I AllieH, da... Bambus je predivan, ja kad sam naručivala dugo sam se dvoumila i kao ajd uzet ću ručnik od pamuka da ne uzmem baš sve najskuplje i set malih bijelih tetrica, šarene tetrice sam uzela od bambusa, veće i manje, i sad mi žao da sam gledala da uštedim 40 kn na ručniku jer mislim da vrijedi te razlike. Al dobro, iskoristit će se sve :)

Cure dobro jutro meni je vec debelo dan...sto se tice spavacica i u prvoj trudnoci nisam imala one za dojilje nego neke mrvu vece koje mi je dala mama i ok su bile za dojenje u bolnici ta tri dana sta sam bila a i ja sam po konstrukciji 50ak kila i oko 170 visoka pa su mi valjda zato bile ok tako da ih necu kupovati niti sada...a mobitel mi je bez zvuka kad god sam doma jer me nervira kad me netko zove s posla a kad izadem iz stana je na zvuku da me mogu dobiti oni koji cuvaju L...

Meni na Etherealu stoji kosarica slozena vec neka 2 tjedna, stalno jos nesto gledam i premecem, ali rucnik sam od starta rekla uzeti od bambusa i 2 tetra pelene/dekice. Al sad se lomim i da obicne tetrice vecinom uzmem bambusove. Jesu skuplje, ali ako ne gube na kvaliteti pranjem i razlika je ocigledna, radije bih uzela vecinu bambus. Nisam nikad bila ovoliko neodlucna kao sa stvarcicama za bebu.
I da, MareiKate, dobrodosla nam!
Truskawka, ni meni nemamo TV u sobi, zasad sam misljenja da ga necemo ni stavljati. Sto se zvuka na mobitelu tice, to stisavanje mi je navika jos od srednje skole, a sad u vrijeme Whatsappa, Vibera i sl. uvijek neki vrag zvoni kad ne treba tako da je ovako najbolje. Muz isto gasi sve.
Nego, kako ne mogu vise piti onaj odvratni Mg u granulama iz DM-a, krenula sam si sinoc naruciti kalcij i magnezij od Solgara u kombinaciji. I gledam, kod nas je neka kombinacija s cinkom 109kn za 100 tableta. A na iHerbu kalcij + magnezij citrat od 250 tableta izadje 20$. Kod nas stvarno ne znaju koliko bi naplatili te suplemente i vitamine. Onda sam se fino sjetila da mi dolaze moji iz SAD-a za 3 dana i rekla im da mi kupe, da ne cekam posiljku 2 tjedna.
Nisam planirala uvoditi nista novo od tih vitamina, ali me sad svi plase s tim kalcijem i zubima.
Inace, sve prijateljice koje su vec rodile su mi rekle da sve sto pijem sad u trudnoci nastavim piti i cijelo vrijeme dojenja. Je li to zaista potrebno?

Luka ❤
AllieH tak je i meni stajalo dugo i stalno sam nešto micala i dodavala, al morala sam odlučiti jer je u narudžbi bio i poklon koji uskoro moram predati pa sam kliknula i eto :D

Jutro curke. 🤗
Allie bambuse su deff bolje i mekse, ja sam uzela 2 i mislim ih koristit za pokrit malenu ili umotat ju tj u trenutcima kad ce imat najvise dodira sa bebom. Tetre su isto mekane, 100 % pamuk a one ce mi bit da obrisem kad bljucne, stavim kao podlogu negdje itd.. nekako mi glupo koristit bambusove dekicu kad bljucka, pokrijem za dojit itd.. napravi kako mislis da je najbolje.
Ajmeee zaboravila sam narucila rucnik od bambusa 🙄
Ja isto iskljucim zvuk i vribraciju i sve, najvise od svega mi idu na zivcs osobe koje pisu sto poruka tj zar ne mogu napisat sve sto imaju u jednoj i onda poslat?!?! I onda kad to krene sto put zveckat izgubim sve zivce 😪
Salatice moja, nemoj ti nama bit tuzna i sva nikakva. Znas da ce te proc i opet ces nam bit vesela. 😊 i mene nekad operu te depre al se brzo pokusam i uspijem skulirat 💪 samo dodjem ovdje i to je to 🔝
Maggie super ti stoje trapke, fit mama 😊
Ajme spavacice 😟 volim jedino one na mickey mousea 😅😂😂 isto cu narucit od ma desire ak ne nadjem nesto na placu prije 😊
Mi danas radna akcija, uopce se ne veselim 😅 jucer smo slozili svoju malmicu od 6 ladica danas slazemo za Niku 😊
Posaljem slike kasnije, lijep dan vam zelim i odmarajte 😘

ptico, taman sam te htjela pitati jeste nocas osjetili potres? Citam sad da je bio jaci potres oko Imotskog, ne znam koliko se kod vas osjetilo i je li uopce.
Jedva cekam slikice! 🤗

Luka ❤
Allie nisam osjetila, bili smo vani pa mozda i radi toga. Al sam zato osjetila onaj od neki dan, prosli tjedan sto je bio. Bome se sve dobrano treslo i probudilo me 😪 ne svida mi se sto se ovako zaredalo, svaki tjedan po jedan 😟
Hvala sto pitas 😊

Jutro 😀
Kod mene prvo kava pa onda možemo o doručku 😀 ok, znam da nije zdravo ali što ću.
Maggie traperice su odlične! I super sto ideš na ZeGe Vege festival. Trebala sam.i ja doći, ali eto, spriječena sam od ove pisulje male podstanarke 😀😀
Salatice meni je taj prsluk baš sladak 😍😍

Jutro cure
Nije me bilo jucer i jutros me doceka lektira kako je neko reka hahaha
Prosa mi dan u slavlju rodendana pa se nisam stigla javit, 31g 😱sad se vec opasno priblizavam 40🙊🙉🙈
Vise ne znam ko je sta pisa, vidim da su samo dobre i pozitivne vijesti sta je najbitnije i da nam se tako nastavi do kraja ❤️
Potres nisam osjetila ali vidim da se najvise osjetia doli oko makarske pa do splita mi smo malo zapadnije, nije mi bas ugodno sta se ponavljaju 😕
Maggie super ti stoje trapke!
I cestitam na prvim platnenim pelenama! 🎉
Od koje tete sivalice si kupila?
Decko i ja sutra ujutro idemo na predavanje o platnenim pelenama u eko butik. Bas se veselim, a planiram kupiti i koju tetricu jer sam vidjela da imaju predivnih na akciji.
.Emily, radi se o Flafi pp. Kakvo je to predavanje u Eko butiku, i gdje se održava?? Sad uskoro idem van Zagreba pa ne mogu ionako doći, ali možda bude još nekad… da sam znala ranije, možda bih se još nekako izorganizirala drugačije.
Kolika je cijena tetri na akciji? Možda da mi uzmeš koju (bambusove me zanimaju) ako ćeš i sebi pa mi daš na tečaju u Merkuru (čini mi se da i ti ideš)?
Aha, pa da vidjela sam na Facebooku da imaju štand.
Predavanje sam vidjela skroz slucajno na facebooku od eko butika.
Odrzava se u Rakitju u tom butiku ako sam dobro skuzila. Broj polaznika je ogranicen na 5 ljudi.
Idem u pola 11 tamo pa se javim kad bude gotovo i pitat cu hoce li biti jos predavanja.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji