Klikerica super za tako temeljit i detaljan pregled 😍😍 bitno da je malac dobro i da se razvija kak treba 😊 a za dijetu ne znam sta da kazem, divim ti se, puno truda i odricanja ce tu bit al ne moras se brinut za bebicu, on ce sebi uzet sto mu treba 🙂
Salatice nasa, da te nema trebalo bi te izmislit 😍 kuzim te lakse se opustiti ovako nego uzivo, daj ti sebi oduska 😊

Ajme Strudlice, i moja najbolja prijateljica s faksa je iz Zepca! 😂😂😂
Hahahahaha dakle to je tamo takvo ozračje

dugujem sliku punog tjedna 😊 danas sam stala na vagu, na +4 sam, cut cemo sta kaze doktor preksutra 🙄😂 klikerice super za pregled! Sretno svima sutra koji su na redu!

url=https://lilypie.com]
Al umirem na Salaticino guglanje Zepca 😂 Salatice, izmedju Doboja i Zenice, ako se ne varam. A sjecam se prvog dana faksa, ja ju pitam odakle je, ona onako kao iz topa "Iz Zepca!", ja bila wtf, sta je ova sad rekla, bilo mi neugodno pitati gdje to dodje. Ali bila sam kasnije tamo vise puta, sad sam vec domaca 😁

Luka ❤
Da se i ja javim 😊
Cijeli dan sam u pokretu, pokupili smo B. iz vrtica i prehodali pola grada. Posljedicno me stopala bole i lagano su natekla. Sutra ionako odmaram jer sam u srijedu na ogtt-u.
Dobrodosla nova trudnica i mala Mila! Divno ime 😍
O tecaju jos nisam razmisljala, mozda odem u 10. mjesecu.
Bravo za vjezbanje cure 😊
Du krasan trbuh 😍😍
Klikerice nadam se da ces uspjeti drzati zuc pod kontrolom.

mislim da ću u Petrovoj roditi jer me nekako od početka vuče tamo. danas me svi na poslu pitali kako će se mali zvati. i onak daju svoje prijedloge 😂 mi smo već odlučili, ali ne mislim nikome, osim najbližih, reći jer želim izbjeć komentare. u stilu....a zašto to ime, sviđa mi se, ne sviđa mi se. kog briga jel se njima sviđa 😁

a za tečaj, mislim da ću u Dom zdravlja u Siget. ali ne ovaj mjesec.

dugujem sliku punog tjedna 😊 danas sam stala na vagu, na +4 sam, cut cemo sta kaze doktor preksutra 🙄😂 klikerice super za pregled! Sretno svima sutra koji su na redu!
😍😍😍

💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja idem u ponedjeljak na pregled kod svoje doktorice nakon dužeg perioda pregleda u Vinogradskoj, baš me zanima šta će ona reći za mirovanje. Radiš li šta ovako po stanu, ideš li puno negdje?
Daaa, baš tako, poskakivanje u istom ritmu, trajalo je par minuta
Hvala, curke! Super ste i super mi je bilo čitati vas do sad
Skuham,operem sude,ponekad prasina i tako. Nista pretjerano. Danas mi je rekao i dalje bez teskih poslova,cak ni usisavat,a o ribanju da ne govorim. To odavno muz radi. A ako trebam robu rasirivat,kupatilo i masina su mi odmah do ulaznih vrata,tako da direkt vadim,i sirim na onaj prenosni strik ispred sebe. Nikakvo nosanje tezeg ni nista. A dok je bio hematom onda nisam bas nista.

Ja ne znam jesam li ja jedna od rijetkih, ali ne zelim muza na porodu 😳 imam pouzdanu babicu i doktora i nekako to mislim sama odraditi, ne mogu prevagnuti na drugu stranu. Koliko sam shvatila u Zd postoji tecaj i u bolnici i u Domu zdravlja pa se moram raspitati gdje je korisniji i zanimljiviji, mislila sam to tamo 10., 11.mjesec ici...hvala miranda 😘 kako je B.prezivjela prvi dan vrtica?

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji