Miranda i ostale cure, dva dana me bas onak dosta boli dole, znam da se sirimo i da tako treba, al danas me nesto u trbuhu zabolilo, onak ispod pupka i sad me bas boli. Legla sam napokon, pa nw znam dal da popijem normabel,imam od 5mg,al bi ga na pola. Doktor mi ih nije propisao ali sam ih pila u prosloj trudnoci. Mozda da me opusti?
Mene danas nesto dole veci pritisak ne boli me nego sve kosti osjecam onako neugodno i ja se mislim popit normabel al od 2
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cao evo ja nova . nosim blizance
Dobro nam dosla. Ima nas jos nekoliko s blizancima. Jel znas spol? Koliko si trudna? Kad ti je termin? Imamo curu koja radi tabelicu s tim podacima pa s vremena na vrijeme objavi da znamo statistiku 😄😄
Zelim ti urednu trudnocu 😘
❤N i V💙
Miranda kuzim te, tako sam se i ja osjecala do nedavno. Najvise fali taj osjecaj da sam negdje korisna i doprinosim.. uspjela sam si nekako prebacit u glavi da je ovo sve trenutno i da ce opet brzo bit strka i zbrka i da se sad priremam na sve to. 😊
Nadam se da ce B skroz ozdravit tako da i tebi bude lakse. Jos koji dan i bit ce i tebi strka zbrka kad krene po starome. 😁
Crna 5 dobro nam dosla, koliko si trudna? Blizanci woow, imamo dosta blizanackih trudnoca na temi 😊 zelim ti skolsku i urednu trudnocu.
Ja prespavala pol popodneva . Dobrodošle sve nove cure 😀😀 i sve odlične vijesti sa pregleda 😎😎😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Crna5,
dobrodoslaaa 😊 Koja si nedelja trudnoce? Znas li sta nosis? To imamo tablicu pa upisujemo, cura Maggie vodi. Imamo do sada cetiri para blizanaca, ako se ne varam 😊
Kani,
daa, sutra ce 7 dana. Ali sve mi nesto sporo xD Ipak je brze prolazilo kada sam bila u pokretu. 😋 A i mene je danas nesto bolio stomak, bez kontrakcija. Ne vjerujem vise sama sebi, boli me cijelu trudnocu malo malo xD
Joooj imamo puno novih cura, dobro nam dosle!! 😊
Ako vam nece biti mrsko da napravite ove lilypie stickere da nam je svima lakse pratiti tko je gdje 😘
Cure jel se zna gdje nam je manuella? Osim sto znamo da je otisla na Vis, ali koliko se meni cini nije se poslije uopce javljala. Jesam li u krivu?
❤N i V💙
Cure jel se zna gdje nam je manuella?Osim sto znamo da je otisla na Vis, ali koliko se meni cini nije se poslije uopce javljala. Jesam li u krivu?
Nije se javila sigurno 2 mjeseca da, nadam se da je jos na Visu i da je sve u redu s njom i bebicom 🙏😊
Cestitke svim curkama na pregledima i na lijepim vjestima😘😘
Meni je nasa pikica jos u glavi..nocas sam ju sanjala cijelu noc..valjda sam se vezala za nju kad smo odpocetka skupa na forumu jos iz potpomognute. Imale smo ivf par dana razmaka i bas mi ne ide iz glave..nadam se da nam je dobro i da ce uspjeti skupiti snage za sve 😥😥
❤N i V💙
Salatice i meni sutra prvi tj ležanja 😀
Nove cure želim vam školsku trudnoću 😀
Ja sam sinoć gluposti sanjala jer mi samo Pikica u glavi 😓😓
Kakva je to grupa na fejsu?! Ocu i ja 😀 Kome se šalje request?
Sortiraj odgovore
Najstariji