Jutro svima,
Javljam se sa vadenja krvi za ogtt, prvo vadenje obavljeno, tekućina popijena.. nije bilo tak strasno, vidit cemo kako ce bit dalje 😅
Salatice robica je super 🤩😍 sve je tako slatko i maleno ❤
Vidla sam na jesenskim bebama, stigao im je prvi deckic, i opet abrupcija posteljice 😪 cura rodila na hitni carski.. mislim da im je ovo 3/4 slucaja poroda sto su imale dosad. Bitno da je sve na kraju bilo dobro i da su bebice i mamice kak treba 😊

Jutro!
Prijavljujem pripreme za pregled. Jos uvijek se drzim skulirano 😅 8:30, baby, here we come. I tata ide s nama, mozda sam zato danas Merida Hrabra 😁
Evo za jutra malo slatkovineee 😍 Na fb stranica "Djecija odjeca US" i 20 eura kosta. Ja stukla platu haha :O Nadam se da ce biti i sredinom septembra, ono bas mi je mocno 😍
Treniramo "spavanje" na veliko, da 😂😂😂. Robica je preslatka, ova neutralna mi je vrh, a roza baš za prave male cure 😍😍😍
Ja danas moram zvati da vidim kad mi je pregled. 3 tjedna prošlo od zadnjeg, tako da ću biti na tapeti prolly slijedeći tjedan.
Ima svastaaa preslatkog. Odgovara mi i isporuka, 25 septembar, ali nesto se bojim da ce biti nezgodno za oblacenje. Bodici moraju preko glave, a to mi nije za NB, i gegice sto su mi premedene - nemaju stopice. A ima bas dosta setova predobrih (ali opet je to meni sve kad bude veca). Pokusacu iskopati nesto.
A ti ces brzo na pregled 😊😊😊😊
A da, taman kad budem išla u treće tromjesečje. 😀😀. Kako će nam sad brzo prolaziti vrijeme .Samo što nećemo ni skužiti jer ćemo si "otežati" 😂😂😂. Tek smo oko kile ili kilo ..još dva- tri moraju skupiti bebe😚😚☺️☺️
Samo da se krenem spremati, bice zanimljivije i brze ce prolaziti vrijemee 😊😍 I da udjemo u te famozne 30-te.
Salatice sve mi je medeno ,jucer mi je nesto stiglo poslikam kasnije.
Ana blago tebi moj pregled tek 24 i ovaj 8 mjesec brate mili oduzio nikad izic iz njeg.
Ja isto cekam 30 da peguram meni to psiholoska granica nekako.A sto se tice pripreme ja sam spremna na bol i gora mi je slabost poslije i samo kontam da je mis moj na sigurnom oporavit cu se.
I ja sam zspela za sarmu smotat cu je nekako danas😂😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton
Sretno svima danas na pregledima!!! Bit će sve ok 😊😊😊

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro cure
Klikerice moja sucut,slazem se sa curama da sprovodi nisu za trudnice, ni kad je trudnoca uredna a pogotovo sa nekom komplikacijom
Barbie Neo mi je predivno ime ❤️
Salatice ja toliko slinim u trudnoci da moram sa rucnikom spavat hahaha strasno 🤤😳
Pticice sretno na pregledu 😊
Mi isto imamo ime posto moj dragi obozava olivera a dogovorili smo se da on bira zensko a ja musko ime bit ce Lučia ❤️znam da je cudno i vecina se zgraza da jesmo normalni ali nama je pjesma i ime predivno 😊
Evo citam i ja jesenske, super da je sve proslo oke. Ne razumijem ni ja sta je sa tom abrupcijom posteljice :O jos je cura u terminu totalnoo. Nisam znala da se i tad desava 😶 kontala sam prije termina, pa prijevremene bebe dodju. Tacno nisi siguran dok skroz ne zavrsis sa tim. Jos meni posteljica valjda nize, onoo 😬😬😬😬 Ali ova cura nije to spominjala, pratim je u zadnje vrijeme kad ce roditi, i ono odjednom na prirodnom, terminskom porodu se desava 😶 Miranda, mozes nam ovu situaciju objasniti 😶

Evo citam i ja jesenske, super da je sve proslo oke. Ne razumijem ni ja sta je sa tom abrupcijom posteljice :O jos je cura u terminu totalnoo. Nisam znala da se i tad desava 😶 kontala sam prije termina, pa prijevremene bebe dodju. Tacno nisi siguran dok skroz ne zavrsis sa tim. Jos meni posteljica valjda nize, onoo 😬😬😬😬 Ali ova cura nije to spominjala, pratim je u zadnje vrijeme kad ce roditi, i ono odjednom na prirodnom, terminskom porodu se desava 😶 Miranda, mozes nam ovu situaciju objasniti 😶
Na porodu se možeš samo pomoliti da imaš dobre primalje, doktore i druge članove tima da mogu reagirati u hitnoj ili nepredviđenoj situaciji prikladno 😀😀 Ja sam sam uvjerena da ćemo i imati. 😀😀

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Na porodu se možeš samo pomoliti da imaš dobre primalje, doktore i druge članove tima da mogu reagirati u hitnoj ili nepredviđenoj situaciji prikladno 😀😀 Ja sam sam uvjerena da ćemo i imati. 😀😀
Iznervira me, sto je to eto tako prirodno kao, zena je stvorena za too, a malo malo neki hitan carski i uzivo sto znam cure. Ako je vec tako zena stvorena za to, sto nije malo bolje stvorena hahahaha 😂 Sad mi najmanje treba da se i poroda pocnem bojati, a pocinjem 😶

Salatice nemoj samo sad sebi paranoje stvarat, najbitnije je da na kraju sve dobro zavrsi a jeli bio carski ili prirodni porod je manje bitno, i mislim da u vecini slucajeva bude porod bez komplikacija. Ja sam oboje rodila bez ikakvih problema i znam vise takvih slucajeva nego ovih sa komplikacijama nego eto oni uvik iskacu i svi to pamte. Nemoj se stresirat bezveze ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji