Vezano uz ovo ležanje i komplikacije ste skroz u pravu. Ja bih bila najsretnija da mogu raditi i obavljati sve što sam i inače, ali eto poklopilo se da ne mogu.
Zato vi cure koje niste na komplikacijama i radite i nekad vam bude dosta svega sjetite se nas što mirujemo.
Niti mogu hodati po trgovinama i gledati što ima već to radim online, osim ako mi na kontroli kaže dobre vijesti 😀
A ma poslala sam je u neku stvar. Nije mi bilo za pohvalu ni na ponos ponasanje, znam da i ona govori iz svog straha i nekako kao da je citavoj okolini tesko prihvatit da sam trudna i da cu rodit i da ce ovaj put sve bit u redu. Danas sam rekla da vise necu ni dolazit.
Zato od vas ovdje stalno trazim potvrdu da je sve u redu 😄 sve ste mi certificirani ginekolozi 😂🤣
Ta tetra pelena (vise neka podloga,platno) u pepca 8 kn 😒
Zvrkice, baš danas s dragim komentiram da imam sreće što ne moram biti doma. i divim vam se. znam da treba puno snage za izdržati mirovanje ❤️
Jao Barbiepreslatko je
Nedajte da vam iko srecu kvari. Sutite i kupujte,i sebe usrecujte. Necemo 100 puta biti trudne,niti cemo 100 djece imati. Niti oni znaju sta zelimo,niti znaju sta cemo kupit. Nije isto vrijeme bilo "tada" i sada..... tako da. Nije to losa namjera,ali...
A ma poslala sam je u neku stvar. Nije mi bilo za pohvalu ni na ponos ponasanje, znam da i ona govori iz svog straha i nekako kao da je citavoj okolini tesko prihvatit da sam trudna i da cu rodit i da ce ovaj put sve bit u redu. Danas sam rekla da vise necu ni dolazit.
Zato od vas ovdje stalno trazim potvrdu da je sve u redu 😄 sve ste mi certificirani ginekolozi 😂🤣
da, mislim da i moja govori to iz nekog straha. no, i inače smo nebo i zemlja različite po koječemu. ja bih kupila sve odmah i u većim količinama (inače u životu), a ona bi se snalazila i kupovala u zadnji tren. kad sam knjige za školu trebala, ona bi čekala da škola započne i stajala u redovima radije nego kupila par dana prije 😂
da, mislim da i moja govori to iz nekog straha. no, i inače smo nebo i zemlja različite po koječemu. ja bih kupila sve odmah i u većim količinama (inače u životu), a ona bi se snalazila i kupovala u zadnji tren. kad sam knjige za školu trebala, ona bi čekala da škola započne i stajala u redovima radije nego kupila par dana prije 😂
O maj gad, hahahah 😂 nije ti bilo lako. Sad ti nadoknadi 😎
Joj draga ja sam kupila tu pelenu..nije tetra nego flanel pelena..cini mi se zgodno tak za podloziti bebu npr..
A sto se tice toga da ti mama neda da kupis, kao sto su ti vec cure rekle, kupuj ono sto ti srce zeli jer to stvarno uveseljava..ako nista drugo naruci si online ono sto zelis neka ti dode na adresu..mislim ako ne mozes sama u ducan..ali radi onako kako ti osjecas, a ne da te netko sputava
❤N i V💙
Ako kome treba
Mogla bih i do Pule malo, vidiš. 😀😀 Možda sad i dobijem taj poklon kad što kupim
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Maggie85 drago mi je da ti prehrana pomaže, ja sam do sada bila samo na bezglutenskoj, inače već godinama radim svoj kruh od žitarica koje nabavljam na OPG-ima, no nedavno sam skroz slučajno shvatila da dok ne jedem kruh određeni simptomi mi se povuku, iako u tom periodu jedem iste te žitarice kuhane kao prilog, pa mi je baš tada knjiga super legla jer govore o pravilnom pripremanju žitarica i tako sam otkrila čari fitinske kiseline. Istina, i prije sam čitala da treba žitarice namakati, no samatrala sam to samo još dodatnom gnjavažom, sad vidim da se moram i time pozabaviti, pa zadnjih dana eksperimentiram s fermentiranjem kruha...
Miranda hvala za savjet oko pravilnog zamatanja, doduše ova dekica (koja uopće ne izgleda kao dekica) ima pojačani sloj koji ide između nogu baš da drži noge razmaknute, a same noge su slobodne u vreći pa ih može micati, povezuju se samo ruke. Riječ je o ovome: https://ergobaby.hr/proizvod/dekica-za-zamatanje-swaddler-slonici/
A kad spominješ patronažnu, danas sam imala poziv iznenađenja, zvala me patronažna sestra našeg doma zdravlja jer je dobila informaciju da sam trudna pa bi me došla upoznati, baš sam bila ugodno iznenađena, da ne kažem ganuta jer sam mislila da dolaze samo nakon poroda :) kako je divno kad od sustava od kojeg ništa ne očekuješ dobiješ ovako lijepu pažnju i pomoć
I zapravo jedno pitanje za tebe, bit ćeš najupućenija, istražujem opciju jednokratnih spavaćica za sam porod pa šaljem mailove okolo i za sada mi nude samo kirurška odjela koja se inače vežu na leđima no mogu ih naopako obući i zamotati oko stomaka. Rukave bi odrezala, a inače sam sitnije građe (prije XS, sad već M) pa vjerujem, ako uzmem veliku, mušku veličinu odjela da bi se mogla dobro zamotati kada hodam, a na krevetu je tak i tak sve otvoreno. Što misliš o toj opciji, koliko su ti materijali prozračni? Što bi u bolnici rekli da se tako pojavim? I ja sam planirala spavaćice baciti, al sad kad sam otkrila ove posebne za dojenje mi se čini da će mi dobro doći pri dojenju kod kuće, da ne moram dizati gornji dio pidžame. Na noge navučem donji dio, a gore spavaćicu.
Ana jel ti rekla sta dr.o kilazi bebe? jel prosjek ili?
Miranda samo ti odmaraj, bit će dosadno al izdrži 😉
Za swadling ću naručit sa aliexpressa dekicu, baldahin bi isto ali su preskupi, spavačica mi neće trebat jer u merkuru daju svoje, al ću ipak kupit da imam i za doma a i ne vjerujem da su njihove udobne i meke, još nek mi daju neku glupu veličinu 😑 ja bi najradije duge nogavice jel spavačice ne volim al izdržat ću tih par dana..
Nope, samo je rekla koliki je. Čitala sam da je prosjek za ovaj tjedan nešto kao kilo i nešto sitno. Ali svaka beba ima svoj tempo rasta.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji