Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    03. Rujan 2018. 20:45

mislim da ću u Petrovoj roditi jer me nekako od početka vuče tamo. danas me svi na poslu pitali kako će se mali zvati. i onak daju svoje prijedloge 😂 mi smo već odlučili, ali ne mislim nikome, osim najbližih, reći jer želim izbjeć komentare. u stilu....a zašto to ime, sviđa mi se, ne sviđa mi se. kog briga jel se njima sviđa 😁

barbiemama
    03. Rujan 2018. 20:46

a za tečaj, mislim da ću u Dom zdravlja u Siget. ali ne ovaj mjesec.

• Kani07

du1988

dugujem sliku punog tjedna 😊 danas sam stala na vagu, na +4 sam, cut cemo sta kaze doktor preksutra 🙄😂 klikerice super za pregled! Sretno svima sutra koji su na redu!

😍😍😍

💜Karla💜Nicol💙Anton

Blaza26

Duda

Ja idem u ponedjeljak na pregled kod svoje doktorice nakon dužeg perioda pregleda u Vinogradskoj, baš me zanima šta će ona reći za mirovanje. Radiš li šta ovako po stanu, ideš li puno negdje?
    Daaa, baš tako, poskakivanje u istom ritmu, trajalo je par minuta
    Hvala, curke! Super ste i super mi je bilo čitati vas do sad

Skuham,operem sude,ponekad prasina i tako. Nista pretjerano. Danas mi je rekao i dalje bez teskih poslova,cak ni usisavat,a o ribanju da ne govorim. To odavno muz radi. A ako trebam robu rasirivat,kupatilo i masina su mi odmah do ulaznih vrata,tako da direkt vadim,i sirim na onaj prenosni strik ispred sebe. Nikakvo nosanje tezeg ni nista. A dok je bio hematom onda nisam bas nista.

du1988
    03. Rujan 2018. 20:47

Ja ne znam jesam li ja jedna od rijetkih, ali ne zelim muza na porodu 😳 imam pouzdanu babicu i doktora i nekako to mislim sama odraditi, ne mogu prevagnuti na drugu stranu. Koliko sam shvatila u Zd postoji tecaj i u bolnici i u Domu zdravlja pa se moram raspitati gdje je korisniji i zanimljiviji, mislila sam to tamo 10., 11.mjesec ici...hvala miranda 😘 kako je B.prezivjela prvi dan vrtica?

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    03. Rujan 2018. 20:49

Du, jako si zgodna trudnica 😍

Blaza26
    03. Rujan 2018. 20:51

Du divna trudnica   😍😍😍

• Kani07

du1988

Ja ne znam jesam li ja jedna od rijetkih, ali ne zelim muza na porodu 😳 imam pouzdanu babicu i doktora i nekako to mislim sama odraditi, ne mogu prevagnuti na drugu stranu. Koliko sam shvatila u Zd postoji tecaj i u bolnici i u Domu zdravlja pa se moram raspitati gdje je korisniji i zanimljiviji, mislila sam to tamo 10., 11.mjesec ici…hvala miranda 😘 kako je B.prezivjela prvi dan vrtica?

Ne zelim ni ja,on je grozan panicar ja kad temeperaturu imam njemu nije dobro😏😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama

du1988

Ja ne znam jesam li ja jedna od rijetkih, ali ne zelim muza na porodu 😳 imam pouzdanu babicu i doktora i nekako to mislim sama odraditi, ne mogu prevagnuti na drugu stranu. Koliko sam shvatila u Zd postoji tecaj i u bolnici i u Domu zdravlja pa se moram raspitati gdje je korisniji i zanimljiviji, mislila sam to tamo 10., 11.mjesec ici…hvala miranda 😘 kako je B.prezivjela prvi dan vrtica?

i ja sam sklonija tvom razmišljanju. tako da nisi jedina 😁

Klikerica
    03. Rujan 2018. 20:52

barbiemama

mislim da ću u Petrovoj roditi jer me nekako od početka vuče tamo. danas me svi na poslu pitali kako će se mali zvati. i onak daju svoje prijedloge 😂 mi smo već odlučili, ali ne mislim nikome, osim najbližih, reći jer želim izbjeć komentare. u stilu….a zašto to ime, sviđa mi se, ne sviđa mi se. kog briga jel se njima sviđa 😁

Reci nama... reci reciii... 😁 sada sam turbo znatiželjna!
     Ajde s nama svima u Petrovu,i drži fige da naciljaš dr.Ivanišević.. predivna žena i odličan specijalist. Znam i za super babicu koja će biti u tom tvom tjednu tamo u Petrovoj,jer mi treba roditi frendica isti tjedan kada i ti. 😉

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.