Ima li ijedna još problema sa venama ?..Ovo kod mene više nije normalno. ..Imam ih od početka trudnoće ali u zadnjih par dana su baš poiskalale debele kao prsti. .i još sad nisu samo na listovima već po cijelim nogama..Msm nije sad da to boli nešto strašno. .Ali brate mili grozno izgleda ...Dobila sam i one čarape kompresija...nosim povremeno. .Neko kaže ne smiju se koristiti dok odmaram. .neko kaže ne skidaj. ..a ja sto vise čitam o njima to manje znam 😣😣. .Valjda se povuku poslije poroda. .iako mi genetika po tom pitanju nije naklonjena. ..E baš sam baksuz 😀😀😀

Ana,
voli te fore, cupave prsluke npr haha, dok ja nisam u tom fazonu.
A samo ja volim spavacice izgleda haha. Mislim sad u trudnoci su mi spas bile, u kuci sam samo u njima bila, a kad sam u sobi, zavratim ih skroz xD Kako je vruce. A sto se tice tih sto imaju otvore za dojenje, kod nas imaju za 7-10eura. Bas onakve kao kod Barbie. I grudnjaci sto se otvaraju - 2,5 eura valjda. To mi je rekla komsinica sto se porodila skoro, nisam jos vidjela ja.
Dalala,
s tim nemam problem, a znam da je Barbie spominjala venu, ali jednu nesto, mislim da nema neki veci problem. Mama ima probleme i maze se raznim rakijama nekim po noci, soba joj cesto kao da je pijanica. Mislim tako joj se upali nekad neka :/ Znam da je zna boliti bas. Nadam se da ce se neko javiti sa savjetom.

Maggie super ti stoje trapke!
I cestitam na prvim platnenim pelenama! 🎉
Od koje tete sivalice si kupila?
Decko i ja sutra ujutro idemo na predavanje o platnenim pelenama u eko butik. Bas se veselim, a planiram kupiti i koju tetricu jer sam vidjela da imaju predivnih na akciji.
.
Emily, radi se o Flafi pp. Kakvo je to predavanje u Eko butiku, i gdje se održava?? Sad uskoro idem van Zagreba pa ne mogu ionako doći, ali možda bude još nekad... da sam znala ranije, možda bih se još nekako izorganizirala drugačije.
Kolika je cijena tetri na akciji? Možda da mi uzmeš koju (bambusove me zanimaju) ako ćeš i sebi pa mi daš na tečaju u Merkuru (čini mi se da i ti ideš)?

Ana,
voli te fore, cupave prsluke npr haha, dok ja nisam u tom fazonu.
A samo ja volim spavacice izgleda haha. Mislim sad u trudnoci su mi spas bile, u kuci sam samo u njima bila, a kad sam u sobi, zavratim ih skroz xD Kako je vruce. A sto se tice tih sto imaju otvore za dojenje, kod nas imaju za 7-10eura. Bas onakve kao kod Barbie. I grudnjaci sto se otvaraju - 2,5 eura valjda. To mi je rekla komsinica sto se porodila skoro, nisam jos vidjela ja.
Dalala,
s tim nemam problem, a znam da je Barbie spominjala venu, ali jednu nesto, mislim da nema neki veci problem. Mama ima probleme i maze se raznim rakijama nekim po noci, soba joj cesto kao da je pijanica. Mislim tako joj se upali nekad neka :/ Znam da je zna boliti bas. Nadam se da ce se neko javiti sa savjetom.
Moja majka je imala upalu u venama, rupa joj se napravila u nozi od nje pred par godina. Samo budala nije htjela operaciju da joj pomogne . Trajalo je mjesecima. Dobila sam nadam se, bolju genetiku.
Imam tu jednu venu izdajicu na lijevoj nozi, ali sve je ok, ne boli, ne raste.... sva sreća. I noge su mi često na povišenom zbog tih protoka krvi da spriječim kojekakve probleme , pogotovo uz povećanu tjelesnu težinu.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
I da, dobro jutro sve curice trudnice 😎. Mene Viber probudio. Tko još u 6 ujutro poruke šalje 🙄🙄. Sad wc potrebe. I hranjenje.
Ugodan vikend želim i što manje tegoba za vikend 😀😀.

Jutro! 😊
Znaci ocigledna je razlika izmedju bambusa i pamuka?
Maggie, odlicno ti stoje! Te trapke sto si probavala sam ja uzela, samo sam ih dolje malo suzila jos, nekako su mi plesale oko gleznja.
Ana, ja na mobitelu uvijek prije spavanja gasim tonove i vibru, nema sanse da me ista probudi. Citala sam davno kako je najgore to prekidanje sna zvukovima mobitela i sl. (alarm je naravno iznimka). Imam emergency opciju da zvoni ako netko zove zaredom 3x, al osim toga, dok ja sama ne odlucim uzeti mob, nista me ne moze probuditi. 🙆🏽♀️

Luka ❤
Dobro jutro svima..sto se tuce zvonjave mobitela..meni su zvukovi ugaseni na njemu vec nekoliko godina jer me bas iritiraju jako..budilicu ajd jos pretrpim, ali i ona me toliko zivcira da se redovno probudim prije nje samo da ne zvoni..a od kad sam trudna preko noci mob stavim na avionmod i nitko ziv ne moze do mene 😅😅
Mogu vam reci od kad to radim da spavam puno puno bolje. Nemam ni tv u sobi ni nista 😃 bas sam ko u špilji 🤣

❤N i V💙
Jutro! 😊
Znaci ocigledna je razlika izmedju bambusa i pamuka?
Maggie, odlicno ti stoje! Te trapke sto si probavala sam ja uzela, samo sam ih dolje malo suzila jos, nekako su mi plesale oko gleznja.
Ana, ja na mobitelu uvijek prije spavanja gasim tonove i vibru, nema sanse da me ista probudi. Citala sam davno kako je najgore to prekidanje sna zvukovima mobitela i sl. (alarm je naravno iznimka). Imam emergency opciju da zvoni ako netko zove zaredom 3x, al osim toga, dok ja sama ne odlucim uzeti mob, nista me ne moze probuditi. 🙆🏽♀️
Imaš pravo Allie, mogla bih i ja početi gasiti zvuk. Onda moram reći i dragom mužu da ga gasi isto, njegovo društvo mu šalje poruke, pa, bilo kad. Zanimljivo, mog muža ne budi ni njegov ni moj mob . Mene oba😆😆

Dobro jutro,
Emily1801 da dr Akšamija je jedna od tih za koje sam čula puno pohvala, a kažem čula sam ih za nekoliko pa si mislim valjda će mi se netko od njih potrefiti, da je samo jedan dobar trebala bi mi veća sreća, ovako sam nekako mirna... Ja još idem privatno na preglede, zbog svih komplikacija i straha (spontani prije ove trudnoće), tako mi je bilo lakše, bez čekanja i gužvi, ali mislim da sam sada opuštenija pa ću se uskoro prebaciti u TA na sv duh...
Što se tiče vena, genetika nije na mojoj strani, vidim da se pojačavaju malo u trudnoći, ali ništa zabrinjavajuće. Pazim kao da ne križam noge i čim sjednem dižem ih na povišeno, ne znam koliko to pomaže :D
Želim vam svima lijepi vikend :)

jutro 😘
imam jednu venu na unutrašnjoj strani desne noge, na listu. bila je i prije trudnoće tu, ali omanja i samo se vidjela zelenkasta boja. u trudnoći je narasla i ispupčila se, iskvrgavila 😏 prije mora me znala baš boliti i oticati. nakon mora manje. tu i tamo zateže. ružna mi je i namjeravam ju ukloniti nekom od metoda nakon trudnoće. inače, mama mi je puna vena po nogama pa je dobro da imam samo jednu 😁
mobiteli...imam isključen zvuk. nikad me to ne probudi. ali zna se dogoditi da idem na wc i onda uzmem mob, malo ću kao prosurfati...jasno, ful me to razbudi. najbolje ga je skroz maknuti i ne dirati do jutra.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji