Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    03. Rujan 2018. 20:06

Hahahha, odakle je drugarica? A sta drugo raditi u ovoj "Bogu iza nogu" zemlji nego zezati se 😂 
    Samo da znate, nisam ja opicena uzivo ovoliko hahaha. Nisam ta sto uvijek dobacuje sale u grupi ljudi. Ovdje sam opustenija i sve smo u istom sosu, pa imam vise ideja haha 😋

Duda
    03. Rujan 2018. 20:10

Blaza26

Duda,dobrodošle cure
    I mi smo slobodne od hematoma,vec par tjedana jutros mi je rekao da i dalje mirujem,nista tesko ne radim,usisivac pogotovo. Samo lagano.
    Mislim da je i moja cura danas stucala….. nezz kako to izgleda,ali ono jako ritmicno trzanje, bas nalikuje na stucanjeZadranka super za nalaz

Ja idem u ponedjeljak na pregled kod svoje doktorice nakon dužeg perioda pregleda u Vinogradskoj, baš me zanima šta će ona reći za mirovanje. Radiš li šta ovako po stanu, ideš li puno negdje?
    Daaa, baš tako, poskakivanje u istom ritmu, trajalo je par minuta 
    Hvala, curke! Super ste i super mi je bilo čitati vas do sad

• Strudlica
    03. Rujan 2018. 20:13

Salatica9192

Hahahha, odakle je drugarica? A sta drugo raditi u ovoj "Bogu iza nogu" zemlji nego zezati se 😂
    Samo da znate, nisam ja opicena uzivo ovoliko hahaha. Nisam ta sto uvijek dobacuje sale u grupi ljudi. Ovdje sam opustenija i sve smo u istom sosu, pa imam vise ideja haha 😋

Iz Žepča  ma neka tebe takve tu,a drugima nek bude žao što propuštaju tvoj alter ego hahaha

Salatica9192
    03. Rujan 2018. 20:21

Strudlica

Salatica9192

Iz Žepčama neka tebe takve tu,a drugima nek bude žao što propuštaju tvoj alter ego hahaha

Ladno guglam na mapi gdje Zepce hahaha 😂🤣 Stidim se geografije svoje. 
    A zezam se ja i uzivo, nisam mislila da se ne zezam, vec jbt pomislicite da sam prava lujka neka haha, znam i ozbiljna biti i sutiti  😂
    Odoh na spavanje sada, prebaciti do 11, pa do 1,2 i zadnje oko 5,6. Kao bebica 😋

AllieH
    03. Rujan 2018. 20:30

Ajme Strudlice, i moja najbolja prijateljica s faksa je iz Zepca! 😂😂😂

Luka ❤

Pticaselicazgst
    03. Rujan 2018. 20:33

Klikerica super za tako temeljit i detaljan pregled 😍😍 bitno da je malac dobro i da se razvija kak treba 😊 a za dijetu ne znam sta da kazem, divim ti se, puno truda i odricanja ce tu bit al ne moras se brinut za bebicu, on ce sebi uzet sto mu treba 🙂
    Salatice nasa, da te nema trebalo bi te izmislit 😍 kuzim te lakse  se opustiti ovako nego uzivo, daj ti sebi oduska 😊

• Strudlica
    03. Rujan 2018. 20:34

AllieH

Ajme Strudlice, i moja najbolja prijateljica s faksa je iz Zepca! 😂😂😂

Hahahahaha dakle to je tamo takvo ozračje 

du1988
    03. Rujan 2018. 20:38

dugujem sliku punog tjedna 😊 danas sam stala na vagu, na +4 sam, cut cemo sta kaze doktor preksutra 🙄😂 klikerice super za pregled! Sretno svima sutra koji su na redu!

url=https://lilypie.com]

AllieH
    03. Rujan 2018. 20:38

Al umirem na Salaticino guglanje Zepca 😂 Salatice, izmedju Doboja i Zenice, ako se ne varam. A sjecam se prvog dana faksa, ja ju pitam odakle je, ona onako kao iz topa "Iz Zepca!", ja bila wtf, sta je ova sad rekla, bilo mi neugodno pitati gdje to dodje. Ali bila sam kasnije tamo vise puta, sad sam vec domaca 😁

Luka ❤

Miranda
    03. Rujan 2018. 20:41

Da se i ja javim 😊
    Cijeli dan sam u pokretu, pokupili smo B. iz vrtica i prehodali pola grada. Posljedicno me stopala bole i lagano su natekla. Sutra ionako odmaram jer sam u srijedu na ogtt-u. 
    Dobrodosla nova trudnica i mala Mila! Divno ime 😍
    O tecaju jos nisam razmisljala, mozda odem u 10. mjesecu. 
    Bravo za vjezbanje cure 😊
    Du krasan trbuh 😍😍
    Klikerice nadam se da ces uspjeti drzati zuc pod kontrolom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.