David mi je isto prekrasno ime 😍
Muž je birao za dečka,a ja za curicu. I kad su ga pitali pa kao zašto David… kaže on: Znate Michelagelovog Davida… e e… to je pojam muževnosti i muškosti. Ne mogu smisliti bolje ime od toga. Plus David Beckham,David Bowie… i internacionalno je,a i kod nas je ono super.. ma puna usta imena rekla bi moja mama😍
David je isto lijepo ime .

💜Karla💜Nicol💙Anton
meni se u biti dosta imena, bilo ženskih ili muških, sviđa u teoriji ili na papiru. a onda mi za bebana nisu uopće odgovarala. u smislu... on nije Noa, Lukas i slično. ne znam jel vi imate takav osjećaj. kao da mu odabrano ime baš paše i nijedno drugo.

Neo je prekrasno ime. Mi jos nismo krenuli u dublji razgovor o imenu. Evo kad ste vec kod bolesti,muza mi boli grlo,i nos mu zacepljen. Mislim da cu uskoro popa zvat

Da, puno imena mi se svida u teoriji ali nijedno ne bi odabrala za svoje dijete.
Pogotovo muskih imena, ni za jedno zasad ne mogu reci to je to.

Mi imamo dva sina,.ajde zamislite meni naci musko ime da pase uz sve nas i njih dva i prezime😂😂 i da je zvucno

url=https://lilypie.com]
I meni isto dosta imena se svida ali mi jos ni jedno ne sjeda da bi tako zvala svoje dijete.Ima jos legnut ce neko

💜Karla💜Nicol💙Anton
Niste upoznale muskarca koji ne kuka? Dam vam ja moga. Taj je 10 dana bio pod temperaturom i zacepljenim sinusima. Znate kako ih je odcepljivao? Bacio bi se u more! I usput tako "skidao temperaturu". Inace zivimo 20m od mora i tako je covjek citav zivot radio. Samo sad vise nema 20, a taj dio je zaboravio. Sa sinusa se spustilo na grlo. "Ljubavi ajde u doktora." "Imam, propolis i limun, ne trebaju mi ANTIŽIVOTICI, hvala." Vukao je to sve skupa jedno mjesec dana dok nije pocelo gusenje. "Nije mi nista, "izgrgljat" cu grlo sa soli i vodom." I onda sam zaprijetila da ja idem dok on ne dode sebi jer mi ne pun qufer i ne ponasa se normalno. I obeca da ce u ponedjeljak, jer je bio vikend. Tu noc smo zavrsili na hitnoj, dobio konvulzije, snimali pluca- na koja se sve spustilo- i ostavili ga u bolnici. Najbolji dan ikad. Nikad vise nije napravio takvo sr*nje. Ni danas ne leti doktoru, niti kad prvi put opomenem, al na drugu opomenu stvarno ode.
Niste upoznale muskarca koji ne kuka? Dam vam ja moga. Taj je 10 dana bio pod temperaturom i zacepljenim sinusima. Znate kako ih je odcepljivao? Bacio bi se u more! I usput tako "skidao temperaturu". Inace zivimo 20m od mora i tako je covjek citav zivot radio. Samo sad vise nema 20, a taj dio je zaboravio. Sa sinusa se spustilo na grlo. "Ljubavi ajde u doktora." "Imam, propolis i limun, ne trebaju mi ANTIŽIVOTICI, hvala." Vukao je to sve skupa jedno mjesec dana dok nije pocelo gusenje. "Nije mi nista, "izgrgljat" cu grlo sa soli i vodom." I onda sam zaprijetila da ja idem dok on ne dode sebi jer mi ne pun qufer i ne ponasa se normalno. I obeca da ce u ponedjeljak, jer je bio vikend. Tu noc smo zavrsili na hitnoj, dobio konvulzije, snimali pluca- na koja se sve spustilo- i ostavili ga u bolnici. Najbolji dan ikad. Nikad vise nije napravio takvo sr*nje. Ni danas ne leti doktoru, niti kad prvi put opomenem, al na drugu opomenu stvarno ode.
Pticice razumijem o cem pricas😂😂😂ne ide taj doktoru vec direktno u bolnicu.

💜Karla💜Nicol💙Anton
Pticice razumijem o cem pricas😂😂😂ne ide taj doktoru vec direktno u bolnicu.
Za plakat! "Skuhat cu ti juhu i caj." "Ne treba, nije mi nista." A kaslje ko da mu je umisto krvi nikotin u zilama, a nikad cigaretu u zivotu nije zapalio. Dode ti da ga puknes nogom u guzicu. A sreca pa njega uhvati gotovo samo jednom u dvije godine.
e ni ovaj moj ne bi doktoru niti popio tabletu. al ono, ni za živu glavu. ali zato uzdiše, umire, leži ko mrtvac, kuka, itd. dok ja pod temperaturom još i obavim hrpu stvari. na poslu sam državni stručni ispit polagala s anginom 😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji