Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    07. Rujan 2018. 17:34

Ptičica

Barbie pa divno je!!
    Ah, ja danas htjela kupiti rozu deblju tetricu, na jednoroge, faking 8kn. I mater mi je uzela iz ruke, da nista ne kupujem dok ne rodim, pazite ovo, da ce ona sve kupit i platit kad ja rodim. I da ce me sve crkat spremno kad izadem iz rodilista?! Popi**ila sam, najblaze receno.

Istaaa mojaa. Isto bi otrgla iz ruke da je bila u prilici. Ista prica da ce oni dati pare za sve (kad kazem da ja i muz nismo sposobni kupiti odjednom). Ali kako prolazi vrijeme, popustila je, a i skontala koliko to kosta sve haha. A inace oni mi kupuju krevetac, znaci dobicu ga 6 decembra ahahah ili kad se rodi 😂🤣🤣
    Ja sam danas posebno nervozna i "depresivna" i beba kao da to osjeca, pa mirna. Pa me onda trzne, sto je mirna, sto se zalim, sram me bilo... Mislila sam da cu lakse podnijeti ovo, ali tesko je. Sama sam u sobi 80% vremena... Sljedece sedmice mi je rodj i stize knjiga "Njega novorodjenceta" sto sam narucila, pa da me to razdrma.

barbiemama
    07. Rujan 2018. 17:35

moj beban prije tjedan dana imao 862 grama. to mi nekak sad zvuči premalo. ali nije doktorica spominjala da je premal, pa valjda nije. 

Ivylee
    07. Rujan 2018. 17:45

Kojom brzinom pišete...dok pročitam sve zaboravim 🙈 Ana čestitam na velikom dečkiću 😍
    Miranda neka si ti doma, i tlak će se smiriti 👍
    Vidim da se piše o prehrani, meni je to struka tako da se dobro trebam kontrolirati na svakojake gluposti koje čujem 🙄 Al s vremenom sam naučila koliko toliko pustiti jer današnji google doktori sve znaju bolje 🤣
    Ja uvijek kažem uravnoteženo, raznoliko i što manje procesirano 👍
    Dobila sam nalaze guk-a. Svi šećeri su mi ispod 4 😲, večernji zgrušan pa za 1 tjedan opet 😡
    Pregled mi je u utorak i ne mogu dočekati da vidim jel sve ok 🙏

barbiemama
    07. Rujan 2018. 17:47

što se prehrane tiče, nekad sam ljuta na sebe jer mislim da bih se mogla puno bolje osjećati i bolje izgledati kad bih malo pripazila. inače sam control freak, ali kad se radi o hrani sam ful slaba i jedem gluposti iz puke želje i nemara. 

• hana85
    07. Rujan 2018. 17:50

Maggie85 zaboravih te pitati jel uzimaš ulje jetre bakalara što intenzivno preporučuju u knjizi? Ja sam kupila no uzimam po 2 ili 3 ml, a ne po 10 ml kako preporučuju za trudnice, malo me strah zbog kontradiktornih informacija alopatske i alternativne medicine po pitanju vitamina A. S time da dva tjedna u kolovozu nisam bila doma pa nisam uzimala, sad opet idem na tjedan dana pa neću trošiti, valjda neću mališanu napraviti štetu. Inače to je jedino što od dodataka uzimam, a pojačala sam unos jaja i jetrica, i izgubila osjećaj krivnje kada jedem ekstra masno :) naravno, svinjsku mast i maslac, ništa rafinirano
    Pticaselicazgst ah...bolje da ovo za bubamaru nisam vidjela, baš neki dan uzeli kolijevku kod njih, od velikih stvari mi ostaje još samo autosjedalica, no neću do sutra stići sve istražiti :(

I da, još jedan savjet, saznali od prijatelja da postoji još jedan ekstrajeftin dućan s dječjom odjećom ala Pepco (kod njih sam uzela bijele bodije, pa valjda nisu štetni za kožu, dva u pakiranju za 18 kn, a i tko mi garantira da oni od 30 kn u bebycentru nisu izašli iz iste tvornice, pa eto uzmem bijele jer nemaju možebitno otrovnih boja), a dućan se zove Tedy, u Supernovi na Buzinu, sutra idemo vidjet što nude

• Strudlica
    07. Rujan 2018. 17:52

Imam pitanje za cure koje se žale za bol u preponi. Ugl ja ne znam kako da definiram lokaciju boli, ali ajmo reć da osjećam bol u kosti koja je u biti uz ulaz u veđajđu  oprostite mi na opisu ali ja ne znam kako to bolje opisati  pa s obzirom da i prvoj trudnoći nula bolova po tom pitanju sad se čudom čudim šta iitu može bolit wtf ?? Je to uopće normalno??

barbiemama
    07. Rujan 2018. 17:56

budem iskoristila popust na Bubamari. možda za posteljinu. 

mmama2
    07. Rujan 2018. 18:03

Jel imala koja ikada upalu mjehura ili sl nesto, kako to izgleda 😒😒

url=https://lilypie.com]

• Strudlica
    07. Rujan 2018. 18:07

mmama2

Nelagoda kod mokrenja,pogotovo kad se pomokrim pa koda peče,svako malo na WC a nemaš baš šta pomokrit,općenito koda te dolje peče ....

barbiemama
    07. Rujan 2018. 18:07

mmama2

jesam, ali prije trudnoće. 

hm, bol bi svakom piškenju. osjećaj da se ne mogu popiškiti do kraja. konstantan nagon za piškenjem. boli u pm. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.