit ce bolje. ❤️ Hormoni kolo vode a stalno ista okolina i ogranicenost im ne pomazu. Odgrmi lose dane i sutra si kao nova 😘😘
Marelkate dobrodosla!
Kad vec prijavljujemo bolove... 😅 Mene ono koljeno i dalje boli, nekad jace, nekad slabije. Nekad se dignem pa sepam prvu minutu jer ne mogu drugacije. Malo me i vrat jos cvika ali bolje je. Prepona tu i tamo... sve u rok sluzbe 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji