Ajme, Bogu hvala na lijepim vijestima s pregleda danas, odmah mi podignu raspolozenje.
Ja isto ne mogu zaboraviti bulbi i bas cesto mislim na nju, pratim i temu Tko planira i radi na temi i vidim da je pocela tamo sudjelovati i bas mi bude drago kad vidim koliko je pozitivna. Vjerujem da ce joj sljedeca trudnoca donijeti srecu i da ce biti sve kako treba. Ako je itko zasluzio, ona je. ❤️
Meni je danas bio zadnji radni dan, od sutra laganini.
Cure, je li moguce da ce mi H&M vec sutra biti isporucen, a u ponedjeljka naruceno. Dobila sam najavu isporuke SMSom?
Luka ❤
mislim da sve ovisi o svjetonazorima i odgoju.
meni je brak definitivno zajednica dvoje ljudi, koji dijele život, dobro i zlo. i takva mi je svaka zajednica ljudi koji žive zajedno, žive jedno za drugo i za svoju djecu. odgajana sam u prilično katoličkoj obitelji, ali eto ja osobno ne vjerujem da ta zajednica postaje jača kada ju je blagoslovio svećenik. mislim da je brak jak i vrijedan onoliko koliko ga partneri takvima učine. e sad, katolici vjerojatno smatraju da im Bog pomaže to blagosloviti, ali meni osobno to u rangu jednog lijepog mitološkog vjerovanja i ništa više. ali voljela bih pronać tako utjehu u vjerovanju da postoji netko ili nešto što će sve učiniti baš ovakvim kakvim treba za mene. vjerujem da je tako lakše živjeti. no eto, onom unutarnjem osjećaju ne možeš zapovijedati i jednostavno ne vjerujem. ali poštujem vjernike i voljela bih da se tako svi međusobno poštujemo, bez obzira na izbore i stavove 😊
Ajme, Bogu hvala na lijepim vijestima s pregleda danas, odmah mi podignu raspolozenje.
Ja isto ne mogu zaboraviti bulbi i bas cesto mislim na nju, pratim i temu Tko planira i radi na temi i vidim da je pocela tamo sudjelovati i bas mi bude drago kad vidim koliko je pozitivna. Vjerujem da ce joj sljedeca trudnoca donijeti srecu i da ce biti sve kako treba. Ako je itko zasluzio, ona je. ❤️
Meni je danas bio zadnji radni dan, od sutra laganini.
Cure, je li moguce da ce mi H&M vec sutra biti isporucen, a u ponedjeljka naruceno. Dobila sam najavu isporuke SMSom?
*Tko planira i radi na bebi
Luka ❤
zadnju narudžbu su mi jako brzo isporučili. tipa u 4 dana. tako da je moguće. a znali su mi i po 3 tjedna dostavljati. ali više me iznenadilo što mi je maska za mob stigla iz Kine u 2 tjedna. mislila sam da će stić tamo negdje početkom 10. mj 😂
Hahaha, ne ljutim se. Imas svoj stav 😊 Za mene je bitna ljubav i sloga prvo, a ostalo kako ko voli. Moji se nisu upisali do kad sam ja imala 3 godine, a brat 7. Pitam ih sto, kazu ometalo ih nesto stalno. I onda kad je prosao rat, otisli kod maticara, njih 4 i obavili to xD A imaju super brak. U tom smislu je to za mene samo papir. A daleko od tog da je ne volim sto sam gospodja M. xD Ne bih se ni udavala onda.
Ma da, s H&M-om se nikad ne zna, zato i pitam, ali obicno mi nikad nije bas tako brzo stizalo. Ali nisam sad dugo ni narucivala nesto.
barbie, bas si lijepo ovo gore napisala. U braku sam, vjerujem u Boga, trudim se zivjeti u skladu s tim, idem u crkvu, molim se, ali stvarno postujem svaciji izbor i odluke. Mislim da nijedna krajnost nije dobra pa tako ni pretjerivanje u bilo cemu i nametanje nekom svojih uvjerenja, misljenja i stavova. I apsolutno sam protiv bilo kakvih zabrana, nepriznavanja istospolnih brakova itd.
Luka ❤
AllieH sigurno ćeš dobiti ranije ner ovi nemaju gužvu. Ja san u srpnju čekala 3 tjedna skoro na dostavu jer je bio sale.
moj ujak i ujna su uvijek bili izrodi u hercegovačkoj familiji. naime, moj ujak se s 25 god zaljubio u 10 god stariju ženu koja je bila udana i rastavljena. i znao je da ne može imati djecu. ujak sad ima 68, ona 78 god. žive jednu predivnu zajednicu, punu poštivanja, kompromisa i razumijevanja. užitak je biti u njihovom društvu. vjenčali su se prije par god kod matičara, radi imovine i praktičkih stvari. ali eto, imaju 40 i kusur godina staža zajedničkog života. i mislim da s takvim "stažom" ne mogu biti smatrani manje vrijednom zajednicom. oni su svoju ljubav dokazali kroz 40 god.
mislim da sve ovisi o svjetonazorima i odgoju.
meni je brak definitivno zajednica dvoje ljudi, koji dijele život, dobro i zlo. i takva mi je svaka zajednica ljudi koji žive zajedno, žive jedno za drugo i za svoju djecu. odgajana sam u prilično katoličkoj obitelji, ali eto ja osobno ne vjerujem da ta zajednica postaje jača kada ju je blagoslovio svećenik. mislim da je brak jak i vrijedan onoliko koliko ga partneri takvima učine. e sad, katolici vjerojatno smatraju da im Bog pomaže to blagosloviti, ali meni osobno to u rangu jednog lijepog mitološkog vjerovanja i ništa više. ali voljela bih pronać tako utjehu u vjerovanju da postoji netko ili nešto što će sve učiniti baš ovakvim kakvim treba za mene. vjerujem da je tako lakše živjeti. no eto, onom unutarnjem osjećaju ne možeš zapovijedati i jednostavno ne vjerujem. ali poštujem vjernike i voljela bih da se tako svi međusobno poštujemo, bez obzira na izbore i stavove 😊
Prvo cestitke na super pregledu, pravo musko 🤗
Drugo potpisujem ovo od rijeci do rijeci. Ja sam bila u braku pa se razvela, nije mi to bia cilj u zivotu al kad ne ide ne ide, a sad kad nisan u braku osjecam se deset puta bolje od onda kad sam imala taj "papir" i napokon osjecam da me neko bezuvjetno voli i podrzava.Tako da nema pravila
Ja nisam vjencana u crkvi, bila sam trudna 2012 godine, a ovdje se to ne praktikuje onda pretezno. Vjencacu se kad budem krstila dijete jednog dana. Isto se slazem sa Barbie, svako ima pravo na svoje misljenje, a i dijelim njeno misljenje u vezi vjere. Samo ne zelim puno da diskutujem o tome. Ko sam ja, da diram nesto tako staro, drevno. Drzim se po strani pretezno 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji