I meni isto dosta imena se svida ali mi jos ni jedno ne sjeda da bi tako zvala svoje dijete.Ima jos legnut ce neko
💜Karla💜Nicol💙Anton
Niste upoznale muskarca koji ne kuka? Dam vam ja moga. Taj je 10 dana bio pod temperaturom i zacepljenim sinusima. Znate kako ih je odcepljivao? Bacio bi se u more! I usput tako "skidao temperaturu". Inace zivimo 20m od mora i tako je covjek citav zivot radio. Samo sad vise nema 20, a taj dio je zaboravio. Sa sinusa se spustilo na grlo. "Ljubavi ajde u doktora." "Imam, propolis i limun, ne trebaju mi ANTIŽIVOTICI, hvala." Vukao je to sve skupa jedno mjesec dana dok nije pocelo gusenje. "Nije mi nista, "izgrgljat" cu grlo sa soli i vodom." I onda sam zaprijetila da ja idem dok on ne dode sebi jer mi ne pun qufer i ne ponasa se normalno. I obeca da ce u ponedjeljak, jer je bio vikend. Tu noc smo zavrsili na hitnoj, dobio konvulzije, snimali pluca- na koja se sve spustilo- i ostavili ga u bolnici. Najbolji dan ikad. Nikad vise nije napravio takvo sr*nje. Ni danas ne leti doktoru, niti kad prvi put opomenem, al na drugu opomenu stvarno ode.
Niste upoznale muskarca koji ne kuka? Dam vam ja moga. Taj je 10 dana bio pod temperaturom i zacepljenim sinusima. Znate kako ih je odcepljivao? Bacio bi se u more! I usput tako "skidao temperaturu". Inace zivimo 20m od mora i tako je covjek citav zivot radio. Samo sad vise nema 20, a taj dio je zaboravio. Sa sinusa se spustilo na grlo. "Ljubavi ajde u doktora." "Imam, propolis i limun, ne trebaju mi ANTIŽIVOTICI, hvala." Vukao je to sve skupa jedno mjesec dana dok nije pocelo gusenje. "Nije mi nista, "izgrgljat" cu grlo sa soli i vodom." I onda sam zaprijetila da ja idem dok on ne dode sebi jer mi ne pun qufer i ne ponasa se normalno. I obeca da ce u ponedjeljak, jer je bio vikend. Tu noc smo zavrsili na hitnoj, dobio konvulzije, snimali pluca- na koja se sve spustilo- i ostavili ga u bolnici. Najbolji dan ikad. Nikad vise nije napravio takvo sr*nje. Ni danas ne leti doktoru, niti kad prvi put opomenem, al na drugu opomenu stvarno ode.
Pticice razumijem o cem pricas😂😂😂ne ide taj doktoru vec direktno u bolnicu.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Pticice razumijem o cem pricas😂😂😂ne ide taj doktoru vec direktno u bolnicu.
Za plakat! "Skuhat cu ti juhu i caj." "Ne treba, nije mi nista." A kaslje ko da mu je umisto krvi nikotin u zilama, a nikad cigaretu u zivotu nije zapalio. Dode ti da ga puknes nogom u guzicu. A sreca pa njega uhvati gotovo samo jednom u dvije godine.
e ni ovaj moj ne bi doktoru niti popio tabletu. al ono, ni za živu glavu. ali zato uzdiše, umire, leži ko mrtvac, kuka, itd. dok ja pod temperaturom još i obavim hrpu stvari. na poslu sam državni stručni ispit polagala s anginom 😁
Neo i David prekrasna imena 😍
Slazem se, tesko je izabrat the name, ima puno prekrasnih al samo je jedno ono pravo.
Ja vec mogu zamislit nasu Niku, nijedno drugo ime mi nije bilo dovoljno dobro iako su prekrasna, tak da vas kuzim. A kad mi drugi komentiraju ime sam im kazem da ce imat priliku dat to neko svoje ime kad ce imat svoju djecu 😊
Ahhhh muzevi i bolest, moj je najslicniji Pticicinom, ne bi doktoru nema sanse dok doslovno nije pitanje zivota ili smrti 🙄
Cure,vi ste trenutno moj stup razuma... upravo smo dobili vijest o smrtnom slučaju u muževoj familiji,mladji čovjek je i trenutno je žešća drama sa svih strana. Trudim se uz sve ove šokove danas koje sam imala ostati skulirana i da se maksimalno ne stresiram zbog bebe. Mislite li da trebam ići na put cca 300 km sada tamo na karmine, sprovod itd. ako sutra sve kod internista prođe ok?! Muž i moja mama viču da ne mrdam. A ja pak želim nekako biti uz muža,svekrvu... i taj pokojni je zadnje što je bio je došao nas vidjeti u Zg. Sorry ako prenosim lošiju vibru...izignorirajte me ako vam se neda razmišljati...ali pojma nemam sada koga da pitam,svi su uplakani.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice, vjerujem da želiš biti uz muža i ostale na sprovodu, ali napravi što je najbolje za tebe i bebu. na tvom mjestu ipak ne bih išla i mislim da ti nitko neće zamjeriti jer si trudnica. moja sućut zbog smrtnog slučaja 😘
Klikerica moja sucut 😪
Ja na tvom mjestu ne bi otisla, razumijem da zelis bit uz muza itd ali neka ti beba bude na prvom mjestu. Sve je to stres i sok za organizam i sigurno ces duboko proživljavat sve sto se bude dogadalo 😪 al opet ako ces ostat sama doma i samo mislit o tome i grist se jer nisi otisla ces opet napravit sebi istu situaciju..
Ja bi se probala smirit i jednostavno probat sto manje razmisljat o tome i lijepo ostat doma..
To ovisi o tebi da li si taj tip i hoces li to moc..
Klikerice iskrena sućut.. 😢
Jasno da zelis biti potpora, ali ti si svom muzu svakako potpora i on zna da si uz njega bez obzira..mislim da je sad u ovom trenutku zdravlje malog klikera na putu i tvoje ipak najbitnije. Da je blizu pa da odes pola sata-sat, jos i nekako..ali tolika voznja, a nista ne mozes promijeniti..gledaj, velika je vjerojatnost da bi sve proslo u redu, ali ne isplati se riskirati. Ja bih na tvom mjestu ipak ostala kuci.. u svakom slucaju drzi se 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji