Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    03. Rujan 2018. 21:28

Klikerica

barbiemama

David mi je isto prekrasno ime 😍

Muž je birao za dečka,a ja za curicu. I kad su ga pitali pa kao zašto David… kaže on: Znate Michelagelovog Davida… e e… to je pojam muževnosti i muškosti. Ne mogu smisliti bolje ime od toga. Plus David Beckham,David Bowie… i internacionalno je,a i kod nas je ono super.. ma puna usta imena rekla bi moja mama😍

David je isto lijepo ime .

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    03. Rujan 2018. 21:30

meni se u biti dosta imena, bilo ženskih ili muških, sviđa u teoriji ili na papiru. a onda mi za bebana nisu uopće odgovarala. u smislu... on nije Noa, Lukas i slično. ne znam jel vi imate takav osjećaj. kao da mu odabrano ime baš paše i nijedno drugo. 

Blaza26
    03. Rujan 2018. 21:32

Neo je prekrasno ime. Mi jos nismo krenuli u dublji razgovor o imenu. Evo kad ste vec kod bolesti,muza mi boli grlo,i nos mu zacepljen. Mislim da cu uskoro popa zvat 

Miranda
    03. Rujan 2018. 21:34

Da, puno imena mi se svida u teoriji ali nijedno ne bi odabrala za svoje dijete. 
    Pogotovo muskih imena, ni za jedno zasad ne mogu reci to je to. 

mmama2
    03. Rujan 2018. 21:37

Mi imamo dva sina,.ajde zamislite meni naci musko ime da pase uz sve nas i njih dva i prezime😂😂 i da je zvucno

url=https://lilypie.com]

• Kani07

I meni isto dosta imena se svida ali mi jos ni jedno ne sjeda da bi tako zvala svoje dijete.Ima jos legnut ce neko

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica

Niste upoznale muskarca koji ne kuka? Dam vam ja moga. Taj je 10 dana bio pod temperaturom i zacepljenim sinusima. Znate kako ih je odcepljivao? Bacio bi se u more! I usput tako "skidao temperaturu". Inace zivimo 20m od mora i tako je covjek citav zivot radio. Samo sad vise nema 20, a taj dio je zaboravio. Sa sinusa se spustilo na grlo. "Ljubavi ajde u doktora." "Imam, propolis i limun, ne trebaju mi ANTIŽIVOTICI, hvala." Vukao je to sve skupa jedno mjesec dana dok nije pocelo gusenje. "Nije mi nista, "izgrgljat" cu grlo sa soli i vodom." I onda sam zaprijetila da ja idem dok on ne dode sebi jer mi ne pun qufer i ne ponasa se normalno. I obeca da ce u ponedjeljak, jer je bio vikend. Tu noc smo zavrsili na hitnoj, dobio konvulzije, snimali pluca- na koja se sve spustilo- i ostavili ga u bolnici. Najbolji dan ikad. Nikad vise nije napravio takvo sr*nje. Ni danas ne leti doktoru, niti kad prvi put opomenem, al na drugu opomenu stvarno ode.

• Kani07
    03. Rujan 2018. 21:39

Ptičica

Niste upoznale muskarca koji ne kuka? Dam vam ja moga. Taj je 10 dana bio pod temperaturom i zacepljenim sinusima. Znate kako ih je odcepljivao? Bacio bi se u more! I usput tako "skidao temperaturu". Inace zivimo 20m od mora i tako je covjek citav zivot radio. Samo sad vise nema 20, a taj dio je zaboravio. Sa sinusa se spustilo na grlo. "Ljubavi ajde u doktora." "Imam, propolis i limun, ne trebaju mi ANTIŽIVOTICI, hvala." Vukao je to sve skupa jedno mjesec dana dok nije pocelo gusenje. "Nije mi nista, "izgrgljat" cu grlo sa soli i vodom." I onda sam zaprijetila da ja idem dok on ne dode sebi jer mi ne pun qufer i ne ponasa se normalno. I obeca da ce u ponedjeljak, jer je bio vikend. Tu noc smo zavrsili na hitnoj, dobio konvulzije, snimali pluca- na koja se sve spustilo- i ostavili ga u bolnici. Najbolji dan ikad. Nikad vise nije napravio takvo sr*nje. Ni danas ne leti doktoru, niti kad prvi put opomenem, al na drugu opomenu stvarno ode.

Pticice razumijem o cem pricas😂😂😂ne ide taj doktoru vec direktno u bolnicu.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    03. Rujan 2018. 21:42

Kani07

Ptičica

Pticice razumijem o cem pricas😂😂😂ne ide taj doktoru vec direktno u bolnicu.

Za plakat! "Skuhat cu ti juhu i caj." "Ne treba, nije mi nista." A kaslje ko da mu je umisto krvi nikotin u zilama, a nikad cigaretu u zivotu nije zapalio. Dode ti da ga puknes nogom u guzicu. A sreca pa njega uhvati gotovo samo jednom u dvije godine.

barbiemama
    03. Rujan 2018. 21:44

e ni ovaj moj ne bi doktoru niti popio tabletu. al ono, ni za živu glavu. ali zato uzdiše, umire, leži ko mrtvac, kuka, itd. dok ja pod temperaturom još i obavim hrpu stvari. na poslu sam državni stručni ispit polagala s anginom 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI