Evo za jutra malo slatkovineee 😍 Na fb stranica "Djecija odjeca US" i 20 eura kosta. Ja stukla platu haha :O Nadam se da ce biti i sredinom septembra, ono bas mi je mocno 😍

Evo za jutra malo slatkovineee 😍 Na fb stranica "Djecija odjeca US" i 20 eura kosta. Ja stukla platu haha :O Nadam se da ce biti i sredinom septembra, ono bas mi je mocno 😍
Treniramo "spavanje" na veliko, da 😂😂😂. Robica je preslatka, ova neutralna mi je vrh, a roza baš za prave male cure 😍😍😍
Ja danas moram zvati da vidim kad mi je pregled. 3 tjedna prošlo od zadnjeg, tako da ću biti na tapeti prolly slijedeći tjedan.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Treniramo "spavanje" na veliko, da 😂😂😂. Robica je preslatka, ova neutralna mi je vrh, a roza baš za prave male cure 😍😍😍
Ja danas moram zvati da vidim kad mi je pregled. 3 tjedna prošlo od zadnjeg, tako da ću biti na tapeti prolly slijedeći tjedan.
Ima svastaaa preslatkog. Odgovara mi i isporuka, 25 septembar, ali nesto se bojim da ce biti nezgodno za oblacenje. Bodici moraju preko glave, a to mi nije za NB, i gegice sto su mi premedene - nemaju stopice. A ima bas dosta setova predobrih (ali opet je to meni sve kad bude veca). Pokusacu iskopati nesto.
A ti ces brzo na pregled 😊😊😊😊

Ima svastaaa preslatkog. Odgovara mi i isporuka, 25 septembar, ali nesto se bojim da ce biti nezgodno za oblacenje. Bodici moraju preko glave, a to mi nije za NB, i gegice sto su mi premedene - nemaju stopice. A ima bas dosta setova predobrih (ali opet je to meni sve kad bude veca). Pokusacu iskopati nesto.
A da, taman kad budem išla u treće tromjesečje. 😀😀. Kako će nam sad brzo prolaziti vrijeme .Samo što nećemo ni skužiti jer ćemo si "otežati" 😂😂😂. Tek smo oko kile ili kilo ..još dva- tri moraju skupiti bebe😚😚☺️☺️

A da, taman kad budem išla u treće tromjesečje. 😀😀. Kako će nam sad brzo prolaziti vrijeme .Samo što nećemo ni skužiti jer ćemo si "otežati" 😂😂😂. Tek smo oko kile ili kilo ..još dva- tri moraju skupiti bebe😚😚☺️☺️
Samo da se krenem spremati, bice zanimljivije i brze ce prolaziti vrijemee 😊😍 I da udjemo u te famozne 30-te.

Cure,vi ste trenutno moj stup razuma… upravo smo dobili vijest o smrtnom slučaju u muževoj familiji,mladji čovjek je i trenutno je žešća drama sa svih strana. Trudim se uz sve ove šokove danas koje sam imala ostati skulirana i da se maksimalno ne stresiram zbog bebe. Mislite li da trebam ići na put cca 300 km sada tamo na karmine, sprovod itd. ako sutra sve kod internista prođe ok?! Muž i moja mama viču da ne mrdam. A ja pak želim nekako biti uz muža,svekrvu… i taj pokojni je zadnje što je bio je došao nas vidjeti u Zg. Sorry ako prenosim lošiju vibru…izignorirajte me ako vam se neda razmišljati…ali pojma nemam sada koga da pitam,svi su uplakani.
Moja sućut.
Ja na tvom.mjestu ne bi išla. Nama je preminuo super blizak prijatelj kad sam bila 12 tt i nisam išla na sahranu. Nitko nije zamjerio i nitko nije ni pitao zašto nisam došla. To jednostavno nije za trudnicu, moje mišljenje

Cure,vi ste trenutno moj stup razuma… upravo smo dobili vijest o smrtnom slučaju u muževoj familiji,mladji čovjek je i trenutno je žešća drama sa svih strana. Trudim se uz sve ove šokove danas koje sam imala ostati skulirana i da se maksimalno ne stresiram zbog bebe. Mislite li da trebam ići na put cca 300 km sada tamo na karmine, sprovod itd. ako sutra sve kod internista prođe ok?! Muž i moja mama viču da ne mrdam. A ja pak želim nekako biti uz muža,svekrvu… i taj pokojni je zadnje što je bio je došao nas vidjeti u Zg. Sorry ako prenosim lošiju vibru…izignorirajte me ako vam se neda razmišljati…ali pojma nemam sada koga da pitam,svi su uplakani.
Moja sućut.
Ja na tvom.mjestu ne bi išla. Nama je preminuo super blizak prijatelj kad sam bila 12 tt i nisam išla na sahranu. Nitko nije zamjerio i nitko nije ni pitao zašto nisam došla. To jednostavno nije za trudnicu, moje mišljenje
Slažem se. Nikako se tome izlagati u drugom stanju. Meni nisu dali ni kad sam bila klinka od 13 god da idem na pogreb djedu, a kamoli da idem sad ikome na pogreb...

jutrooo 😘 i ja sam sinoć spavala nešto lošije nego inače. možda neka promjena vremena. bili u kinu. gledali Meg. zabavio me film. baš totalni mozak na pašu i uživancija.
odgađam stalno vađenje krvi i ogtt jer mi se tako ne da. pa sam mislila uzet u petak dan godišnjeg za ogtt jer ne znam kako bih se nakon toga vratila na posao.
meni vrijeme baš leti nekako i čak bih da uspori malo 😂

Salatice moram prokomentirati robicu, preslatko 😍
Cure, imena su divna i super što već imate. Muž i ja još raspravljamo 😂😂
Baš ste se raspisale, ne znam otkuda krenuti. Moj muž kad je bolestan je kao razmaženo derište i odbija doktora pa se svađamo 😂😂

Klikerice,
moje saucesce 🙁 I ja sam imala na pocetku trudnoce smrtni slucaj, samoubistvo, rodjak (blizak), 32 godine… Moj rodjeni brat ga skidao sa vjesala, drame. Ali imao je psihicke probleme duze vrijeme i uopste zivotnu dramu u uzoj porodici, pa nije bio sok sok bas, ali nisam isla na sahranu, niti kuci, nista. Zapalila sam svijecu kod kuce tad. Ali nisam bila sama. Imas li da zovnes nekog kod sebe, bice ti lakse, ukoliko ostanes? Meni je to previse stresno za trudnicu, ako je mlad covjek… Drzi se 😘
David i Neo ❤️ Ma sva su imena lijepa i svako ima svoj ukus neki (kraca, duza, novija, starija…).
Ana,
hahahaha, pogadjam, pogadjam 😊 A bas super mix, to moraju biti jaki korijeni 😊 Kod mene samoo mozda moze imati veze sa Crnom Gorom xD Zato sto je moje djevojacko prezime valjda iz Crne Gore, ali ima ga i u Hrvatskoj (uglavnom smo odnekud dosli u BiH - msm preci moji)😋.
Ja se evo zagrcnula, naravno, pa kaslji, disi, pa mi sve u grlu, kao da sam povracala kiselinu. Ne znam sta mi je sa ovim simptomom i trudnocom. Definitivno najcudniji simptom. Tolike vise pljuvacke imam, pa se zadavim ili sta hahaha, Miranda, imas li komentar na to?
Kiselina uzmi nesto rennie ili peptoran

💜Karla💜Nicol💙Anton
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji