Neo i David prekrasna imena 😍
Slazem se, tesko je izabrat the name, ima puno prekrasnih al samo je jedno ono pravo.
Ja vec mogu zamislit nasu Niku, nijedno drugo ime mi nije bilo dovoljno dobro iako su prekrasna, tak da vas kuzim. A kad mi drugi komentiraju ime sam im kazem da ce imat priliku dat to neko svoje ime kad ce imat svoju djecu 😊
Ahhhh muzevi i bolest, moj je najslicniji Pticicinom, ne bi doktoru nema sanse dok doslovno nije pitanje zivota ili smrti 🙄

Cure,vi ste trenutno moj stup razuma... upravo smo dobili vijest o smrtnom slučaju u muževoj familiji,mladji čovjek je i trenutno je žešća drama sa svih strana. Trudim se uz sve ove šokove danas koje sam imala ostati skulirana i da se maksimalno ne stresiram zbog bebe. Mislite li da trebam ići na put cca 300 km sada tamo na karmine, sprovod itd. ako sutra sve kod internista prođe ok?! Muž i moja mama viču da ne mrdam. A ja pak želim nekako biti uz muža,svekrvu... i taj pokojni je zadnje što je bio je došao nas vidjeti u Zg. Sorry ako prenosim lošiju vibru...izignorirajte me ako vam se neda razmišljati...ali pojma nemam sada koga da pitam,svi su uplakani.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice, vjerujem da želiš biti uz muža i ostale na sprovodu, ali napravi što je najbolje za tebe i bebu. na tvom mjestu ipak ne bih išla i mislim da ti nitko neće zamjeriti jer si trudnica. moja sućut zbog smrtnog slučaja 😘

Klikerica moja sucut 😪
Ja na tvom mjestu ne bi otisla, razumijem da zelis bit uz muza itd ali neka ti beba bude na prvom mjestu. Sve je to stres i sok za organizam i sigurno ces duboko proživljavat sve sto se bude dogadalo 😪 al opet ako ces ostat sama doma i samo mislit o tome i grist se jer nisi otisla ces opet napravit sebi istu situaciju..
Ja bi se probala smirit i jednostavno probat sto manje razmisljat o tome i lijepo ostat doma..
To ovisi o tebi da li si taj tip i hoces li to moc..

Klikerice iskrena sućut.. 😢
Jasno da zelis biti potpora, ali ti si svom muzu svakako potpora i on zna da si uz njega bez obzira..mislim da je sad u ovom trenutku zdravlje malog klikera na putu i tvoje ipak najbitnije. Da je blizu pa da odes pola sata-sat, jos i nekako..ali tolika voznja, a nista ne mozes promijeniti..gledaj, velika je vjerojatnost da bi sve proslo u redu, ali ne isplati se riskirati. Ja bih na tvom mjestu ipak ostala kuci.. u svakom slucaju drzi se 😘
Klikerice moja sucut!
Ja bi isto ostala ,beba i ti ste prioritet ionako ne mozes nista promijeniti

💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure napokon da se i ja javim danas smo krenuli u jaslice i proslo je skroz ok...pregled mi je u cetvrtak i tada cemo saznati je li cura ili decko...kad smo kod imena za prvo je birao muz a sad je red na meni imam i za jedno i za drugo.za curu Lana a za decka Luka ❤️...

Klikerice, sućut i od mene...
Ja sam trebala ići na sprovod isto, samo sam manje bila trudna, i svi su mi rekli da ne idem, a pogotovo ne na toliki put. Dijete će sve osjetiti i nemoj ga izlagati tome koliko god htjela biti uz muža. Teško je vjerujem, ali prenose se sve emocije na bebača... Tako da ostani doma i posveti se opuštanju zbog bebe.

Klikerice, nebi išla na tvom mjestu, dug je to put i naporan dan.. a kaj se tiće imena..uf... ja bi Mateo, a muz mi je Matej i me želi slično ime svojem...Vjerovatno će biti Teo ...mada bi on htio Adrian a meni se uopće ne sviđa

Cure,vi ste trenutno moj stup razuma… upravo smo dobili vijest o smrtnom slučaju u muževoj familiji,mladji čovjek je i trenutno je žešća drama sa svih strana. Trudim se uz sve ove šokove danas koje sam imala ostati skulirana i da se maksimalno ne stresiram zbog bebe. Mislite li da trebam ići na put cca 300 km sada tamo na karmine, sprovod itd. ako sutra sve kod internista prođe ok?! Muž i moja mama viču da ne mrdam. A ja pak želim nekako biti uz muža,svekrvu… i taj pokojni je zadnje što je bio je došao nas vidjeti u Zg. Sorry ako prenosim lošiju vibru…izignorirajte me ako vam se neda razmišljati…ali pojma nemam sada koga da pitam,svi su uplakani.
Draga meni je prije dva mj.umro svekar koji zivi ispod mene...ja na sprovod nisan isla...ne za to nisam jer znam da san inace osjetljiva a pogotovo u ovom stanju..tako da sve sam to doma prosla karmine i sve te ljude ali sam cin sprovoda nisam isla...groblje nam je 5min autom...znaci nisam isla zbog samog cina jer znam da to nikako za mene ne bi bilo dobro...moj muz i svi su bili za to da ostanem i svi su razumili...eto....

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji