Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    07. Rujan 2018. 23:24

Cure ja samo da se javim 😁 snimila sam trbuscice i lijepe vijesti s pregleda i neku slatku robicu 😍 cijeli dan sam u pokretu pa sam imala zaostatke i nikako komentirat 🤣 i da, ove zadnje spavacice su mi super, vjer cu i ja iz tamo uzet, takodjer ne planiram u njima bit dugo, samo koliko moram, bolnica i to je to, doma tajice i pidzama 😁 laku noc svima 😘

MareiKate
    07. Rujan 2018. 23:46

Truskawka hvala na uputi, skužila sam da nešto ne štima ali ne i što :D
    Klilerica, iz zg sam i planiram roditi na sv. duhu, nekako sam usput čula o nekoliko divnih ginekologa/ica tamo pa mi se čini da bi to mogao biti dobar izbor
    Magie85 i ja sam si neki dan kupila jedne crne u hm-u za 200 kn, super udobne su
    Barbiemama ja sam gledala okolo spavaćice i čini mi se da MA desire ima najbolje, baš me zanima kad ti dođu...
    Meni je danas došao prvi paketić koji sam naručila za curku sa Etheral stranice - Terra pelene od bambusa, par od pamuka i ručnik od pamuka... Žao mi je da nisam uzela sve od bambusa - nisam znala da je on tako neusporedivo s pamukom mekan... I kao s pranjem ne gubi mekoću...

Salatica9192
    08. Rujan 2018. 00:13

Ja kunjam odavno xD Sad se probudila i napad na cokoladu sa rizom 😶🙄 
    Hvala curee, znam svee i izneevira me sto se tako osjecam, naljutim se na sebe. Ja zbog onih problema sam sebe ubijedila bila da necu imati djece  :O iako nikakav problem nemam anatomski i nisam ni pokusavala... I sad kukam 👹Opet me sram bilo haha. 
    Maggie, 
    super si u hlacamaaa 😊 i apsolutno se slazem za domacu ishranu. Ne mogu se pohvatili svojom ishranom nikako, ali makar dolazim u dodir sa mnogom domacom hranom (jaja, meso, salate, povrce, ajvar, kajmak, kukuruzno brasno, itd itd). 
    I za kraj, cura dobila poklon i prsluce hahaha. Broj 68 xD Zaova krenula u shopping. Voli te fore, haha, kontam se, neka kupuje ako voli, veliki je broj, obucu ga nekad njoj za dusu😊

Emily1801
    08. Rujan 2018. 00:43

Maggie super ti stoje trapke! 
    I cestitam na prvim platnenim pelenama! 🎉
    Od koje tete sivalice si kupila?
    Decko i ja sutra ujutro idemo na predavanje o platnenim pelenama u eko butik. Bas se veselim, a planiram kupiti i koju tetricu jer sam vidjela da imaju predivnih na akciji. 

MareiKate dobrodosla i cestitam na curici, neka bude sve skolski do kraja. 
    I ja idem na sv. Duh, ja sam kod dr. Akšamija i odlicna je! Svaki put pusti i decka na uzv da vidi bebicu, sve nam detaljno objasni i ne mozemo vjerovati kakve srece imamo da idemo k njoj. Nadam se da ce nam ona biti i na porodu.

Ana89
    08. Rujan 2018. 01:02

Salatica9192

Ja kunjam odavno xD Sad se probudila i napad na cokoladu sa rizom 😶🙄
    Hvala curee, znam svee i izneevira me sto se tako osjecam, naljutim se na sebe. Ja zbog onih problema sam sebe ubijedila bila da necu imati djece :O iako nikakav problem nemam anatomski i nisam ni pokusavala… I sad kukam 👹Opet me sram bilo haha.
    Maggie,
    super si u hlacamaaa 😊 i apsolutno se slazem za domacu ishranu. Ne mogu se pohvatili svojom ishranom nikako, ali makar dolazim u dodir sa mnogom domacom hranom (jaja, meso, salate, povrce, ajvar, kajmak, kukuruzno brasno, itd itd).
    I za kraj, cura dobila poklon i prsluce hahaha. Broj 68 xD Zaova krenula u shopping. Voli te fore, haha, kontam se, neka kupuje ako voli, veliki je broj, obucu ga nekad njoj za dusu😊

Zaova voli modirati ha? Zgodan prslučić 😍😍 
    Ja sam dobila od sestara plavu kasicu na za bebu s nekim slatkim tekstom i čarapice. Doduše, malo prevelike , ali ful slatke 😀. Skužila sam da bebi veličine naučiš tek kad si sam kupuješ za bebu.
    Spavaćice za dojenje imam 2. Boja roza na srca i lavande na kao cvjetiće. Na nekom sajmu sam našla. Iskreno, ne sviđaju mi se, mrzim spavačice i sve si mislim nabaviti majice sa otvorom za dojenje. Možda ih obučem dvaput - spavačice..

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Nunii
    08. Rujan 2018. 02:36

Nove curke dobro nam dosle 😊

Za cudo,ne spava mi se. Nadala sam se brzo snu,ali nece. Umorilo me sve ono jucer,ali dobro je da je to bilo zadnje vadenje krvi u trudnoci. 

I muce me kg 😕 Dobila sam za sad 7 kg. Zaokruzil smo se na 70. Imam osjecaj da su sad bas krenule i onda procitam da bi sad beba trebala dobivati 100g po tjednu?

zadranka,mene zna ponekad depresija/strah uhvatiti. Ne osjecam se vise pokretna ko prije,teze mi je uzeti neku stvari koja je malo nize ili opet vise. Panika mi je najbolja frendica. Odlucila sam ne citati iskustva drugih. Eto za ovaj test za secer dan prije sam bila u panici i uzasno nervozna. Vjerovatno mi je i od toga doslo zlo. I kad procitam da je nekoj nes,pr boli je kost neka,eto i mene boli. Pocela sam si vise umisljati da imam nes sto nemam.
    Nisam na mirovanju,ali sam radila do treceg mjeseca mislim ili malo ranije prestala kad su pocele mucnine. Ne mogu zamisliti da moram putovati na posao i biti tamo oko 8 sati. Istina da je doma dosadno za popizdit,al pogledala sam najmanje 6 serija,filmove ne brojim vise i ucim taj fuj njemacki 😂 Prije bi kineski naucila nego njemacki. I opet neki strah da kad progovorim da ce mi se smijati zbog izgovora ili necega.
    Ok,luda sam. Odoh spavat.

• Dalal
    08. Rujan 2018. 04:31

Ima li ijedna još problema sa venama ?..Ovo kod mene više nije normalno. ..Imam ih od početka trudnoće ali u zadnjih par dana su baš poiskalale debele kao prsti. .i još sad nisu samo na listovima već po cijelim nogama..Msm nije sad da to boli nešto strašno. .Ali brate mili grozno izgleda ...Dobila sam i one čarape kompresija...nosim povremeno. .Neko kaže ne smiju se koristiti dok odmaram. .neko kaže ne skidaj. ..a ja sto vise čitam o njima to manje znam 😣😣. .Valjda se povuku poslije poroda. .iako mi genetika po tom pitanju nije naklonjena. ..E baš sam baksuz 😀😀😀

Salatica9192
    08. Rujan 2018. 05:28

Ana,  
    voli te fore, cupave prsluke npr haha, dok ja nisam u tom fazonu. 
    A samo ja volim spavacice izgleda haha. Mislim sad u trudnoci su mi spas bile, u kuci sam samo u njima bila, a kad sam u sobi, zavratim ih skroz xD Kako je vruce. A sto se tice tih sto imaju otvore za dojenje, kod nas imaju za 7-10eura. Bas onakve kao kod Barbie. I grudnjaci sto se otvaraju - 2,5 eura valjda. To mi je rekla komsinica sto se porodila skoro, nisam jos vidjela ja.
    Dalala, 
    s tim nemam problem, a znam da je Barbie spominjala venu, ali jednu nesto, mislim da nema neki veci problem. Mama ima probleme i maze se raznim rakijama nekim po noci, soba joj cesto kao da je pijanica. Mislim tako joj se upali nekad neka :/ Znam da je zna boliti bas. Nadam se da ce se neko javiti sa savjetom. 

Maggie85
    08. Rujan 2018. 06:34

Emily1801

Maggie super ti stoje trapke!
    I cestitam na prvim platnenim pelenama! 🎉
    Od koje tete sivalice si kupila?
    Decko i ja sutra ujutro idemo na predavanje o platnenim pelenama u eko butik. Bas se veselim, a planiram kupiti i koju tetricu jer sam vidjela da imaju predivnih na akciji.
    .

Emily, radi se o Flafi pp. Kakvo je to predavanje u Eko butiku, i gdje se održava?? Sad uskoro idem van Zagreba pa ne mogu ionako doći, ali možda bude još nekad... da sam znala ranije, možda bih se još nekako izorganizirala drugačije.
    Kolika je cijena tetri na akciji? Možda da mi uzmeš koju (bambusove me zanimaju) ako ćeš i sebi pa mi daš na tečaju u Merkuru (čini mi se da i ti ideš)?

Ana89
    08. Rujan 2018. 06:35

Salatica9192

Ana,
    voli te fore, cupave prsluke npr haha, dok ja nisam u tom fazonu.
    A samo ja volim spavacice izgleda haha. Mislim sad u trudnoci su mi spas bile, u kuci sam samo u njima bila, a kad sam u sobi, zavratim ih skroz xD Kako je vruce. A sto se tice tih sto imaju otvore za dojenje, kod nas imaju za 7-10eura. Bas onakve kao kod Barbie. I grudnjaci sto se otvaraju - 2,5 eura valjda. To mi je rekla komsinica sto se porodila skoro, nisam jos vidjela ja.
    Dalala,
    s tim nemam problem, a znam da je Barbie spominjala venu, ali jednu nesto, mislim da nema neki veci problem. Mama ima probleme i maze se raznim rakijama nekim po noci, soba joj cesto kao da je pijanica. Mislim tako joj se upali nekad neka :/ Znam da je zna boliti bas. Nadam se da ce se neko javiti sa savjetom.

Moja majka je imala upalu u venama, rupa joj se napravila u nozi od nje pred par godina. Samo budala nije htjela operaciju da joj pomogne . Trajalo je mjesecima. Dobila sam nadam se, bolju genetiku. 
    Imam tu jednu venu izdajicu na lijevoj nozi, ali sve je ok, ne boli, ne raste.... sva sreća. I noge su mi često na povišenom zbog tih protoka krvi da spriječim kojekakve probleme , pogotovo uz povećanu tjelesnu težinu.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.