Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Klikerica
    03. Rujan 2018. 21:11

barbiemama

Klikerica

Reci nama… reci reciii… 😁 sada sam turbo znatiželjna!
    Ajde s nama svima u Petrovu,i drži fige da naciljaš dr.Ivanišević.. predivna žena i odličan specijalist. Znam i za super babicu koja će biti u tom tvom tjednu tamo u Petrovoj,jer mi treba roditi frendica isti tjedan kada i ti. 😉

hehe ako rodim u tom tjednu kad mi je termin. jer svi mi govore da ću ziher ranije s obzirom na to da je beban na svakom pregledu veći za svoju "dob" 😂

zvat će se Neo ❤️ u igri su još bili Noa i David. ali ovo je ostalo. u smislu da ne mogu zamisliti da se zove drukčije.

Naš beban će biti David,jednoglasno smo to odlučili i nismo imali alternativu❤👼

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

barbiemama
    03. Rujan 2018. 21:13

David mi je isto prekrasno ime 😍

Klikerica
    03. Rujan 2018. 21:18

barbiemama

Muž je birao za dečka,a ja za curicu. I kad su ga pitali pa kao zašto David... kaže on: Znate Michelagelovog Davida... e e... to je pojam muževnosti i muškosti. Ne mogu smisliti bolje ime od toga. Plus David Beckham,David Bowie... i internacionalno je,a i kod nas je ono super.. ma puna usta imena rekla bi moja mama😍

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Kani07
    03. Rujan 2018. 21:19

du1988

barbiemama, ja imam ucenika Nea i izgleda kao Mali princ (tocno kao ilustracija), meni se svidja! Ali to je tako nebitno, bitno da se VAMA svidja! Hvala curama, dizete mi moral i ego 😂😂 sad cu s muzem u setnju kraj mora jer su me ugusile slavonske sparine…kani, znaci umrla sam od smijeha na komentar o muzu, mom nije dobro, al kad ON ima temperaturu. Mrcina od 190 cm i 100 kg umire kad pokupi obicnu prehladu 😂😂

Barbie lijepo i neobicno ime svida mi se.
    I moj nije mali kad se o njemu radi obicno se dovede da treba hitnu 😂😂😂natjerati ga doktoru je umjetnost ali kad smo mi u pitanju brate covjek bi odma sve rjesio evo anegdota kad smo prvu curu dobili :dode on s posla i u sobu do krevetica sta je on njoj radio dijete spavalo i kako bebe mirno spavaju ona nije reagirala on je samo vrisno da dijete ne dise ja ne znam kako sam preletila iz kuhinje do sobe dijete zgrabila mala se rasplakala kad ga nisam tad ubila necu nikad danima sam se tresla.I da covjek je dugo svaku vecer iso provjeravat dise li mala😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    03. Rujan 2018. 21:26

Tu ce mo imat apartman i bit ce s menom do pred kraj ako sve bude islo kako treba al do kraja nece ic sigurno prosla sam sve vec tako da znam otprilike.
    Meni je potrebnije poslije da je sa mnom jer mi tada bas treba budem bas slaba.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    03. Rujan 2018. 21:28

Klikerica

barbiemama

Muž je birao za dečka,a ja za curicu. I kad su ga pitali pa kao zašto David… kaže on: Znate Michelagelovog Davida… e e… to je pojam muževnosti i muškosti. Ne mogu smisliti bolje ime od toga. Plus David Beckham,David Bowie… i internacionalno je,a i kod nas je ono super.. ma puna usta imena rekla bi moja mama😍

David je isto lijepo ime .

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    03. Rujan 2018. 21:30

meni se u biti dosta imena, bilo ženskih ili muških, sviđa u teoriji ili na papiru. a onda mi za bebana nisu uopće odgovarala. u smislu... on nije Noa, Lukas i slično. ne znam jel vi imate takav osjećaj. kao da mu odabrano ime baš paše i nijedno drugo. 

Blaza26
    03. Rujan 2018. 21:32

Neo je prekrasno ime. Mi jos nismo krenuli u dublji razgovor o imenu. Evo kad ste vec kod bolesti,muza mi boli grlo,i nos mu zacepljen. Mislim da cu uskoro popa zvat 

Miranda
    03. Rujan 2018. 21:34

Da, puno imena mi se svida u teoriji ali nijedno ne bi odabrala za svoje dijete. 
    Pogotovo muskih imena, ni za jedno zasad ne mogu reci to je to. 

mmama2
    03. Rujan 2018. 21:37

Mi imamo dva sina,.ajde zamislite meni naci musko ime da pase uz sve nas i njih dva i prezime😂😂 i da je zvucno

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.