Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    30. Kolovoz 2018. 18:00

iamhappy

Miranda i ostale cure, dva dana me bas onak dosta boli dole, znam da se sirimo i da tako treba, al danas me nesto u trbuhu zabolilo, onak ispod pupka i sad me bas boli. Legla sam napokon, pa nw znam dal da popijem normabel,imam od 5mg,al bi ga na pola. Doktor mi ih nije propisao ali sam ih pila u prosloj trudnoci. Mozda da me opusti?

Mene danas nesto dole veci pritisak ne boli me nego sve kosti osjecam onako neugodno i ja se mislim popit normabel al od 2

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    30. Kolovoz 2018. 18:07

crna5

Cao evo ja nova . nosim blizance

Dobro nam dosla. Ima nas jos nekoliko s blizancima. Jel znas spol? Koliko si trudna? Kad ti je termin? Imamo curu koja radi tabelicu s tim podacima pa s vremena na vrijeme objavi da znamo statistiku 😄😄 
    Zelim ti urednu trudnocu 😘 

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    30. Kolovoz 2018. 18:08

Miranda kuzim te, tako sam se i ja osjecala do nedavno. Najvise fali taj osjecaj da sam negdje korisna i doprinosim.. uspjela sam si nekako prebacit u glavi da je ovo sve trenutno i da ce opet brzo bit strka i zbrka i da se sad priremam na sve to. 😊
    Nadam se da ce B skroz ozdravit  tako da i tebi bude lakse. Jos koji dan i bit ce i tebi strka zbrka kad krene po starome. 😁
    Crna 5 dobro nam dosla, koliko si trudna? Blizanci woow, imamo dosta blizanackih trudnoca na temi 😊 zelim ti skolsku i urednu trudnocu. 

Ana89
    30. Kolovoz 2018. 18:09

Ja prespavala pol popodneva . Dobrodošle sve nove cure 😀😀  i sve odlične vijesti sa pregleda 😎😎😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    30. Kolovoz 2018. 18:10

Crna5, 
    dobrodoslaaa 😊 Koja si nedelja trudnoce? Znas li sta nosis? To imamo tablicu pa upisujemo, cura Maggie vodi. Imamo do sada cetiri para blizanaca, ako se ne varam 😊
    Kani, 
    daa, sutra ce 7 dana. Ali sve mi nesto sporo xD Ipak je brze prolazilo kada sam bila u pokretu. 😋 A i mene je danas nesto bolio stomak, bez kontrakcija. Ne vjerujem vise sama sebi, boli me cijelu trudnocu malo malo xD

Bruna92
    30. Kolovoz 2018. 18:11

Joooj imamo puno novih cura, dobro nam dosle!! 😊
    Ako vam nece biti mrsko da napravite ove lilypie stickere da nam je svima lakse pratiti tko je gdje 😘

truskawka
    30. Kolovoz 2018. 18:13

Cure jel se zna gdje nam je manuella? Osim sto znamo da je otisla na Vis, ali koliko se meni cini nije se poslije uopce javljala. Jesam li u krivu? 

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    30. Kolovoz 2018. 18:16

truskawka

Cure jel se zna gdje nam je manuella?Osim sto znamo da je otisla na Vis, ali koliko se meni cini nije se poslije uopce javljala. Jesam li u krivu?

Nije se javila sigurno 2 mjeseca da, nadam se da je jos na Visu i da je sve u redu s njom i bebicom 🙏😊

truskawka
    30. Kolovoz 2018. 18:16

Cestitke svim curkama na pregledima i na lijepim vjestima😘😘 
    Meni je nasa pikica jos u glavi..nocas sam ju sanjala cijelu noc..valjda sam se vezala za nju kad smo odpocetka skupa na forumu jos iz potpomognute. Imale smo ivf par dana razmaka i bas mi ne ide iz glave..nadam se da nam je dobro i da ce uspjeti skupiti snage za sve 😥😥

❤N i V💙

• zvrkica
    30. Kolovoz 2018. 18:28

Salatice i meni sutra prvi tj ležanja 😀

Nove cure želim vam školsku trudnoću 😀

Ja sam sinoć gluposti sanjala jer mi samo Pikica u glavi 😓😓

Kakva je to grupa na fejsu?! Ocu i ja 😀 Kome se šalje request?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.