Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    04. Rujan 2018. 08:00

Salatica9192

Ana89

Salatica9192

Evo citam i ja jesenske, super da je sve proslo oke. Ne razumijem ni ja sta je sa tom abrupcijom posteljice :O jos je cura u terminu totalnoo. Nisam znala da se i tad desava 😶 kontala sam prije termina, pa prijevremene bebe dodju. Tacno nisi siguran dok skroz ne zavrsis sa tim. Jos meni posteljica valjda nize, onoo 😬😬😬😬 Ali ova cura nije to spominjala, pratim je u zadnje vrijeme kad ce roditi, i ono odjednom na prirodnom, terminskom porodu se desava 😶 Miranda, mozes nam ovu situaciju objasniti 😶

Na porodu se možeš samo pomoliti da imaš dobre primalje, doktore i druge članove tima da mogu reagirati u hitnoj ili nepredviđenoj situaciji prikladno 😀😀 Ja sam sam uvjerena da ćemo i imati. 😀😀

Iznervira me, sto je to eto tako prirodno kao, zena je stvorena za too, a malo malo neki hitan carski i uzivo sto znam cure. Ako je vec tako zena stvorena za to, sto nije malo bolje stvorena hahahaha 😂 Sad mi najmanje treba da se i poroda pocnem bojati, a pocinjem 😶

Odagnaj strah, misli na svoju malu ljenivicu 😍😍 I kako ćete se za 13 tjedana maziti 😍😍.
    Evo i ja sam malo popratila jesenske bebe, malko sam se uznemirila , odmah mi se javio malac kao da mi hoće reći - mama, ja sam dobro, bit ćemo dobro i ubuduće  😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    04. Rujan 2018. 08:01

Dobro jutro svima 
    Evo mene bolesne,počepilo mi nos,grlo bolucka,glava koda nije moja. Maleni je sinoć imao temperaturu, muž nije daleko i onda mene sastavi....

• Strudlica
    04. Rujan 2018. 08:02

I da imena su vam baš lijepa, ja isto imam hrpu lijepih,ali mi nekako ne pašu kad zamislimo svog malenog pa je izbor pao na Petar!

Salatica9192
    04. Rujan 2018. 08:03

❤️ I one su pune pitanja, cure sa jesenskih. Ma procice me, to je ono par sati straha. Mislim da ce mi dosaditi ovo lezanje (kao sto vec jeste xD), pa cu ono, ajde bebo, da to obavimo, ne mogu vise hahahah. Do sad sam zamisljala porod od par sati, apsolutno uredan, hocu da nastavim tako misliti 😍

AllieH
    04. Rujan 2018. 08:04

Klikerice, moja iskrena sucut. Ja bih odlucila ovisno o tome koliko ste bliski s pokojnikom. 300km nije neka strasna kilometraza, ali ako u jednom danu idete tamo i nazad, nije bas zgodno. 
    Ja sam isla prijateljicinom djedu na sahranu, ali tad jos nisam bila puno trudna, 12-13 tjedana. 
    I nekako ne smatram da sahrana nije mjesto za trudnice, samo ovisi o kome se radi i da li time imalo ugrozavas sebe ili bebu, u tom slucaju sam cvrsto protiv. 

Luka ❤

• Kani07
    04. Rujan 2018. 08:11

Necu ni da citam ni da razmisljam,ja cu dat sve od sebe a to ocekujem i od doktora da prode sve kako treba😊.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    04. Rujan 2018. 08:15

Mislim da je pisala Miranda jednom prilikom o toj abrupciji posteljice, ali evo, ne zelim to traziti niti guglati, nadajmo se da se sva losa sreca dosad ispucala i da necemo vise citati o takvim iskustvima. Bitno da su bebe stigle zive i zrave! 

Luka ❤

Mina93
    04. Rujan 2018. 08:15

Dobro jutro svima 😁
    Klikerice moje saucesce.. Takodjer sam za to da ne ides, ali ako ces samo o tome razmisljat dok si sama doma onda ri na isto dodje..
    Imena.. Neo i David su preslatka, nama je isto jos borba doma oko tog, valjda cemo odlucit do poroda 🤣 david mi je oduvijek lijepo al ga muz ima u familiji pa mi se neda to ponavljat.. 
    Sretno dns na pregledima i na ogttu ❤️
    Sta se tice muzeva i bolesti moj bi isto mogao pripremat sprovod cim je nesto sitno, joj koja djeca.. Moj bas suprotno, trci odma doktoru cim je nesto pogotovo sad kad sam trudna 🤣
    Sta se tice poroda jos ne razmisljam o tome, nisam jos ni bolnicu odlucila O.o 
    I robica je medena ❤️

Ptičica
    04. Rujan 2018. 08:28

Ja sjedim u cekaoni. Slijedeca na redu. Pocelo je srce lupati k'o ludo. Jos malo.

Miranda
    04. Rujan 2018. 08:30

Jutro!
    Nije valjda jos jedna abrupcija na jesenskima 😧 Grozno, nije to ni priblizno tako cesto kao u njihovoj grupi. Salatice cak je i veca sansa za abrupciju kada se trudnoca prenese. Jer se posteljica odvaja prirodno nakon poroda a ako se trudnoca produzi postoji sansa da posteljica pocne propadati i prije poroda (sto smanjenje funkcije a sto abrupcija) jer je ona stvorena za 40 tjedana i ne vise. I nakon termina je statisticki jako rijetka abrupcija, jesenske je bas krenulo... 😰
    Ana cesci pregledi krecu tek oko 33,34 tt, do tad su klasicno svaka 4 tjedna.
    Klikerice moja sucut. Ako ne moras mirovati nije to tako veliki put, procijeni sama je li ti lakse ostati kod kuce ili si mirnija ako ides sa svima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI