Cure, jel imate neku grupu na fejsu?
Ja još nisam ništa kupovala za bebu, nekako mi je rano, a i pred tjedan dana smo spol saznali.
U planu su svakako krevetić i komoda za robicu i prematalica sa ladicama, sve sam našla u ikei da mi se baš sviđa, okolo sam gledala malo i ništa…. Hoću što manje stvari jer nemam puno prostora zasad, a ne volim zatrpan prostor, i ovako ću jedva to u spavaću nagurati
Danas sve lijepe vijesti sa pregleda, samo tako nek bude.
Imamo, nadi me, Matea Lukarić, pofrendaj pa te ubacim, i dr cure nove dapace
Imamo i fejs? Evo pošaljem ti i ja zahtjev 😉
Ma nas ima svugdje 😂 I po instagramu xD Gdje su ove moje sto leze, Zvrkica. Ustajes li ti po kuci malo prosetati, na balkon izvirivati? Ja to uradim malo (kao vampir izlazim - svjetlo me opali u oci xD). I da li se podignes malo, u neki "polulezeci" ?
Krenula je kuknjava... hahah. I na sat sam pocela gledati (kad ce noc da "spavam" - ne mogu spavati kako treba ).
Ptico fali mi obaveza i posla, osim kucanskih. Glupo mi je uopce zaliti se kraj cura koje moraju mirovati ali eto, na mene bas jako utjece ta dnevna monotonija, vise volim kad je strka i dinamika.
B. je malo bolje, jos uvijek ju grlo boli i slabo jede zbog toga ali temperaturu drzimo pod kontrolom a i nije vise skakala preko 38.5.
Majana nadam se da ipak nije na mene preslo, malo me boli kad gutam ali nemam temperaturu i danas me glava ne boli. Na caju i medu sam, nadam se da ce grlo proci samo s tim.
Hvala sto pitate 😘😘
Ja sam u soku skroz, u 5 tjedana nisam dobila ni grama😱😱😱 kak je to moguce, jucer sam pisala kak se hranim 😂😂😂 inace sve je ok, zatvorena, sve super,.osim gljivica, moram uzet rojazol vaginalete i probiotik neki uvest, al dobro, to rjesim do slj kontrole :)
Bravo za super pregled 😊 hihi pa odlicno da nisi nista dobila, sad se pocasti necim finim 😋😊
Svaki dan se castim, u tome je i fora 😂😂
Barbie ti si cudo jebomepas!!! Cudo od zene,.kak izgledas😱😱😱 a kak tek jedes😱😱😱😱😱😂😂😂😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Ma nas ima svugdje 😂 I po instagramu xD Gdje su ove moje sto leze, Zvrkica. Ustajes li ti po kuci malo prosetati, na balkon izvirivati? Ja to uradim malo (kao vampir izlazim - svjetlo me opali u oci xD). I da li se podignes malo, u neki "polulezeci" ?
Krenula je kuknjava… hahah. I na sat sam pocela gledati (kad ce noc da "spavam" - ne mogu spavati kako treba ).
Ustajem na WC, skuhat ručak na brzinu, malo na balkon snimiti sta se događa vani 😂😂
sad maltretiram muža jesam li dovoljno ispekla jaja koja sam jela 😂😂😂 pekla sam sa obje strane, žumanjak nije bio tekući već tvrdi, ali ne skroz tvrd 😂😂 rekao je da nisam normalna 😂😂😂😂
mmama2,
ahahahahah i ja se isto odusevim hahah 🤣 Reko kakav joj je muz, ne smije ga podijeliti da vidimo, vjer je i on kao i ona 😂😋 Malo sale 😊
Zvrkice,
ma ja ih pojedem kako volim, mekanija, ali su domaca, cak poznajem koke koje snesu ahahaha, zahvalim im se licno😂 A super, ustanem malkice i ja, 5-10 minuta stojim, predjem u dnevni lezati, itd. Samo ne sjedem nikako (osim kad dajem Clexane u nogu, jednostavno ne mogu izvesti drugacije, ali to je koji minut i eo bas se odoh bocnuti).
Miranda i ostale cure, dva dana me bas onak dosta boli dole, znam da se sirimo i da tako treba, al danas me nesto u trbuhu zabolilo, onak ispod pupka i sad me bas boli. Legla sam napokon, pa nw znam dal da popijem normabel,imam od 5mg,al bi ga na pola. Doktor mi ih nije propisao ali sam ih pila u prosloj trudnoci. Mozda da me opusti?
Curke .da se upoznamo .ovo mi je prva trudnoca.sve mi je novo . vidim ovdje je kod vas obiteljska atmosfera
mmama2,
ahahahahah i ja se isto odusevim hahah 🤣 Reko kakav joj je muz, ne smije ga podijeliti da vidimo, vjer je i on kao i ona 😂😋 Malo sale 😊
Zvrkice,
ma ja ih pojedem kako volim, mekanija, ali su domaca, cak poznajem koke koje snesu ahahaha, zahvalim im se licno😂 A super, ustanem malkice i ja, 5-10 minuta stojim, predjem u dnevni lezati, itd. Samo ne sjedem nikako (osim kad dajem Clexane u nogu, jednostavno ne mogu izvesti drugacije, ali to je koji minut i eo bas se odoh bocnuti).
Salatice tjedan prode ,ide to nama😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji