Ma nas ima svugdje 😂 I po instagramu xD Gdje su ove moje sto leze, Zvrkica. Ustajes li ti po kuci malo prosetati, na balkon izvirivati? Ja to uradim malo (kao vampir izlazim - svjetlo me opali u oci xD). I da li se podignes malo, u neki "polulezeci" ?
Krenula je kuknjava… hahah. I na sat sam pocela gledati (kad ce noc da "spavam" - ne mogu spavati kako treba ).
Ustajem na WC, skuhat ručak na brzinu, malo na balkon snimiti sta se događa vani 😂😂
sad maltretiram muža jesam li dovoljno ispekla jaja koja sam jela 😂😂😂 pekla sam sa obje strane, žumanjak nije bio tekući već tvrdi, ali ne skroz tvrd 😂😂 rekao je da nisam normalna 😂😂😂😂

mmama2,
ahahahahah i ja se isto odusevim hahah 🤣 Reko kakav joj je muz, ne smije ga podijeliti da vidimo, vjer je i on kao i ona 😂😋 Malo sale 😊
Zvrkice,
ma ja ih pojedem kako volim, mekanija, ali su domaca, cak poznajem koke koje snesu ahahaha, zahvalim im se licno😂 A super, ustanem malkice i ja, 5-10 minuta stojim, predjem u dnevni lezati, itd. Samo ne sjedem nikako (osim kad dajem Clexane u nogu, jednostavno ne mogu izvesti drugacije, ali to je koji minut i eo bas se odoh bocnuti).

Miranda i ostale cure, dva dana me bas onak dosta boli dole, znam da se sirimo i da tako treba, al danas me nesto u trbuhu zabolilo, onak ispod pupka i sad me bas boli. Legla sam napokon, pa nw znam dal da popijem normabel,imam od 5mg,al bi ga na pola. Doktor mi ih nije propisao ali sam ih pila u prosloj trudnoci. Mozda da me opusti?
Curke .da se upoznamo .ovo mi je prva trudnoca.sve mi je novo . vidim ovdje je kod vas obiteljska atmosfera
mmama2,
ahahahahah i ja se isto odusevim hahah 🤣 Reko kakav joj je muz, ne smije ga podijeliti da vidimo, vjer je i on kao i ona 😂😋 Malo sale 😊
Zvrkice,
ma ja ih pojedem kako volim, mekanija, ali su domaca, cak poznajem koke koje snesu ahahaha, zahvalim im se licno😂 A super, ustanem malkice i ja, 5-10 minuta stojim, predjem u dnevni lezati, itd. Samo ne sjedem nikako (osim kad dajem Clexane u nogu, jednostavno ne mogu izvesti drugacije, ali to je koji minut i eo bas se odoh bocnuti).
Salatice tjedan prode ,ide to nama😂😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton
Miranda i ostale cure, dva dana me bas onak dosta boli dole, znam da se sirimo i da tako treba, al danas me nesto u trbuhu zabolilo, onak ispod pupka i sad me bas boli. Legla sam napokon, pa nw znam dal da popijem normabel,imam od 5mg,al bi ga na pola. Doktor mi ih nije propisao ali sam ih pila u prosloj trudnoci. Mozda da me opusti?
Mene danas nesto dole veci pritisak ne boli me nego sve kosti osjecam onako neugodno i ja se mislim popit normabel al od 2

💜Karla💜Nicol💙Anton
Cao evo ja nova . nosim blizance
Dobro nam dosla. Ima nas jos nekoliko s blizancima. Jel znas spol? Koliko si trudna? Kad ti je termin? Imamo curu koja radi tabelicu s tim podacima pa s vremena na vrijeme objavi da znamo statistiku 😄😄
Zelim ti urednu trudnocu 😘

❤N i V💙
Miranda kuzim te, tako sam se i ja osjecala do nedavno. Najvise fali taj osjecaj da sam negdje korisna i doprinosim.. uspjela sam si nekako prebacit u glavi da je ovo sve trenutno i da ce opet brzo bit strka i zbrka i da se sad priremam na sve to. 😊
Nadam se da ce B skroz ozdravit tako da i tebi bude lakse. Jos koji dan i bit ce i tebi strka zbrka kad krene po starome. 😁
Crna 5 dobro nam dosla, koliko si trudna? Blizanci woow, imamo dosta blizanackih trudnoca na temi 😊 zelim ti skolsku i urednu trudnocu.

Ja prespavala pol popodneva . Dobrodošle sve nove cure 😀😀 i sve odlične vijesti sa pregleda 😎😎😍😍

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Crna5,
dobrodoslaaa 😊 Koja si nedelja trudnoce? Znas li sta nosis? To imamo tablicu pa upisujemo, cura Maggie vodi. Imamo do sada cetiri para blizanaca, ako se ne varam 😊
Kani,
daa, sutra ce 7 dana. Ali sve mi nesto sporo xD Ipak je brze prolazilo kada sam bila u pokretu. 😋 A i mene je danas nesto bolio stomak, bez kontrakcija. Ne vjerujem vise sama sebi, boli me cijelu trudnocu malo malo xD

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji