I da, dobro jutro sve curice trudnice 😎. Mene Viber probudio. Tko još u 6 ujutro poruke šalje 🙄🙄. Sad wc potrebe. I hranjenje.
Ugodan vikend želim i što manje tegoba za vikend 😀😀.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro! 😊
Znaci ocigledna je razlika izmedju bambusa i pamuka?
Maggie, odlicno ti stoje! Te trapke sto si probavala sam ja uzela, samo sam ih dolje malo suzila jos, nekako su mi plesale oko gleznja.
Ana, ja na mobitelu uvijek prije spavanja gasim tonove i vibru, nema sanse da me ista probudi. Citala sam davno kako je najgore to prekidanje sna zvukovima mobitela i sl. (alarm je naravno iznimka). Imam emergency opciju da zvoni ako netko zove zaredom 3x, al osim toga, dok ja sama ne odlucim uzeti mob, nista me ne moze probuditi. 🙆🏽♀️
Luka ❤
Dobro jutro svima..sto se tuce zvonjave mobitela..meni su zvukovi ugaseni na njemu vec nekoliko godina jer me bas iritiraju jako..budilicu ajd jos pretrpim, ali i ona me toliko zivcira da se redovno probudim prije nje samo da ne zvoni..a od kad sam trudna preko noci mob stavim na avionmod i nitko ziv ne moze do mene 😅😅
Mogu vam reci od kad to radim da spavam puno puno bolje. Nemam ni tv u sobi ni nista 😃 bas sam ko u špilji 🤣
❤N i V💙
Jutro! 😊
Znaci ocigledna je razlika izmedju bambusa i pamuka?
Maggie, odlicno ti stoje! Te trapke sto si probavala sam ja uzela, samo sam ih dolje malo suzila jos, nekako su mi plesale oko gleznja.
Ana, ja na mobitelu uvijek prije spavanja gasim tonove i vibru, nema sanse da me ista probudi. Citala sam davno kako je najgore to prekidanje sna zvukovima mobitela i sl. (alarm je naravno iznimka). Imam emergency opciju da zvoni ako netko zove zaredom 3x, al osim toga, dok ja sama ne odlucim uzeti mob, nista me ne moze probuditi. 🙆🏽♀️
Imaš pravo Allie, mogla bih i ja početi gasiti zvuk. Onda moram reći i dragom mužu da ga gasi isto, njegovo društvo mu šalje poruke, pa, bilo kad. Zanimljivo, mog muža ne budi ni njegov ni moj mob . Mene oba😆😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Dobro jutro,
Emily1801 da dr Akšamija je jedna od tih za koje sam čula puno pohvala, a kažem čula sam ih za nekoliko pa si mislim valjda će mi se netko od njih potrefiti, da je samo jedan dobar trebala bi mi veća sreća, ovako sam nekako mirna... Ja još idem privatno na preglede, zbog svih komplikacija i straha (spontani prije ove trudnoće), tako mi je bilo lakše, bez čekanja i gužvi, ali mislim da sam sada opuštenija pa ću se uskoro prebaciti u TA na sv duh...
Što se tiče vena, genetika nije na mojoj strani, vidim da se pojačavaju malo u trudnoći, ali ništa zabrinjavajuće. Pazim kao da ne križam noge i čim sjednem dižem ih na povišeno, ne znam koliko to pomaže :D
Želim vam svima lijepi vikend :)
jutro 😘
imam jednu venu na unutrašnjoj strani desne noge, na listu. bila je i prije trudnoće tu, ali omanja i samo se vidjela zelenkasta boja. u trudnoći je narasla i ispupčila se, iskvrgavila 😏 prije mora me znala baš boliti i oticati. nakon mora manje. tu i tamo zateže. ružna mi je i namjeravam ju ukloniti nekom od metoda nakon trudnoće. inače, mama mi je puna vena po nogama pa je dobro da imam samo jednu 😁
mobiteli...imam isključen zvuk. nikad me to ne probudi. ali zna se dogoditi da idem na wc i onda uzmem mob, malo ću kao prosurfati...jasno, ful me to razbudi. najbolje ga je skroz maknuti i ne dirati do jutra.
I AllieH, da... Bambus je predivan, ja kad sam naručivala dugo sam se dvoumila i kao ajd uzet ću ručnik od pamuka da ne uzmem baš sve najskuplje i set malih bijelih tetrica, šarene tetrice sam uzela od bambusa, veće i manje, i sad mi žao da sam gledala da uštedim 40 kn na ručniku jer mislim da vrijedi te razlike. Al dobro, iskoristit će se sve :)
Cure dobro jutro meni je vec debelo dan...sto se tice spavacica i u prvoj trudnoci nisam imala one za dojilje nego neke mrvu vece koje mi je dala mama i ok su bile za dojenje u bolnici ta tri dana sta sam bila a i ja sam po konstrukciji 50ak kila i oko 170 visoka pa su mi valjda zato bile ok tako da ih necu kupovati niti sada...a mobitel mi je bez zvuka kad god sam doma jer me nervira kad me netko zove s posla a kad izadem iz stana je na zvuku da me mogu dobiti oni koji cuvaju L...
Meni na Etherealu stoji kosarica slozena vec neka 2 tjedna, stalno jos nesto gledam i premecem, ali rucnik sam od starta rekla uzeti od bambusa i 2 tetra pelene/dekice. Al sad se lomim i da obicne tetrice vecinom uzmem bambusove. Jesu skuplje, ali ako ne gube na kvaliteti pranjem i razlika je ocigledna, radije bih uzela vecinu bambus. Nisam nikad bila ovoliko neodlucna kao sa stvarcicama za bebu.
I da, MareiKate, dobrodosla nam!
Truskawka, ni meni nemamo TV u sobi, zasad sam misljenja da ga necemo ni stavljati. Sto se zvuka na mobitelu tice, to stisavanje mi je navika jos od srednje skole, a sad u vrijeme Whatsappa, Vibera i sl. uvijek neki vrag zvoni kad ne treba tako da je ovako najbolje. Muz isto gasi sve.
Nego, kako ne mogu vise piti onaj odvratni Mg u granulama iz DM-a, krenula sam si sinoc naruciti kalcij i magnezij od Solgara u kombinaciji. I gledam, kod nas je neka kombinacija s cinkom 109kn za 100 tableta. A na iHerbu kalcij + magnezij citrat od 250 tableta izadje 20$. Kod nas stvarno ne znaju koliko bi naplatili te suplemente i vitamine. Onda sam se fino sjetila da mi dolaze moji iz SAD-a za 3 dana i rekla im da mi kupe, da ne cekam posiljku 2 tjedna.
Nisam planirala uvoditi nista novo od tih vitamina, ali me sad svi plase s tim kalcijem i zubima.
Inace, sve prijateljice koje su vec rodile su mi rekle da sve sto pijem sad u trudnoci nastavim piti i cijelo vrijeme dojenja. Je li to zaista potrebno?
Luka ❤
AllieH tak je i meni stajalo dugo i stalno sam nešto micala i dodavala, al morala sam odlučiti jer je u narudžbi bio i poklon koji uskoro moram predati pa sam kliknula i eto :D
Sortiraj odgovore
Najstariji